Harry Potter's Tom Felton is onherkenbaar in de nieuwe Halloween-film van Netflix

Inhoudsopgave:

Harry Potter's Tom Felton is onherkenbaar in de nieuwe Halloween-film van Netflix
Harry Potter's Tom Felton is onherkenbaar in de nieuwe Halloween-film van Netflix
Anonim

Tom Felton is veel veranderd sinds zijn Harry Potter-dagen!

Als je je hebt afgevraagd wat Tom Felton de laatste tijd aan het doen is, wacht je spannend nieuws. Voorbij zijn de dagen dat de acteur de Zwadderich-gewaden van zijn personage aantrok en door Hogwarts liep, in het geheim hopend dat op een dag de jongen die leefde vrienden met hem zou willen zijn. Tom Felton is sinds zijn tovenaarstijd in verschillende rollen verschenen, en deze zal je misschien verbazen!

De acteur verruilde zijn personage, Draco Malfidus' spottend gezicht en platinablonde haar, voor zijn nieuwe personage, de Boogeyman's pruik en onheilspellende make-up, om de geest van Halloween op te roepen.

Harry Potter-fans zijn altijd op zoek naar nieuwe films en projecten die de cast op zich neemt. Hoewel de meeste cast van de franchise, waaronder Daniel Radcliffe en Emma Watson, hun oude rollen lijken te verlaten, als er één acteur is die zo nu en dan explosieve herinneringen blijft delen van zijn Harry Potter-filmdagen, dan is het Tom Felton!

Sinds zijn rol in wat misschien wel de meest populaire franchise in de geschiedenis is, heeft Tom Felton verschillende rollen in de wacht gesleept die niet verder van zijn oude personage af zouden kunnen staan. Hij maakte zijn televisiedebuut in The Flash in 2016, maar werd helaas geen vaste serie. De acteur is sindsdien in een paar films verschenen en Harry Potter-fans werden tot ze allemaal aangetrokken.

Tom Felton Is The Boogeyman

Dat is veranderd door hoe onherkenbaar Tom Felton eruitziet in zijn nieuwe filmrol. De acteur speelt een slechterik (een rol waarvan we denken dat hij hem niet vreemd is), in A Babysitter's Guide To Monster Hunting, Netflix' nieuwste film met Halloween-thema sinds Hubie Halloween met Adam Sandler in de hoofdrol.

De film speelt Tom Felton, Indya Moore, Oona Laurence, Tamara Smart en volgt het verhaal van Kelly Ferguson, een middelbare scholier die vecht tegen de Boogeyman (ook bekend als Felton) en zijn vele monsters wanneer ze de jongen ontvoeren waarop ze aan het babysitten was op Halloween.

Tijdens haar missie om op monsters te jagen, ontdekt ze dat er een geheim genootschap van babysitters is dat kinderen beschermt tegen ontvoering door de wereld van monsters.

Als Netflix hoopte de Harry Potter-fandom aan te trekken door de ster in deze Halloween-komedie-horror te rekruteren, staan ze voor een uitdaging, want Tom Felton lijkt hier helemaal niet op zichzelf.

Felton ziet eruit als een heel ander persoon dan de Boogeyman en geeft Voldemort zelfs een stevige concurrentie als het gaat om enge schurken.

De fans van de acteur juichten hem toe in zijn nieuwe rol en schreven bemoedigende berichten op zijn post. Een gebruiker zei: "Hoe zou ik bang moeten zijn als ik weet wie er achter het haar en de make-up zit", terwijl een ander zei: "HEEFT JE RUG ZIET VAN HET DRAGEN VAN 2020?"

Oh, en ligt het aan ons of lijkt Tom Felton op een andere versie van Sirius Zwarts die net aan Azkaban is ontsnapt?

Aanbevolen: