Miley Cyrus-fans worden gek als ze 'Backyard Sessions' plaagt en grote verrassingen belooft

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus-fans worden gek als ze 'Backyard Sessions' plaagt en grote verrassingen belooft
Miley Cyrus-fans worden gek als ze 'Backyard Sessions' plaagt en grote verrassingen belooft
Anonim

Miley Cyrus heeft de wereld stormenderhand veroverd met de release van haar langverwachte nieuwe muziek, en in ware Miley Cyrus-stijl combineerde ze een aantal ultra sexy bewegingen en rekwisieten met de deuntjes om er een visuele weergave van geweldig entertainment van te maken. Na het filmen van de video voor Midnight Sky in de discobus, waren fans over de hele wereld gefascineerd door de sfeer en keken ze vol ontzag toe hoe Lisa Rinna persoonlijk gebruik mocht maken van de truck, zodat ze haar eigen Miley-achtige lol kon hebben!

Met hit na hit die uit haar verzameling nieuwe nummers sijpelt, zijn fans gebiologeerd door hun favoriete ster. Net toen we dachten dat ze een enorme bijdrage had geleverd aan de muziekwereld met dit epische album, verraste ze fans door een ander geweldig avontuur te plagen dat je niet wilt missen.

Backyard Sessions komt eraan en fans kunnen niet wachten!

Miley Cyrus brengt 'Backyard Sessions' terug

Het is 6 jaar geleden dat Miley Cyrus fans trakteerde op haar unplugged, persoonlijke 'Backyard Sessions', dus die-hard fans zijn er helemaal klaar voor om hun tenen weer in deze ervaring te dopen. De laatste keer dat ze zich in deze zone waagde, was in 2014 toen ze de sessie organiseerde ter promotie van haar Bangerz-album. Het was destijds een enorme hit en alle tekenen wijzen erop dat deze sessie een nog indrukwekkender vertoon van talent en fanbetrokkenheid is.

Ze plaagt fans ook met enkele "verrassingen" die ze voor hen in petto heeft met deze editie van 'Backyard Sessions', en ze gaan helemaal los van opwinding en proberen erachter te komen wat ze in petto heeft voor om de toch al waanzinnige hoeveelheid entertainment te overtreffen die ze de afgelopen weken aan haar schare fans heeft geboden.

Een paar verrassingen plagen

Miley Cyrus geeft fans nog een sneak peek van haar achtertuin met de teaservideo die ze op haar Instagram-account plaatste. Ze verschijnt in een smeulende hete jurk en haar bijschriften beloven dat deze editie zal zijn; "uitgekleed, " en "unplugged", maar de grootste boodschap die gasten uit deze promo trokken, was het feit dat ze ook belooft; "speciale verrassingen."

Fans hebben haar commentaargedeelte gevuld met een heleboel opwindende anticipatie, en het aftellen begint voor 16 oktober. Zelfs Kylie Minogue mengde zich in het gesprek en MTV plaatste zelf het bericht: "IT'S HAPPENING IT'S REALLY HAPPENING."

Aanbevolen: