Fans worden gek als Billie Eilish trainingspak ruilt voor tanktop in nieuwe foto

Inhoudsopgave:

Fans worden gek als Billie Eilish trainingspak ruilt voor tanktop in nieuwe foto
Fans worden gek als Billie Eilish trainingspak ruilt voor tanktop in nieuwe foto
Anonim

Billie Eilish verkende haar zwoele kant in een slecht verlichte foto van zichzelf met een cropped tanktop die fans een zeldzame glimp van haar elegante schouders gaf. De foto vertegenwoordigde een ongewone afwijking van Eilish' typische look - ze kiest normaal gesproken voor grotere kleding zoals trainingspakken en winterjassen - maar fans leken de verandering zeker in een positief daglicht te zien. Sommigen beweren zelfs dat de post van Eilish Instagram zou kunnen breken.

Fans gaan wild

Met iets minder dan tien miljoen likes is het meer dan redelijk om te zeggen dat de volgers van Eilish helemaal om haar foto gaan. Het commentaargedeelte is daar zeker het bewijs van, want fans hebben de zangeres overspoeld met intense liefdesverklaringen en steun. Eentje met het handvat @supreme.bil liet een bericht achter voor Eilish in hoofdletters, Ms. Eilish, vrouw me alsjeblieft.” Blijkbaar is deze gebruiker niet de enige die er zo over denkt - de reactie kreeg iets minder dan 7.000 likes. Wauw!

Eilish trok zelfs de aandacht van de prominente influencer Storm Reid, die meer dan 1,2 miljoen volgers heeft. Reid maakte het vrij duidelijk dat ze dol is op het uiterlijk van de zangers door een reeks emoji's met hartogen te plaatsen. Zo lief!

De muzikant kreeg ook veel liefde van haar queer-fans. Een account met het handvat @ghost.meat_ wees erop dat de meerderheid van Eilish' supporters verliefde dames waren. "Ik waardeer het enorm dat deze commentaarsectie een stel homomeisjes is die smeken om haar hand in het huwelijk", deelde de gebruiker.

Eilish Champions Zelfliefde

Hoewel sommige fans zich afvragen waarom Eilish er plotseling voor koos haar trainingspak in te ruilen voor een tank, liet de artiest een paar hints vallen in haar Instagram-verhalen. Slechts twee uur nadat ze haar armen en schouders had ontbloot, uploadde de zangeres een video van TikToker @ChiziDuru met de titel: "Kunnen we ECHTE lichamen normaliseren?" De post bespreekt het feit dat het normaal is dat mensen maagpap en "hangende borsten" hebben.

Eilish's eigen foto toont een volledig natuurlijke vorm, vrij van alle plastische chirurgie en veranderingen die zo gebruikelijk zijn in de muziekindustrie. Zal ze bereid zijn meer te onthullen in naam van lichaamspositiviteit? Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen, hopen we dat de zangeres fans blijft inspireren met haar zelfvertrouwen.

Aanbevolen: