Fans worden gek als Addison Rae Kourtney Kardashian haar 'mentor' noemt

Inhoudsopgave:

Fans worden gek als Addison Rae Kourtney Kardashian haar 'mentor' noemt
Fans worden gek als Addison Rae Kourtney Kardashian haar 'mentor' noemt
Anonim

Addison Rae en Kourtney Kardashian hebben eerder onder vuur gestaan vanwege hun rare vriendschap, en de dingen zijn nu een stuk vreemder geworden. Ze noemt Kourtney nu haar 'een geweldige mentor'.

TikTok-ster en social media-beïnvloeder Addison Rae heeft veel voor haar in petto. Ze heeft een enorme aanhang verzameld en krijgt enorme sommen geld omdat ze haar online publiek kan overtuigen.

Een van haar grootste aanspraken op roem is haar zeer hechte relatie met Kourtney Kardashian, die een zeer belangrijke rol speelde in het succes van Rae.

Fans uiten echter hun bezorgdheid over hun band. Om te beginnen is Rae pas 20 jaar oud, en ze brengt haar tijd door met de 42-jarige Kourtney KardashianHun gemeenschappelijke eigenschappen zijn in het recente verleden vaak in twijfel getrokken, maar nu is Rae naar voren gekomen om te zeggen dat Kourtney haar 'mentor' is, waardoor fans helemaal gek worden.

Addison Rae verafgoodt Kourtney Kardashian

Addison Rae probeerde uit te leggen hoe zij en Kourtney Kardashian zulke goede vrienden kunnen zijn als ze een overduidelijk leeftijdsverschil van 22 jaar tussen hen hebben. Ze vertelde fans dat ze allebei dezelfde kijk op het leven hebben en gebruik maakten van de gemeenschappelijke passie die ze delen om te sporten. Rae beschrijft Kardashian als de beste trainingsmaatje die er is om haar te inspireren, motiveren en aan te moedigen om hogere punten van persoonlijk succes te bereiken.

Ze ging toen verder met te zeggen; Ik denk dat we allebei heel eerlijke mensen zijn, en we houden van veel van dezelfde dingen. Het begon met ons allebei gewoon te houden van sporten. We deden dat veel samen. Ze is gewoon een heel echt persoon en eerlijk Ze is in alle opzichten zo behulpzaam voor me geweest. Ze is zo'n goed persoon om op te leunen.'

Toen Addison Rae Kourtney Kardashian een 'geweldige mentor' begon te noemen, begon het echt op te warmen op sociale media.

Fans zijn helemaal gek geworden

Fans volgen deze schijnbaar onafscheidelijke relatie nu al een tijdje, en zijn in ieder geval vermaakt, ondanks dat het een beetje raar is. Dingen veranderden echter toen Addison Kourtney 'een geweldige mentor' noemde… fans zijn zich maar al te bewust van het feit dat Kourtney de kost verdient door haar persoonlijke leven te exploiteren in een reality-tv-show.

Dat is geen vaardigheid die echt 'mentor' schreeuwt, en het maakt fans over de hele wereld echt bang dat deze twee zo verliefd op elkaar zijn.

Sociale media gonzen van de reacties zoals; "CringeyAFJustDontMindMe," "Dit is griezelig" en "omg wauw, allerlei enge vibes. Ze zijn zo verschillend in leeftijd, en wat doet Kourtney zelfs dat haar een mentor maakt? Dit is zo eng."

Andere opmerkingen zijn onder meer; "Mentor… yikes," en "haha wauw - laten we leren van iemand die niets doet", evenals; "Kourtney heeft Addison nodig om hip en jong te blijven, en Addison heeft Kourtney nodig om beroemd te blijven. Deze twee zijn allebei eng."

Aanbevolen: