Fans denken dat Scott Disick Amelia Hamlin binnenkort zal vervangen door iemand jonger

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Scott Disick Amelia Hamlin binnenkort zal vervangen door iemand jonger
Fans denken dat Scott Disick Amelia Hamlin binnenkort zal vervangen door iemand jonger
Anonim

Amelia Hamlin heeft net haar 20e verjaardag gevierd en haar 38-jarige vriend, Scott Disick schonk haar een zeer dure, zeer uitgebreide diamanten halsketting.

Terwijl ze een video plaatste waarin ze huilde toen ze het overdadige cadeau ontving, gingen fans naar sociale media om haar te waarschuwen dat ze binnenkort zal worden vervangen.

Nu ze geen tiener meer is en officieel in de twintig is, weten fans niet zeker of ze nog steeds gewenst zal zijn door Scott, die echt een zeer slechte reputatie heeft als seriële dating van jongere vrouwen.

De reputatie van Scott Disick

Op een gegeven moment was Scott Disick vooral bekend om zijn knipperlichtrelatie met Kourtney Kardashian. Ze hebben samen 3 schattige kinderen en zullen voor altijd aan elkaar gebonden zijn, maar dit weerhoudt Scott er niet van om een reeks andere relaties aan te gaan met vrouwen die vele jaren jonger zijn dan hij.

Disick lijkt toegewijd te zijn aan het daten van vrouwen die ongelooflijk jong zijn, en in het geval van Amelia Hamlin, amper meerderjarig.

Ze is net 20 jaar oud geworden en de twee zijn aan elkaar gelinkt sinds 2020, toen ze nog maar 19 jaar oud was. Dit is kort na zijn breuk met Sofia Richie, die ook 19 was toen ze voor het eerst gingen daten.

Het v alt niet te ontkennen dat Scott Disick van zijn jonge vriendinnen houdt, en Amelia is net 20 geworden, dus fans denken dat ze bijna 'out' is.

Fans voorspellen het einde

Fans voorspellen een snel einde aan deze relatie door opmerkingen te plaatsen op sociale media zoals; "Die video deed me ineenkrimpen. Ik weet niet waarom. Ik kon zien dat ze meer in hem was dan hij tegen haar. Maar ze is jong en ik weet zeker dat de diamanten enz. indrukwekkend voor haar zijn."

Anderen schreven om te zeggen; "Ze is geen tiener meer. Haar tijd is bijna om voordat hij haar vervangt zoals hij deed met Sofia Richie. Het is de laatste aftelling ???," evenals; "Zo vies. Hij gaat met haar uit elkaar als ze 25 wordt. Ze is te oud en zoekt nog een 18-jarige. Hij houdt dan van heel jong. ?."

Andere fans schreven; "Ik denk niet dat hij geluk zal vinden. Ze zal ouder worden en hij zal naar een andere gaan die net 18 jaar oud is. Diamanten zijn gewoon snoep? voor hem. Geef ze uit en misschien zullen ze niet zien hoe hij hulp nodig heeft en heeft enorme problemen."

Fans vinden deze relatie al 'cringey' en 'grof' en zeggen dingen als; "Toch is ze niet eens oud genoeg om te drinken - zo vies allemaal", en ook "ze is 20, verdomme, te oud voor hem. Hij staat op het punt door te gaan naar de volgende. Hij. Is. Zo. Bruto."

Aanbevolen: