Waarom haten fans Leah McSweeney op 'RHONY'?

Inhoudsopgave:

Waarom haten fans Leah McSweeney op 'RHONY'?
Waarom haten fans Leah McSweeney op 'RHONY'?
Anonim

Als een nieuwe huisvrouw zich aansluit bij de Real Housewives-franchise op Bravo, is het interessant om te zien hoe de fans reageren. Niemand kan iedereen tevreden stellen en dus zal er altijd een gemengde reactie zijn, maar het is zeker waar dat sommige huisvrouwen populairder zijn dan andere.

Fans waren meteen nieuwsgierig naar Leah en kwamen erachter dat ze een podcaster is die in andere realityshows is verschenen. Kijkers hebben veel te zeggen over Leah en vragen zich af of ze echt beroemde vrienden heeft.

De laatste tijd lijken fans van RHONY Leah niet zo leuk te vinden. Wat zeggen ze? Laten we eens kijken naar de reactie van fans op deze huisvrouw.

De schurk?

Leah McSweeney heeft laten zien dicht bij Tinsley Mortimer te staan en tijdens haar eerste seizoen zagen fans de twee castleden veel tijd samen doorbrengen.

Leah McSweeney is een schurk genoemd en volgens Reality Blurb komt dit vanwege een RHONY-aflevering waarin de vrouwen naar de Hamptons gingen.

Leah zei: "Het is niet een van mijn meest trotse momenten, deze reis naar de Hamptons. Ik had zoiets van, 'Mensen denken dat ik de slechterik ben', en we zijn nog maar vier afleveringen bezig. Ik sliep niet eens tijdens die reis."

Leah en voormalig RHONY-castlid Heather Thomson maakten tijdens deze reis ruzie en veel fans hielden niet van Leah's woorden of gedrag.

Volgens People vochten Leah en Heather over politiek. Toen Leah zei dat ze zich geëxtrapoleerd voelde door het politieke toneel in de VS dat ze zei: "Ik wil niet eens meedoen", zei ze tegen Heather dat ze niet moest zeggen dat ze moest stemmen.

Heather vroeg of Leah ging stemmen, en Leah zei toen: "Dit is gewoon een andere manier voor Heather om moreel superieur te zijn. Natuurlijk ga ik stemmen, maar ik uit mijn ontevredenheid direct." Het was duidelijk dat Leah en Heather het absoluut niet met elkaar zouden kunnen vinden toen Heather tegen Sonja Morgan zei dat Leah "onbeleefd" tegen haar was en Leah zei dat Heather een "autoriteit" is en dat ze haar houding niet leuk vindt.

Volgens Entertainment Tonight legde Leah uit dat ze het moeilijk had tijdens deze vakantie in Hamptons, omdat haar oma was overleden. Ze zei: "Het is geen geheim dat ik het tijdens deze reis moeilijk had vanwege een enorm persoonlijk verlies waar ik in re altime mee te maken had. Heather was zich hiervan bewust en erkende het. verpletterde het, ook met Heather."

In de publicatie staat dat Heather op de Friends Of Dorothy-podcast zei dat Leah haar "aangevallen" heeft, wat volgens Leah niet zeker is en waar Leah erg boos over is, begrijpelijk.

Fans zien veel gevechten uitbreken over de Real Housewives-franchise, en dit was een bijzonder slechte omdat zowel Leah als Heather erg gepassioneerd zijn over hun standpunten.

In een interview met Paper Mag zei Leah dat het moeilijk is om dit seizoen opnieuw te kijken terwijl ze filmden tijdens de COVID-19-pandemie.

Op de vraag hoe het was om in deze periode in de show te schitteren, zei Leah dat ze niet dacht dat fans van RHONY nadenken over hoe moeilijk het was om met de pandemie om te gaan en ook voor de realiteit moeten staan TV-camera's.

Leah zei dat er zoveel aan de hand was, van het overlijden van haar oma tot haar dochter die virtuele school doet en New York City wordt afgesloten. Leah zei: "Ik voelde druk om plezier te hebben toen ik dit jaar geen plezier had" en legde uit: "We haten elkaar allemaal en nu moeten we plezier hebben, hou je me voor de gek? En ik drink niet meer. Het was echt moeilijk. Dit is niet het leukste seizoen."

Leah vervolgde dat het laatste seizoen COVID-19 en racisme aan de orde stelt, omdat het onmogelijk was om niet over die belangrijke onderwerpen te praten, en ze heeft ook het gevoel dat kijkers wilden dat ze deze serieuze discussies hadden die weerspiegelen wat er gaande is in de wereld.

Fan Reactie

Leah zei dat ze het gevoel had dat mensen 'een reden' wilden om haar niet aardig te vinden. Volgens Reality Blurb zegt ze dat ze vond dat de reactie van de fans dit seizoen anders was. Ze zei: "Vorig seizoen hield iedereen zoveel van me, zo'n beetje, 99% zei: 'We houden van Leah.' Maar dit seizoen, voordat het zelfs werd uitgezonden, waren mensen al op zoek naar een reden om me te haten. Ik denk dat ze je opbouwen om je af te breken.” Ze zei ook dat ze kan negeren wat mensen over haar denken: "Ik ben op het pad [om me niet druk te maken om terugslag]."

Mensen hebben ook gewezen op een aantal dingen over Leah's verleden die niet goed bij hen passen. Volgens Distractify.com heeft ze geen steun getoond voor de Me Too-beweging, wat absoluut problematisch en verontrustend is. Ze geloofde Asia Argento niet dat ze werd aangevallen door Harvey Weinstein, en steunde Rose McGowan ook niet, omdat ze zei dat het een "vertoning van chronisch, roofzuchtig narcisme" was.

Fans houden niet van alles wat Leah McSweeney zegt of doet, en ze zullen RHONY moeten blijven kijken om te zien wat ze vervolgens zegt.

Aanbevolen: