De echte reden 'RHONY'-ster Leah McSweeney wil een seizoen 13-reünie

Inhoudsopgave:

De echte reden 'RHONY'-ster Leah McSweeney wil een seizoen 13-reünie
De echte reden 'RHONY'-ster Leah McSweeney wil een seizoen 13-reünie
Anonim

Het lijkt erop dat seizoen 13 van The Real Housewives van New York City zoveel drama op en buiten de camera heeft gehad dat de hoofden van fans helemaal tollen. Andy Cohen sprak over seizoen 14 van RHONY en zei dat hij graag meer castleden zou willen aannemen en er is ook sprake van een onderbreking en of de realityshow zal terugkeren.

Met mensen die zich afvragen of er dit jaar zelfs een reünie zal zijn, heeft castlid Leah McSweeney gezegd dat ze zeker een reünie wil. Laten we eens kijken waarom.

Leah's opmerkingen

RHONY-fans houden niet allemaal van Leah McSweeney, en ze is in veel interviews eerlijk geweest over haar ervaringen met het filmen van de show.

Nu wil Leah een RHONY-reünie van seizoen 13.

In een interview met Jezebel.com zei Leah: "Eigenlijk moet de reünie niet gaan over wat er tijdens het seizoen is gebeurd toen we aan het filmen waren - we hadden een geweldige afwerking. We moeten alles aanpakken wat er sindsdien is gebeurd."

Het feit dat de reünie zo hoog in het vaandel lijkt te staan, is absoluut groot nieuws, aangezien fans altijd hebben kunnen rekenen op het kijken naar hun favoriete Real Housewives-castleden die praten over het seizoen dat net is afgelopen. Deze reünie-afleveringen worden meestal uitgezonden in drie delen en geven fans informatie over hoe het nu met iedereen gaat en wat ze echt denken over al het conflict in de afleveringen die net zijn uitgezonden. In veel gevallen hebben reünies van Real Housewives enkele grote gevechten en bieden ze enkele onthullingen. Ze zijn typisch televisie die je gezien moet hebben.

Er is nu nieuws dat de RHONY-reünie van seizoen 13 "binnenkort" zal beginnen te filmen, aldus People.com. Een bron legde aan de publicatie uit dat dit snel zal gebeuren, wat fans graag willen horen.

Castlid Eboni K. Williams legde ook uit aan Variety: "Er is mij een keer verteld. Er is mij verteld dat we een reünie hebben. Er is mij verteld wat ik moet dragen naar die reünie." Dit lijkt meer bewijs te leveren dat het echt zal gebeuren.

Leah McSweeney heeft fans veel laten zien gedurende haar twee seizoenen. In seizoen 12 zagen kijkers Leah rondhangen met haar dochter, Kier, en ze zijn heel dichtbij. Fans leerden ook over Leah's modemerk, 'Married to the Mob', en ze gaf aan het einde van het seizoen een feest voor het 15-jarig jubileum van het merk.

Leah's verhaallijnen in seizoen 13 waren veel moeilijker om naar te kijken. Leah en voormalig huisvrouw Heather Thomson hadden een enorme ruzie over politiek. Heather vertelde Leah dat ze moest stemmen omdat Leah had gezegd dat ze liever Biden had, maar niet echt van beide kandidaten hield. Volgens Cheat Sheet zei Heather publiekelijk dat Leah haar "aanviel" vanwege het aantal harde woorden dat ze uitwisselden, en Leah zei op haar Instagram-verhalen: "Heather was niet in staat om natuurlijke connecties te smeden met een van de vrouwen en daarom stopte ze ermee filmen.“Ik heb vanaf het begin problemen met haar gehad omdat ik geen fan ben van oneerlijke mensen. Ze zegt het ene in de pers en het andere tegen de gezichten van mensen.”

Seizoen 14

Terwijl fans wachten om te zien of een seizoen 14 zelfs maar zal beginnen met filmen of wie er zal worden gecast, vertelde Leah aan Jezebel dat ze het geweldig zou vinden als haar vriend Tinsley Mortimer zich weer bij de cast zou voegen. Leah zei: "Sommige mensen willen OG's, sommige mensen willen nieuwe mensen. Wat ik wil is Tinsley terug."

Fans zagen Eboni en Ramona Singer veel vechten in seizoen 13, en volgens Looper.com heeft de show lage kijkcijfers, waardoor mensen zich afvragen wat er volgend seizoen gaat gebeuren.

Volgens People zei Eboni ook dat ze blij is dat ze deel uitmaakte van de cast van de show en dat ze het een goede zaak vindt. De reality-ster legde uit: “Het is absoluut de moeite waard. Ik denk dat dit een groeiende kans voor mij persoonlijk is. Ik bedoel, mijn God, ik heb mijn vader gevonden."

Eboni sprak ook over hoe in de toekomst, wanneer de COVID-19-pandemie voorbij is, de show kan terugkeren naar het soort Real Housewives-afleveringen dat iedereen gewend is. Eboni zei: "Mijn vertegenwoordiging op dit platform is heel belangrijk. Het is zoveel groter dan ik. Het was leuk. Ik bedoel, luister, het was COVID. Weet je, is het leuker als we echt grote internationale reizen mogen maken, en een beetje leunen op de glitter en glamour van het 'Housewives'-isme? Ja. En hopelijk ligt dat voor ons."

Fans van The Real Housewives of New York City willen echt dat de reünie van seizoen 13 plaatsvindt, en hopelijk wordt het snel gefilmd zodat kijkers nog meer drama kunnen zien.

Aanbevolen: