Is Howard Stern stiekem een miljardair?

Inhoudsopgave:

Is Howard Stern stiekem een miljardair?
Is Howard Stern stiekem een miljardair?
Anonim

Er is gewoon geen andere radiopersoonlijkheid zo succesvol als Howard Stern Hoe invloedrijk een radiopresentator door de geschiedenis heen ook is geweest, hoe rijk ze ook zijn geworden, Howard heeft de record als DE meest volbracht. DE meest invloedrijke. DE rijkste.

…met een mijl…

Hierdoor, en vanwege het feit dat Howard notoir terughoudend is over hoeveel hij heeft verdiend, hebben veel fans zich afgevraagd of hij echt veel meer waard is dan wat eerder is gemeld. Kortom, ze vragen zich af of Howard Stern stiekem miljardair is?

Hier is de waarheid…

Waarom Howard zo geheimzinnig doet over zijn financiën

Om te begrijpen waarom fans nieuwsgierig zijn of Howard Stern wel of niet miljardair is, moet je begrijpen waarom hij überhaupt zo stil is over geld.

Howard heeft zijn hele carrière opgebouwd door meedogenloos eerlijk te zijn over bijna elk aspect van zijn leven. Luisteraars van zijn productieve, grappige en soms controversiële radioshow (die sinds 2006 op Sirius Satellite-radio te zien is en in totaal 40 jaar bestaat) weten ongelooflijk veel over de zelfbenoemde "King of All Media". Ze weten van zijn grootste onzekerheden, ze weten alles over zijn huwelijk met Beth, zijn relatie met zijn moeder en vader, en ze weten zelfs van Howards seksuele voorkeuren… Hint, ze zijn lang niet zo pervers als sommige van zijn ongeïnformeerde critici zouden beweren.

Maar ze weten niet veel over zijn vermogen of hoe hij zijn geld uitgeeft…

Dit komt omdat Howard er absoluut een hekel aan heeft als mensen opscheppen over hoeveel geld ze hebben. Natuurlijk vraagt hij zijn beroemde gasten bijna altijd hoeveel ze op hun bankrekeningen hebben staan, en hij hekelt zijn eigen stafleden als ze lichtzinnig uitgeven, maar hij onthult niet dezelfde details over zichzelf.

Toen hij onlangs over de Real Housewives sprak, zei Howard hoe hij het hilarisch maar beledigend vindt dat de sterren van de show geen respect hebben voor degenen die niet het geld verdienen dat ze doen. Hij beweert ook dat als iemand dat soort munten gaat maken, ze maar beter een waarneembaar talent hebben. Hoe dan ook, opscheppen over salaris is gewoon niet hoe Howard is opgevoed.

Belangrijker is dat praten over zijn financiën hem scheidt van een groot deel van zijn publiek. Het creëren van een financiële kloof is geen goede eigenschap voor een presentator van een radioprogramma die een 'hang-out'-sfeer wil creëren tussen hem, zijn gasten, zijn staf en zijn miljoenen luisteraars.

Telkens wanneer zijn salaris, vermogen of vermogen in de show is genoemd, verandert Howard snel van onderwerp.

Dus, is Howard Stern een miljardair?

Het antwoord is heel eenvoudig… nee.

Volgens Celebrity Net Worth is Howard $ 650 miljoen waard. Hoewel dat gewoon een waanzinnige hoeveelheid geld is, is het gewoon geen miljard.

Het meeste van Howards geld is afkomstig van zijn carrière bij de radio. Terwijl hij bij een radiostation onder het minimumloon begon te verdienen, heeft hij zichzelf in de loop der jaren een belachelijk bedrag waard gemaakt. Vanwege de inkomsten die hij heeft gemaakt voor terrestrische radio en nu satellietradio, ligt zijn jaarsalaris tussen $ 65 miljoen en $ 95 miljoen.

Bovendien heeft Howard ook aandelen in SiriusXM, is hij driemaal een bestsellerauteur en de producent en ster van een kaskraker, Private Parts. Bovendien was Howard ook een van de best betaalde America's Got Talent-juryleden. Volgens The Daily Mail verdiende hij $15 miljoen per seizoen.

Dit alles heeft hem een luxe leven opgeleverd. Volgens The Huffington Post bezitten Howard en Beth een herenhuis van $ 16 miljoen in The Hamptons (waar hij de afgelopen anderhalf jaar exclusief heeft gewoond) en maar liefst $ 52 miljoen herenhuis in Palm Beach, Florida. Bovendien kocht hij meerdere appartementen op de bovenste twee verdiepingen van The Millenium Tower in New York City en voegde ze er allemaal aan toe. Het pand, waar hij gewoonlijk woonde vóór de wereldwijde pandemie, is naar verluidt $ 21 miljoen waard.

Afgezien van zijn megahuizen, lijkt Howard niet echt een spender te zijn. Terwijl fans van zijn show weten dat hij persoonlijk verschillende mensen in dienst heeft (inclusief zijn chauffeur en stylist), en ook veel van zijn familieleden financieel ondersteunt, weten ze niets van andere extravaganties. Hoewel Howard af en toe uit eten gaat, heeft hij geen privéjet of jacht. Hij gaat zeker niet op extravagante vakanties, en flitsende auto's zijn gewoon niet zijn deal.

Nogmaals, hij zou een aantal andere uitgaven en financiën kunnen verbergen, omdat hij er een punt van heeft gemaakt om het niet aan zijn enorme publiek te adresseren. Hoewel dat zeker mogelijk is, lijkt het echt onwaarschijnlijk.

Aanbevolen: