Fans wachten reikhalzend op de reactie van Eminem terwijl Mariah Carey de WipeItDown-uitdaging terugbrengt

Inhoudsopgave:

Fans wachten reikhalzend op de reactie van Eminem terwijl Mariah Carey de WipeItDown-uitdaging terugbrengt
Fans wachten reikhalzend op de reactie van Eminem terwijl Mariah Carey de WipeItDown-uitdaging terugbrengt
Anonim

Net toen het troebele water tussen Eminem en Mariah Carey naar de achtergrond leek te verdwijnen, heeft Mariah Carey de langdurige vete blootgelegd en opnieuw in de schijnwerpers gezet.

Fans gaan los nadat Mariah Carey naar Instagram ging om de video van haar Wipe It Down TikTok Challenge uit 2020 opnieuw te posten. Dit was haar manier om de verjaardag te vieren van haar hit Obsessed, die al lang bekend is als een opgraving bij haar zeer controversiële relatie met Eminem.

Ze heeft Eminem officieel in de schaduw gesteld met deze terughoudende heruitgave en fans zien dit als een achterbakse manier om hem uit te dagen om te reageren.

Mariah Carey Baits Eminem

Er is geen andere manier om deze situatie te beschrijven dan te zeggen dat het heel opzettelijk was, en Mariah Carey is zich absoluut bewust van wat ze doet.

Toen Eminem in 2009 Bagpipes From Baghdad uitbracht, was het een duidelijke smet op zijn relatie met Mariah Carey - een relatie die ze heftig ontkent ooit te hebben plaatsgevonden. Ze reageerde door haar nummer Obsessed uit te brengen, en de twee zijn al jaren heen en weer gegaan zonder een oplossing te hebben gevonden voor hun ruzie.

Door de video van deze uitdaging opnieuw te plaatsen, herinnert Mariah Carey fans eraan waar de betekenis van haar nummer Obsessed echt over gaat, en het wordt gezien als een oproep tot actie, waardoor Eminem nog meer wordt aangespoord om deel te nemen aan het gesprek en reageren op haar brutale herinnering dat ze denkt dat hij te geobsedeerd door haar is. Fans willen van Eminem horen en zijn klaar om de Mariah-trolling te beginnen.

Wie is er meer geobsedeerd?

Het was vandaag 12 jaar geleden dat Mariah Carey Obsessed uitbracht, een duidelijke opgraving bij Eminem omdat ze hun relatie niet loslieten en omdat ze geobsedeerd leek door vast te houden aan hun verleden.

Toen ze de WipeItDown TikTok-uitdaging in 2020 accepteerde, herschiep ze het imago van Eminem en ging ze verder met het 'vegen'. Ze heeft deze video zojuist weer in zijn gezicht gegooid en fans willen van de man zelf horen. Dit klinkt als een oproep tot actie, en ze zijn benieuwd naar de slimme manier waarop Eminem zou kunnen reageren.

Het is duidelijk dat Mariah de aandacht van Eminem wil - en fans zijn er klaar voor.

Door hem op deze manier te lokken, laat Mariah Carey fans zich afvragen of zij echt degene is die 'geobsedeerd' is, vooral gezien het feit dat dit onderwerp in 2020 lijkt te rusten na de zeer openbare diss-oorlog van Eminem met Nick Cannon, die was opgestaan om de eer van Mariah Carey te verdedigen.

Fans zijn gekluisterd aan sociale media en roepen Eminem op om te reageren. Reacties verschijnen in een vlaag, waaronder; "Eminem's reactie v alt om middernacht," "Eminem staat op het punt je te pakken", en "Uh oh Marshall gaat dit niet leuk vinden ?."

Voorspellend Eminem's volgende zet, schreef een fan Mariah Carey te waarschuwen door te zeggen; "Als Eminem nu met een diss naar buiten komt, weet dan dat je dat over jezelf hebt gebracht?"

Aanbevolen: