Mariah Carey tweet schattige foto's met jongere vriend terwijl ze naar Aspen vliegen

Inhoudsopgave:

Mariah Carey tweet schattige foto's met jongere vriend terwijl ze naar Aspen vliegen
Mariah Carey tweet schattige foto's met jongere vriend terwijl ze naar Aspen vliegen
Anonim

Mariah Carey ging naar Instagram om te pronken met een paar kiekjes uit haar jetsetleven. De zangeres werd afgebeeld met haar jongere vriend Bryan Tanaka terwijl de twee aan een vakantie in Aspen begonnen.

Mariah Carey en haar vriend verkleedden zich voor een jetrit naar Aspen

Op de eerste foto werd de 52-jarige hitmaker tegengehouden op de trappen van een privéjet, knuffelend geposeerd met haar 38-jarige vriend. De zangeres was stijlvol gekleed en zag er zoals altijd onberispelijk uit, gekleed in een Fendi-jas en legging gecombineerd met pluizige hoge laarzen. Ze schreef het moment: 'Aspen gebonden.'

De All I Want For Christmas Is You-zangeres onthulde een perfecte glimlach in de tweede opname, toen ze werd gezien met een designertas voor een sierlijk ballonarrangement.

De Grammy Award-winnaar ging in stijl naar Aspen voor een wintertrip met haar Bryan, met wie de zangeres sinds 2016 een knipperlichtrelatie heeft. Het duo ontmoette elkaar voor het eerst in 2006 toen hij haar als back-updanseres tijdens haar Adventures of Mimi-tour en begon te daten toen Carey zich afscheidde van haar voormalige verloofde, James Packer.

Toen hun jet in Aspen was geland, werd de koningin van Kerstmis gezien 'pronkend met haar beroemde rondingen' in een herfstkleurige Burberry-legging. Bryan zag er ook geweldig uit, hij droeg een Gucci-jack in combinatie met een zwarte spijkerbroek, terwijl het duo op het laatste moment nog wat kerstinkopen deed. Hoewel de tweeling van Mariah niet aanwezig was, koos ze ervoor om haar Jack Russell Terrier, Cha Cha, mee te nemen op reis.

Mariah onthult dat ze niet de koningin van Kerstmis is en dat ze contact heeft opgenomen met de prinses van de pop

De diva verraste haar fans onlangs toen ze afstand deed van haar titel 'Queen of Christmas'. De titel werd aan Carey geschonken na de release van haar nummer All I Want for Christmas Is You uit 1994, dat een favoriet voor de feestdagen is geworden.

In het weekend op de Zoe Ball Breakfast Show merkte Carey op over de titel en zei: Ik ben iemand die van Kerstmis houdt, die toevallig gezegend was om All I Want For Christmas Is You te schrijven. En nog veel meer kerstliedjes. En laten we eerlijk zijn, weet je, ieders geloof is wat het is. Maar voor mij is Mary de koningin van Kerstmis.”

Carey zal altijd de koningin van Kerstmis zijn, en ze heeft onlangs onthuld dat ze contact heeft opgenomen met de Princess of Pop, Britney Spears De zangeres vertelde NME dat ze contact had opgenomen met Spears met een boodschap voor haar te midden van haar strijd, tegen de uitlaatklep: "Ik denk dat iedereen op deze planeet het verdient om vrij te zijn en wat ze met haar hebben gedaan, wat ik zag, was afschuwelijk."

Aanbevolen: