Fans wachten op Offset's woede terwijl Cardi B Twitter-avatars verwisselt met Penn Badgley

Inhoudsopgave:

Fans wachten op Offset's woede terwijl Cardi B Twitter-avatars verwisselt met Penn Badgley
Fans wachten op Offset's woede terwijl Cardi B Twitter-avatars verwisselt met Penn Badgley
Anonim

Het begon allemaal toen Penn tijdens een interview naar Cardi B verwees, en het veranderde in deze twee besties die van avatar wisselden op Twitter. Cardi B's Twitter-profiel is nu een foto van Penns personage uit You, en die van hem is een foto van Cardi BDat lijkt een gewaagde zet, vooral gezien het feit dat Cardi B getrouwd is. Fans vonden dit ongeveer twee en een halve seconde grappig, voordat ze de aandacht verlegden naar het feit dat Offset zeker woedend is over de schijnbare obsessie van zijn vrouw. Sociale media anticiperen griezelig op zijn reactie op al deze internetliefde waarbij zijn vrouw en een andere man betrokken zijn.

Penn Badgley roept naar Cardi B

Penn Badgely werd geïnterviewd op Netflix' In Conversation with YOU, en sprak over de relatie van zijn personage met sociale media. Hij speelt de rol van Joe Goldberg, die een heel natuurlijk vermogen heeft om sociale media in zijn voordeel te gebruiken.

Penn wendde zich af om aan te geven dat hij niet hetzelfde niveau van pit heeft met zijn eigen sociale media-vaardigheden, maar dat bleek oh zo verkeerd te zijn. Terwijl hij verder sprak, wierp hij Cardi B de eer toe omdat ze openhartig en eerlijk was tegen haar fans en omdat ze zich op natuurlijke wijze uitte op haar sociale media.

Hij zei; "Ik waardeer echt mensen die er een volkomen tweede natuurrelatie mee hebben, want dan heb je iets zinnigs en inhoudelijks om te posten, dan denk ik dat het echt doorkomt en mensen het des te meer waarderen. Cardi B is een geweldig voorbeeld van dat. Ze heeft zo'n authentieke relatie."

Daar veranderde zijn relatie met sociale media onmiddellijk, wat duidelijk werd toen Cardi B op zijn bericht reageerde.

The Smitten Avatar Exchange

Cardi B reageerde op Penn Badgley door op sociale media te gutsen en zijn videoclip te retweeten. Ze leek onder de indruk van het feit dat hij wist wie ze was en hij noemde haar naam tijdens zijn interview. Cardi verklaarde verder; "Yooooo, nu ben ik als beroemd beroemd," en zomaar, de avatar-uitwisseling vond plaats en de reactie van fans explodeerde op sociale media.

Cardi B veranderde haar profiel in dat van Penns beeltenis, en hij volgde snel haar voorbeeld.

Dit is het meest schattige moment van de beste knop dat zich in een zeer lange tijd online heeft afgespeeld, maar met deze hoeveelheid liefde die stroomt en aanbidding, vragen fans zich af of Offset net zo enthousiast zal zijn over hun uitwisseling als Penn en Cardi B zijn.

Interessant is dat Cardi B wordt aangeklaagd voor het verliezen van haar geduld toen 2 vrouwen 'te vriendelijk' werden met Offset in 2018. Alle ogen zijn gericht op Offset om te zien of hij ontploft met hetzelfde niveau van jaloerse woede, nu de tafels zijn omgedraaid.

Aanbevolen: