RHOBH: 5 redenen waarom Garcelle een geweldige huisvrouw is (& 5 Ze zou ontslagen moeten worden)

Inhoudsopgave:

RHOBH: 5 redenen waarom Garcelle een geweldige huisvrouw is (& 5 Ze zou ontslagen moeten worden)
RHOBH: 5 redenen waarom Garcelle een geweldige huisvrouw is (& 5 Ze zou ontslagen moeten worden)
Anonim

Garcelle Beauvais is een model en actrice die Real Housewives of Beverly Hills niet echt nodig had, maar toen de kans op haar schoot viel, greep ze de kans bij reality-tv. De moeder van drie had al een paar vriendinnen in de show die ze kende uit de industrie (Lisa Rinna en Denise Richards), dus impact maken op Bravo zou vermoedelijk gemakkelijk zijn, toch? Eh, niet altijd.

Zo opvallend en baanbrekend als Garcelle is als huisvrouw, niet alle fans zijn er zeker van dat ze heeft wat nodig is voor goede reality-televisie. Bij reality-tv draait het immers allemaal om drama; kan Garcelle het echt zo gemakkelijk uitdelen als het wordt geserveerd? Laten we hieronder eens kijken.

10 Geweldige huisvrouw: ze is de eerste Afro-Amerikaanse huisvrouw op RHOBH

Afbeelding
Afbeelding

Garcelle verdient het om de komende jaren huisvrouw te blijven omdat ze de eerste Afro-Amerikaanse huisvrouw is in de Real Housewives of Beverly Hills-franchise. Gezien het feit dat RHOBH al 10 seizoenen bestaat, was het al lang geleden. De franchise heeft gewacht op een gekleurde vrouw in de show en Garcelle is een perfecte keuze. Ze is een icoon, heeft naam gemaakt en is een leuke toevoeging aan de groep vrouwen die de show nu heeft.

9 Laat haar gaan: heeft ze het te druk voor RHOBH?

Afbeelding
Afbeelding

Garcelle Beauvais is een drukke vrouw. Tijdens het filmen van seizoen 10 van RHOBH was Garcelle tegelijkertijd ook bezig met het filmen van Coming 2 America en Tell Me a Story.

Door haar drukke leven in Hollywood is Garcelle niet altijd in de buurt voor uitstapjes met de vrouwen. Als ze er echter niet is voor sommige cast-trips, zal ze er ook niet zijn voor sappige momenten, wat het hele punt is van op reality-televisie te zijn.

8 Geweldige huisvrouw: ze is vrijgezel en klaar om zich te mengen

Afbeelding
Afbeelding

Grappig genoeg, hoewel de show Real Housewives heet, is niet elke vrouw getrouwd. (De vrouwen van New York City zijn bijvoorbeeld overwegend vrijgezel). Garcelle is een van de vrouwen die single is in de show, wat vermakelijk kan zijn voor kijkers. Zullen we Garcelle op een paar dates zien gaan? Zal ze weer liefde vinden? Hoe zullen haar nieuwe romances werken met haar hechte relatie met haar ex-man? De tijd zal het leren, maar het is leuk om een enkele meid in de show te hebben.

7 Laat haar gaan: is ze dramatisch genoeg voor de show?

Afbeelding
Afbeelding

De reden waarom The Real Housewives het zo goed doet, is vanwege het drama. Bravo weet hoe hij moet casten en weet precies welke personages goed in elkaar passen of vreselijk eindigen. Zo vermakelijk en iconisch als Garcelle is, is ze misschien niet dramatisch genoeg voor de show.

Verschillende RHOBH-fans gaven op Reddit aan dat de verhaallijn van Garcelle een beetje saai is. Haar voortdurende breuk met Kyle is niet per se sterk genoeg om kijkers het hele seizoen bezig te houden.

6 Geweldige huisvrouw: haar lopende Hollywood-carrière is indrukwekkend

Afbeelding
Afbeelding

De Real Housewives-franchise heeft een aantal behoorlijk beroemde en bekende vrouwen in zijn shows gehad; RHOBH heeft echter enkele van de meest bekende. Van Denise Richards tot Lisa Rinna tot Kyle Richards tot Garcelle, dit zijn gezichten die over de hele wereld bekend zijn. Garcelle's ongelooflijke cv is indrukwekkend en maakt haar een fantastisch rolmodel voor kijkers. Ze is niet alleen een grote actrice en model, maar ze is ook een toegewijde moeder en vriendin die er tijd voor vrijmaakt.

5 Laat haar gaan: kennen we haar echt?

Afbeelding
Afbeelding

Laten we dit opsplitsen, zullen we? Wanneer huisvrouwen meer dan één seizoen in de show zijn, hebben kijkers het gevoel dat ze de vrouwen op persoonlijk niveau kennen. Fans hebben ze in elke mogelijke interactie gezien en weten precies hoe ze zich gaan gedragen of kleden. Maar aangezien Garcelle pas aan haar eerste seizoen bezig is en druk aan het werk is, hebben fans het gevoel dat ze haar nog niet echt kennen. Sutton is ook een nieuw meisje in seizoen 10 en ze is meer aanwezig dan Garcelle.

4 Geweldige huisvrouw: haar hechte vriendschappen met Denise en Lisa Rinna zijn de moeite waard

Afbeelding
Afbeelding

Garcelle is niet alleen een grote naam in de branche, maar ze heeft ook hoge vrienden. In de show zei Garcelle dat ze Lisa Rinna en Denise Richards al meer dan 20 jaar kent. De drie hebben in het verleden samengewerkt en liepen in vergelijkbare kringen. Het zien van de band tussen de drie is uniek omdat Garcelle haar zogenaamde "vrienden" op een ander niveau leert kennen. Zal Garcelle Denise beschermen in de hitte van het Brandi-debacle, of heeft ze het te druk om er iets om te geven?

3 Laat haar gaan: moet ze overstappen naar een andere franchise?

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen geheim dat de franchise van The Real Housewives meer inclusiviteit kan gebruiken. Afgezien van Real Housewives of Atlanta en Potomac, is het een erg blanke franchise die meer gekleurde vrouwen kan gebruiken. Afgezien van RHOBH, zou Real Housewives of New York ook een vrouw als Garcelle in hun franchise kunnen gebruiken. Misschien werkt ze zelfs beter in New York sinds ze een aantal jaren in New York woonde toen ze modellenwerk deed. Aan de andere kant, in een omgeving als RHONY, zou ze haar spel moeten verbeteren als het gaat om die dames …

2 Geweldige huisvrouw: het drama tussen haar en haar ex-man

Afbeelding
Afbeelding

Veel van de vrouwen op RHOBH zijn gescheiden of hebben hun tweede huwelijk. Kyle Richards, Erika Jayne, Sutton, Denise Richards en Garcelle zijn allemaal gescheiden en hebben weer liefde gevonden. Net als vele anderen was Garcelle's ex-man Mike Nilon in de publieke belangstelling en de twee eindigden op een rommelige toon. Garcelle vertelde camera's dat ze erachter kwam dat Mike een affaire van vijf jaar had tijdens hun huwelijk, wat haar wereld op zijn kop zette. Meer leren over hun relatie zou een geweldige verhaallijn zijn voor de show.

1 Laat haar gaan: reality-tv is misschien niet voor haar

Afbeelding
Afbeelding

Garcelle was in Coming to America, Spider-Man: Homecoming, NYPD Blue en nog veel meer. Ze zit al sinds de jaren '80 in de industrie en kent alle ins en outs van de film- en modellenwereld. Dat gezegd hebbende, is iets als reality-tv misschien niet de route die Garcelle zoekt. Het is totaal anders dan grote films en tv-series'. Zo verbluffend en interessant als Garcelle is, is reality-tv misschien niet de carrièrestap die ze bereid is om langer dan een seizoen of twee te entertainen.

Aanbevolen: