Aquaman': Twitter is woedend over de onthulling dat Amber Heard nooit zou worden ontslagen

Inhoudsopgave:

Aquaman': Twitter is woedend over de onthulling dat Amber Heard nooit zou worden ontslagen
Aquaman': Twitter is woedend over de onthulling dat Amber Heard nooit zou worden ontslagen
Anonim

Het blijkt dat de Twitterverse een film tot stand kan brengen (naar jou kijkend, Snyder Cut), maar producenten niet onder druk zetten om castleden (en jij, Amber Heard) te ontslaan die zijn beschuldigd van huiselijk geweld.

Peter Safran, een producer van het Aquaman-vervolg, deelde met Deadline dat Amber Heard nooit uit de film zou worden ontslagen. Zijn verklaring suggereert dat het team goed op de hoogte is van het verzet tegen de actrice, maar ze gaan doen "wat goed is voor de film".

Peter Safran op Amber Heard

De producer werd gevraagd of de social media-campagnes voor de verwijdering van Amber Heard uit de DC-film enige invloed hadden op hun castingbeslissingen. Safran maakte duidelijk dat de campagnes voor hen geen verschil maakten en dat ze nooit zouden reageren op "pure fandruk".

"Je moet doen wat het beste is voor de film," voegde hij eraan toe.

"Men is niet onbewust van wat er gaande is in het Twitter-vers, maar dat betekent niet dat je erop moet reageren of het als evangelie moet beschouwen of gehoor moet geven aan hun wensen", vervolgde de producer en zei "Je moet doen wat goed is voor de film, en daar zijn we echt op beland."

DC-fans zijn woedend over de opmerkingen van Safran en deelden hun reacties op Twitter.

"Dus in principe is huiselijk geweld nooit oké, tenzij het een vrouw is die hun mannelijke significante ander misbruikt. Ik hou van die dubbele standaard, jullie allemaal", schreef een gebruiker.

Een ander voegde toe: "En mensen zeggen dat vrouwen in Amerika het moeilijker hebben."

"lmao, zeggen ze letterlijk dat ze achter de misbruiker staan?" vroeg een fan.

Fans bleven campagne voeren voor de vervanging van Amber Heard, en terwijl sommigen vroegen om de actrice te ontslaan en te herschikken, wilden anderen dat haar personage Mera zou worden vervangen door King Shark.

"JA, HIJ ZOU DE LIEFDE VAN AQUAMAN ZIJN", schreef een ander instemmend.

Fans hebben Warner Bros. gevraagd om het beter te doen, vooral nadat Johnny Depp om dezelfde redenen werd ontslagen uit de Fantastic Beasts-franchise. "Juist voor de film? Je had Mera kunnen herschikken met een chinchilla, en niemand zou een oogwenk hebben geslagen. WB, doe het beter."

"Het inhuren van een goede actrice zou goed zijn geweest voor de film", zei een andere fan.

DC-fans hebben geweigerd Aquaman and the Lost Kingdom te kijken als Amber Heard erin zit, met meer dan 2 miljoen handtekeningen op meerdere petities. Ook fans zijn haar blijven trollen op sociale media.

Aanbevolen: