The Witcher': hoe dicht staat Henry Cavill bij de rest van de cast?

Inhoudsopgave:

The Witcher': hoe dicht staat Henry Cavill bij de rest van de cast?
The Witcher': hoe dicht staat Henry Cavill bij de rest van de cast?
Anonim

Henry Cavill is een gewaardeerd lid van Hollywood sinds zijn "Superman"-dagen. De acteur verscheen in de DC Comics-film uit 2013, "Man Of Steel", en het was pas vanaf daar! Cavill verscheen later in talloze andere DC-films, waaronder "Batman vs. Superman" en "Justice League". Hoewel het superheldengenre voor altijd deel uitmaakt van Cavills imago, heeft hij een behoorlijke rol op zich genomen in Netflix' "The Witcher".

Met twee seizoenen onder zijn riem is Cavill erin geslaagd een behoorlijke schare fans te ontwikkelen, waarvan velen zich altijd afvragen of de ster dicht bij zijn mede-castgenoten van "The Witcher" staat. Hoewel hij een vrij privéleven leidt, heeft Henry Cavill duidelijk gemaakt dat hij en zijn Netflix-vrienden het gewoon goed doen achter de schermen. Dat gezegd hebbende, hier is alles wat we weten over de relaties van de cast.

Achter de schermen van "The Witcher"

Henry Cavill heeft het spel het afgelopen decennium verpletterd! Van zijn periode als Superman tot het spelen van Ger alt of Rivia in "The Witcher", het is duidelijk dat hij het allemaal heeft gedaan. De Netflix-show, die vorig jaar werd uitgezonden, was een grote stap voor Cavill, die onthulde een enorme fan van het personage te zijn nadat hij een supporter van de game was geweest, voordat de show uitkwam. De acteur heeft veel werk en energie gestoken in de rol van Ger alt, en het lijkt zijn vruchten af te werpen!

Hoewel we dol zijn op wat Henry Cavill op het scherm, lijkt de ster nogal gereserveerd als het gaat om zijn persoonlijke leven. Het liefdesleven van de acteur is tijdens zijn carrière heel weinig behandeld, en het is geen toeval. Dus als het gaat om zijn relaties met zijn mede-castgenoten uit "The Witcher", blijven fans zich afvragen of hij achter de schermen close met hen is. Hoewel we het misschien niet zien, is Cavill in feite bevriend met de cast.

Henry is misschien niet de beste in het beheren van zijn sociale-mediaplatforms en het delen van momenten van zijn leven met het publiek, maar waar hij goed in is, is een vriend zijn. De ster heeft een goede band gekregen met zijn mede-castmates, met name Anya Chalotra, die Yennefer speelt. Het is duidelijk geworden dat het duo het dichtst bij de cast staat, en het is te zien wanneer ze samen zijn. Of ze nu op Comic-Con verschijnen of gewoon wat kletsen tijdens een interview, de chemie tussen de cast en Henry is ongeëvenaard.

Tijdens de wereldpremière van de show in 2019 in Vue in Leicester Square, werd Henry gespot terwijl hij een enorme knuffel gaf aan zijn twee 'leading ladies', Anya en Fraya Allan, die Ciri speelt. Hoewel er twijfels waren over Henry's deelname aan seizoen 2 van de show, keerde hij niet alleen terug, maar hij is terug en beter dan ooit!

Aanbevolen: