Twitter-gebruikers geschokt als Amber Heard in 'Aquaman And The Lost Kingdom' zal zijn

Inhoudsopgave:

Twitter-gebruikers geschokt als Amber Heard in 'Aquaman And The Lost Kingdom' zal zijn
Twitter-gebruikers geschokt als Amber Heard in 'Aquaman And The Lost Kingdom' zal zijn
Anonim

Het verwachte vervolg op Aquaman, getiteld Aquaman and the Lost Kingdom, is officieel begonnen met filmen, maar niet iedereen is blij met het nieuws. Fans van de DC-strips kunnen niet wachten om Jason Momoa terug te zien keren als de half mens, half Atlantische superheld, maar de terugkeer van één personage heeft woede onder hen gewekt.

Amber Heard speelt Mera…Nogmaals

Op 28 juni plaatste regisseur James Wan een foto van een filmklapper van de sets, waarmee het begin van de opnames werd gemarkeerd. In tegenstelling tot de onderwatersetting van de eerste film, zal het vervolg schijnbaar ijzige terreinen bevatten.

Wat het plot van de film betreft, is er niet veel voor fans om naar uit te kijken, behalve dat de titel van de film suggereert dat het zich zal concentreren op het Lost Kingdom of Atlantis. De cast is bevestigd en met Amber Heard die opnieuw Queen of the Sea alias Mera speelt, zijn fans geschokt en woedend.

Amber Heard en haar ex-man Johnny Depp's tumultueuze relatie en gerechtelijke uitspraken veroorzaakten onherstelbare schade aan de carrière van de acteur, waarbij hij werd ontslagen uit zijn rol in de Fantastic Beasts-franchise. Amber, aan de andere kant, zal haar rol blijven spelen in het vervolg op Aquaman.

Zowel Depp als de fans van de film zijn niet blij met de oneerlijke beslissing en de associatie van Heard met het project. Kort nadat Wan aankondigde dat het filmen was begonnen, gingen fans naar Twitter en trending JusticeForJohnnyDepp, waarin ze vroegen om Heard opnieuw te ontslaan.

"Amber Heard zit nog steeds in Aquaman 2 toen ze haar man fysiek en mentaal mishandelde? En het staat op de band??? Ik sla het over", schreef een fan op Twitter.

Een andere fan verzocht Warner Bros. om niet "partijdig" te zijn met de acteurs, aangezien ze besloten Depp te ontslaan, maar niet Heard, die op tape bekende dat ze Depp had geslagen.

"@wbpictures zijn niet zo partijdig, respecteer in ieder geval een acteur voor zijn acteervaardigheden."

"Stel je voor hoeveel meer hype Aquaman 2 zou krijgen als Amber Heard er niet in zat …" zei een andere fan, en deelde een clip van het gesprek van Depp en Heard waarin de actrice toegaf "een fysiek gevecht" te zijn begonnen met haar toenmalige echtgenoot.

Heard post sinds april over het Aquaman-vervolg en toonde haar waanzinnig strakke buikspieren op foto's die op sociale media werden gedeeld. Fans dachten altijd dat de studio achter de overweldigende verontwaardiging zou staan en dat de actrice uiteindelijk zou worden ontslagen, maar ze zijn geschokt om te zien dat Amber heel erg deel uitmaakt van de aankomende film.

Aanbevolen: