Zal de terugkeer van Amber Heard in 'Aquaman 2' de film schaden?

Inhoudsopgave:

Zal de terugkeer van Amber Heard in 'Aquaman 2' de film schaden?
Zal de terugkeer van Amber Heard in 'Aquaman 2' de film schaden?
Anonim

In 2018 kondigde Amber publiekelijk aan dat ze vreselijke dingen had meegemaakt toen ze getrouwd was met Johnny Depp. Hoewel echtscheidingen in Hollywood heel gewoon zijn, was deze nogal een schok voor zowel fans als de rest van de beroemdheden. Er was verwarring over wie schuldig was, maar de waarheid komt langzaam aan het licht.

In de afgelopen paar maanden heeft Amber Heard een duizelingwekkende val uit de gratie ervaren naarmate er meer informatie aan het licht kwam over haar huiselijke problemen. Op het scherm was Amber voor het laatst te zien in de Snyder Cut-trailer en haar volgende geplande rol is in Aquaman 2.

Vanwege de informatie die naar buiten is gekomen over Amber, zouden veel fans graag zien dat de rol van Mera wordt herschikt met een andere actrice. Niet alleen zal de actrice inderdaad terug zijn voor Aquaman 2, maar ook een nieuw rapport van Geekosity suggereert dat Warner Brothers in de toekomst nog grotere plannen voor haar heeft.

Giftige relatie

Nadat Amber Heard naar voren kwam met openbare beschuldigingen tegen Johnny Depp, werd ze beschouwd als een verbluffende en dappere overlevende terwijl hij uit de industrie werd gemeden. Recentere informatie die aan het licht is gekomen tijdens de rechtszaak van Depp tegen de Britse roddelbladen, suggereert echter dat zij in werkelijkheid altijd degene was die schuldig was aan alles wat ze hem ervan beschuldigde te hebben gedaan terwijl hij het slachtoffer was.

Bovendien zou Amber in zijn bed poepen. Een persoon in het huishouden beweert dat ze toegaf dat zij het was, terwijl Amber het als een onschuldige grap beschreef. De dienstmeisjes die haar geschenk vonden, waren niet geamuseerd. Integendeel, ze waren geschokt en getraumatiseerd en namen zelfs een foto van de walgelijke 'grap'.

Deze foto is gemaakt in de rechtbank en van daaruit is hij online gelekt. Het belangrijkste twistpunt van Amber is echter het uiten van valse en openbare beschuldigingen tegen Johnny Depp. Daarom willen velen haar nooit meer op het scherm zien, zeker niet in Aquaman 2.

Petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te verwijderen

Er zijn zelfs petities voor geschreven. Dit moet niet worden verward met annulatiecultuur, aangezien Amber niet wordt geannuleerd omdat ze een controversiële mening overmatig uitdrukt, maar omdat ze zich op een ronduit criminele manier gedraagt. Anderen zijn voor veel minder gecompenseerd. Het lijkt er echter op dat ze nog niet over de drempel is gestapt waar Warner haar zal ontslaan.

Warner Brothers' plannen voor de actrice

Geekosity brak de primeur dat Warner Amber Heard nog steeds terug wilde voor Aquaman2. Deadline Hollywood schreef een artikel dat dit stilzwijgend ondersteunt. Depp heeft verzocht om uitstel van zijn andere rechtszaak wegens laster van $ 50 miljoen tegen Heard van maart tot juni 2021 vanwege zijn planningsconflicten met de opnames van Fantastic Beasts 3.

Volgens het rapport: "Heard heeft ermee ingestemd om op 11 september bijeen te komen om de mogelijke vertraging te bespreken en dat het voorgestelde uitstel haar geen schade zou berokkenen, laat staan oneerlijke vooroordelen", aangezien ze naar verwachting ooit Aquaman 2 zal filmen volgend jaar.

Het lijkt erop dat de franchise haar niet uit de Aquaman-films zal verwijderen. Warner Brothers weigerde een oordeel te vellen of partij te kiezen, vooral omdat beide acteurs voor hen getekend zijn bij grote theaterfranchises.

Alles wat er in de toekomst gebeurt, hangt af van de reactie van de Snyder Cut van Justice League op HBO Max. Als het project succesvol is, opent dat de deur naar een hele reeks andere projecten, waaronder een mogelijke Justice League 2.

Dit zou een vervolg zijn op de Snyder Cut, niet de in de bioscoop uitgebrachte versie onder toezicht van Joss Whedon, en als het wordt gemaakt, is het de bedoeling dat Amber Heard haar rol opnieuw vertolkt. Als dat zou gebeuren, liggen vermoedelijk zowel Aquaman 3 als Justice League 3 op tafel.

Er komt een boycot

Velen zullen daardoor ongetwijfeld teleurgesteld zijn, maar haar voor de rol houden is de beslissing van Warner, en totdat ze anders beslissen, blijft Amber Heard Mera. Johnny Deep-fanbases hebben hun intentie gedeeld om de film te boycotten zonder Amber erop te zien verschijnen.

Johnny Depp verliest rechtszaak tegen The Sun

Een paar dagen geleden verloor Johnny Deep officieel de smaadzaak tegen de Britse tabloid The Sun. De tabloid plaatste een verhaal in 2018 en ze noemden hem een vrouwenklopper. Daarom klaagde Depp deze media aan. Amber was de hoofdgetuige. De actrice beweerde dat Deep in een gek veranderde, een alter ego toen hij onder invloed was van drugs en alcohol, en een monster werd.

Ze bracht 14 verschillende beschuldigingen van huiselijk geweld naar voren tijdens dit proces tussen 2013 en 2016. De acteur beweert echter dat Amber degene is die misbruik maakte en dat zij de agressor in de relatie was.

Wat er ook gebeurt, het lijkt erop dat Warner Brothers in een no-win situatie zit. Hoewel Depp verloor, heeft dit hem in de publieke belangstelling goed gedaan. Terwijl Depp de rechtbank van de publieke opinie wint, heeft Amber Heard zoveel respect verloren.

Aanbevolen: