Fans weigeren 'Aquaman And The Lost Kingdom' te kijken als Amber Heard erin zit

Inhoudsopgave:

Fans weigeren 'Aquaman And The Lost Kingdom' te kijken als Amber Heard erin zit
Fans weigeren 'Aquaman And The Lost Kingdom' te kijken als Amber Heard erin zit
Anonim

Na de kaskraker, Aquaman van DC veroverde de wereld stormenderhand, de wereld wist dat er nog een film zou komen. De regisseur van de film, James Wan, heeft zojuist de titel van de tweede film als Aquaman And The Lost Kingdom onthuld, met een foto op Instagram. Fans overspoelden sociale media onmiddellijk met een strenge boodschap aan Wan; ze willen Amber Heard niet in deze film zien.

De eerste Aquaman verbrijzelde records door de miljard dollar te overschrijden, en het geruchten vervolg borrelt al heel lang onder de oppervlakte. Deze langverwachte en langverwachte film zal zeker weer een kaskraker worden, zolang Wan maar let op het afnemen en Heard erbuiten laat.

Amber Heards reputatie is onherstelbaar beschadigd door haar beledigende gedrag jegens Johnny Depp, en fans willen haar gezicht absoluut niet op een groot scherm zien.

Aquaman en het verloren koninkrijk

Fans zijn opgewonden om te horen over de terugkeer van Aquaman en zijn meer dan enthousiast om alle nieuwe dingen te ervaren die deze film te bieden heeft. De teaser maakt fans zenuwachtig van verwachting, en het gesprek leent het publiek om te speculeren naar welk koninkrijk de titel verwijst.

Fans zijn absoluut opgewonden om te zien dat Jason Momoa zijn krachtige terugkeer maakt en kijken uit naar zijn vergelding van de rol van Aquaman. Ze willen echter absoluut niets met Amber Heard te maken hebben. In feite lijkt het erop dat, ondanks hoeveel fans van Momoa en het concept van een andere Aquaman-film houden, velen de film zeer waarschijnlijk volledig zullen boycotten, als Wan erop staat Amber Heard in welke hoedanigheid dan ook te casten.

Het misbruik dat ze demonstreerde tegen Johnny Depp en het ongelooflijk verontrustende verhaal van haar fysieke en emotionele woede heeft Heard volledig geannuleerd en fans willen dat ze uit Hollywood wordt verbannen.

Fans willen Amber Heard niet zien

Als Wan zijn publiek wil plezieren, zal hij zeker uit de buurt blijven van Heard.

Opmerkingen kwamen snel en furieus en waren inbegrepen; "Hopelijk raakt Amber Heard verdwaald uit deze film, zodat ik hem echt kan bekijken," "Ja, maar we willen Amber Heard niet zien!" net zoals; "Niet kijken als Amber Heard erin zit."

De anti-Heard-campagne ging verder met; "Amber Heard heeft haar man geslagen en mag niets krijgen. Ik wil niet per se dat ze wordt afgezegd, ik wil alleen erkenning van haar wandaden", evenals; "Verwijder Amber gewoon uit de cast!," en "We willen niet dat Amber wordt gehoord. boycottamberheard amberheardisanabuser."

De push-back was intens, en een fan zei; "Fire AH misbruiker ❌❌❌" en "Mijn dochter en ik willen de film zien, maar als Amber het hoort, zullen we de film niet kijken. En we vragen de crew een beetje waarom ze met haar zouden willen werken."

De boodschap is duidelijk, de volgende zet van Wan v alt nog te bezien.

Aanbevolen: