RHOP': fans eisen dat Juan meer geeft om de geestelijke gezondheid van Robyn

Inhoudsopgave:

RHOP': fans eisen dat Juan meer geeft om de geestelijke gezondheid van Robyn
RHOP': fans eisen dat Juan meer geeft om de geestelijke gezondheid van Robyn
Anonim

De relatie van

Robyn en Juan Dixon moet nog worden geëerd met een huwelijksceremonie vanaf de première van Real Housewives of Potomac. Het paar heeft tijdens de pandemie geworsteld, waar Robyn openlijk over sprak in haar biechtstoelen.

Fans sympathiseerden met haar gevoelens van verveling en eentonigheid in zo'n verontrustende tijd, maar zijn niet blij met Juans reactie.

Doe beter Juan

In plaats van Robyn te vragen naar haar geestelijke gezondheid, vertelde Juan haar dat haar dagelijkse routine een 'afknapper' was. Hij riep zijn vrouw omdat ze haar dag om 14.00 uur begon en tot 12.00 uur uitsliep.

Voor iedereen die worstelt met depressie of andere psychische problemen, is het laatste wat ze te horen willen krijgen dat hun problemen een "uitschakeling" zijn. Het is ongevoelig en komt over alsof hij meer om haar uiterlijke verschijning geeft dan om haar geluk.

Door de pandemie voelden miljoenen Amerikanen zich ongemakkelijk over wat hen vervulling in het leven gaf. Elke dag thuis blijven kan een negatieve invloed hebben op iemands sereniteit, en Robyn is echt om dat bekend te maken in plaats van een nepglimlach op te plakken.

Gerelateerd: 'RHOP': waarom Robyn Dixon beweert dat haar relatie met Juan verkeerd werd voorgesteld

Een fan reageerde onder de door YouTube geleverde seizoenspremière: "In plaats van zo kritisch te zijn over Robyn… wat dacht je ervan haar te vragen waarom ze zoveel slaapt… het is duidelijk een depressie of een gebrek aan gevoel van waardering… Ik vraag me af waarom Juan."

Help Robyn zich geliefd te voelen

Een andere fan ergerde zich ook aan Juan's onattente omgang met de situatie: "Mannen zijn zo verdomd onattent, en dan DE ZENUW om haar te vragen om een baby te krijgen? Terwijl ze in haar huidige staat is? Hll nee."

Andere RHOP-fanaten denken dat de twee andere partners moeten vinden die hen gelukkig maken, een van hen zegt: Hoewel het in eerste instantie niet ideaal zal zijn voor de kinderen die ze nodig hebben om uit elkaar te gaan. Ze lijken niet gelukkig. Ze zijn alleen samen voor gemak en comfort. Robyn houdt van hem omdat ze voelt omdat hij geen familie heeft, dat ze hem bij elkaar houdt en hun geschiedenis. Juan lijkt altijd geïrriteerd of boos op Robyn.

Juan moet vragen wat hij voor Robyn kan doen, of haar zelfs vragen waarom ze denkt dat ze zich ongemotiveerd voelt. Het is eerlijk gezegd zorgwekkend dat hij niet één keer met haar heeft gesproken als zijn vrouw en levenspartner. In plaats daarvan klonk hij geïrriteerd en "icked", wat een grote rode vlag is.

Aanbevolen: