Fans vrezen voor de geestelijke gezondheid van Lil Durk nadat verontrustende teksten aan de oppervlakte komen

Inhoudsopgave:

Fans vrezen voor de geestelijke gezondheid van Lil Durk nadat verontrustende teksten aan de oppervlakte komen
Fans vrezen voor de geestelijke gezondheid van Lil Durk nadat verontrustende teksten aan de oppervlakte komen
Anonim

Lil Durk staat al een tijdje onder het toeziend oog van fans, nadat hij met de ene tragedie na de andere te maken kreeg in een reeks incidenten met wapengeweld. Hij leed het verlies van vele dierbaren die hem dierbaar waren, en het leek erop dat de kunstenaar geen pauze kon nemen.

Tragische verhalen bleven zijn leven binnendringen, de een na de ander, zonder enige echte kans voor hem om te rouwen, te rouwen of te herstellen voordat weer een nieuwe dood zijn wereld op zijn kop zette. Het was voor fans duidelijk dat iedereen die met dit niveau van herhaald trauma wordt geconfronteerd, moeite zou hebben om met het verdriet om te gaan, en ze sturen hun favoriete artiest veel liefde en steun via sociale media.

Helaas lijkt het erop dat Lil Durk echt begint af te brokkelen onder de druk van dit alles

Lil Durk is diep getroffen door wapengeweld

De rapwereld is niet altijd een vriendelijke wereld, en het lijkt erop dat fans voortdurend geconfronteerd worden met een spervuur van nieuws dat bericht over de dood van een jonge rapper of opkomende artiest.

Lil Durk is zwaar ondergedompeld in de muziekindustrie en helaas is hij echt geschokt door een aanzienlijk aantal incidenten die veel te dicht bij huis plaatsvonden. Hij heeft zelfs meer dan 30 vrienden verloren aan gewelddadige misdaden, waaronder zijn manager, Nuski, La Capone, King Von en Otf Chino, en meest recentelijk zijn broer, Otf Dthang.

Er is een enorm gevoel van verlies en verwoesting geweest, en alle ogen zijn op Lil Durk gericht geweest om ervoor te zorgen dat hij in staat is zijn leven te managen en te navigeren ondanks alle tragische incidenten die zijn universum blijven schudden.

Lil Durk onthult zijn emoties

Recente teksten suggereren dat hij tekenen van depressie vertoont en fans maken zich steeds meer zorgen over zijn geestelijke gezondheid.

Lil Durk heeft geschreven; "Ik doe alsof ik blij ben, maar van binnen ben ik heel verdrietig", en "Ik wil nog een zoon!"

Fans zijn bezorgd dat hij een sterk front vormt voor de camera's, maar de scheuren beginnen zichtbaar te worden en hij begint erop te wijzen dat hij zich niet stabiel voelt. Sommigen zien dit als een pleidooi voor hulp. Hij wordt duidelijk geconfronteerd met diep verdriet en worstelt met zijn emoties, en fans hopen dat hij hulp kan zoeken om op een gezonde manier door deze diepe gevoelens van verlies heen te komen.

Velen zijn naar sociale media gegaan met de woorden "genees, broer" en "houd je bek, houd de dingen echt en in balans, glijd niet uit man." Sommige fans vragen anderen om zich rond de ster te blijven scharen met berichten van liefde en steun, allemaal in een poging hem mentaal en emotioneel gezond te houden terwijl hij worstelt om gelijke tred te houden met zijn emoties.

Aanbevolen: