Khloe Kardashian reageert op Tristan Thompson die haar terug wil door dit te doen

Khloe Kardashian reageert op Tristan Thompson die haar terug wil door dit te doen
Khloe Kardashian reageert op Tristan Thompson die haar terug wil door dit te doen
Anonim

Nu de Kardashians E! voor Hulu zouden ze moeten overwegen een show te maken over Khloe Kardashian's achtbaan liefdesleven met Tristan Thompson.

Waarom? Welnu, er wordt gemeld dat de NBA-ster zijn on-off vriendin "smeekt" om nog een kans door haar te laten zien dat hij zijn manier van doen is veranderd sinds zijn valsspelen.

Zoals fans weten, heeft Thompson, die de driejarige dochter True deelt met Kardashian, niet bepaald een schoon record als het gaat om toegewijd zijn aan de vermeende liefde van zijn leven.

En het lijkt alsof de vader van twee altijd weet hoe hij dingen moet verpesten als het goed lijkt te gaan tussen de twee.

Hoewel de goede Amerikaanse ambassadeur open stond voor verzoening met Thompson terwijl hij vorig jaar met haar in quarantaine ging tijdens de pandemie, beweerden rapporten dat de 30-jarige naar verluidt weer gesprekken met vrouwen aan het onderhouden was.

In juni beweerde Daily Mail bijvoorbeeld dat Thompson een Bel Air-feest had bijgewoond voordat hij maar liefst 30 minuten in een slaapkamer met drie vrouwen verdween.

Toen hij terugkeerde, vertelden bronnen aan de publicatie dat hij er slordig uitzag, wat Kardashian ertoe bracht om opnieuw te stoppen met de atleet.

Dus, wat is er nu anders?

Bronnen vertellen The Sun dat Thompson wanhopig is om de realityster te laten zien dat de dingen deze keer anders zijn en dat hij er 100 procent op gericht is een goede huisvader te zijn.

“Toen hun laatste drama zich afspeelde, vertelde Khloe hem dat ze het geen goed idee vond dat True opgroeide met een vader die zo respectloos was tegenover vrouwen,” gutste een insider.

“Tristan wil wel een gezin, en hij wil een groter gezin. Hij smeekt Khloe om hem terug te nemen en het officieel te maken. Hij heeft haar verteld dat hij haar gaat bewijzen dat hij het kan en daarom heeft hij gezworen dat hij zes maanden lang niet in de buurt zal komen van andere meisjes voordat hij het haar opnieuw vraagt.'

Kardashian heeft talloze beschuldigingen van bedrog met betrekking tot Thompson verdragen, waaronder het beruchte schandaal waarbij Jordyn Woods in februari 2019 betrokken was, toen de laatste zoende met de man van haar voormalige vriend, waardoor ze uit het leven van de Kardashian-familie werd verwijderd.

Met het nieuws rond Thompson die zijn baby-mama terug wil, plaatste de jongste Kardashiaanse zus een uitdagende Instagram-foto van zichzelf topless en pronkend met de spijkerbroek van haar merk. Het is mogelijk dat de twee weer bij elkaar komen, want Kardashian is bereid hem een kans te geven. Als Thomspon het verknoeit en niet laat zien dat hij echt veranderd is, dan is hij voorgoed uit beeld.

Aanbevolen: