Lady Gaga's hondenloper krijgt weinig sympathie als hij onthult dat hij kapot is

Lady Gaga's hondenloper krijgt weinig sympathie als hij onthult dat hij kapot is
Lady Gaga's hondenloper krijgt weinig sympathie als hij onthult dat hij kapot is
Anonim

De man die werd neergeschoten terwijl hij Lady Gaga's geliefde Franse buldoggen in LA beschermde, vraagt om donaties.

Op maandag lanceerde hondenuitlater Ryan Fischer een GoFundMe om de kosten te dekken van een roadtrip die hij maakt om zijn 'emotionele en mentale gezondheid' te herstellen.

Fischer vertelde dat het busje waarin hij al twee maanden reist kapot is en dat hij financiële steun nodig heeft.

Hij legde uit dat zijn prioriteit is "een busje kopen en dit land verkennen, terwijl hij op zoek gaat naar gemeenschappen die het proces van groeien door trauma ondersteunen."

"Voor mij omvat dit retraitecentra, traumaprogramma's, queer genezers, creatievelingen en spirituele leiders," voegde hij eraan toe.

Vanaf dinsdagochtend had hij $3,488 van zijn doel van $40.000 opgehaald.

Fischer plaatste een korte videoclip waarin hij vertelde wat er met hem was gebeurd en hem ook op de weg liet zien.

Hij zei dat hij het land had doorkruist van LA naar New York en terug, maar dat hij geld nodig had om door te kunnen gaan met wat hij omschrijft als een 'sabbatical'.

Hij schreef: "Zonder voertuig, appartement, en omdat ik geen spaargeld meer heb en moet overleven van donaties van gulle dierbaren, vraag ik nederig om uw hulp. Dit is niet gemakkelijk om te vragen, maar ik heb begon te beseffen dat het delen van je kwetsbaarheid met anderen precies het moment is waarop radicale verandering begint plaats te vinden voor alle betrokkenen."

Hij beschreef hoe het trauma van wat er is gebeurd hem blijft beïnvloeden, zelfs als de fysieke littekens genezen.

"Soms was ik bang", vertelde hij. "Ik was eenzaam. Ik voelde me verlaten en niet gesteund. Ik had lange periodes van depressie, twijfel en zelfmedelijden."

Fischer ging verder: "Ik heb deze GoFundMe-pagina opgezet ter ondersteuning van de aankoop van een busje, reiskosten en verwelkom alle input over retraites voor trauma in het hele land, evenals queer spirituele leiders en genezers, en hoe je het beste kunt benadrukken en onderweg met je delen."

Terwijl Ryan veel steun kreeg, vonden sommige onsympathieke commentatoren dat hij zijn onkosten moest betalen of in ieder geval Lady Gaga moest vragen.

"Mag ik voorstellen te doen wat we allemaal doen als we geen geld meer hebben en onkosten hebben? KRIJG EEN BAAN. Je reisde van LA naar NY om te genezen, tijd om nu verder te gaan met het leven, je kunt niet zijn een slachtoffer voor altijd", schreef iemand online.

"Het spijt me voor wat er met hem is gebeurd, maar ik financier je 'levensreis' niet als ik thuis zit en een 40-urige week werk. Ga een baan zoeken of gaga smeken om geld, "voegde een tweede eraan toe.

"Veel mensen hebben trauma's en kunnen niet doen wat je doet! Hangend op de rug van andere mensen! Ondersteun jezelf!" een derde duistere opmerking gelezen.

Aanbevolen: