De waarheid over de digitale valuta van Keanu Reeves

Inhoudsopgave:

De waarheid over de digitale valuta van Keanu Reeves
De waarheid over de digitale valuta van Keanu Reeves
Anonim

Keanu Reeves heeft de meest ondersteunende fans. Ze denken dat hij 100% gezond is. In de afgelopen jaren bereikte The Matrix-ster een nieuw niveau van bekendheid dat voor sommigen verwarrend was. Plots was de acteur overal op sociale media - memes, videoclips, waarderingsberichten, Twitter-discussies, enz. Er is ook een subreddit van Keanu Reeves met bijna 13, ooo volgers. Hij heeft een fanbase van meerdere generaties die van 2019 zijn jaar maakte. Het betekende zijn officiële comeback-seizoen. Binnen twee maanden in de zomer maakte hij de derde John Wick-film, had hij een parodie cameo als zichzelf in de Netflix-film Always Be My Maybe, en noemde hij Duke Caboom in Toy Story 4.

Al die projecten kregen goede recensies. Fans konden niet stoppen met over de acteur te praten op sociale media, waardoor hij "de vriend van het internet" werd, vooral omdat hij de "respectvolle koning" was die nooit in seksueel wangedragschandalen kwam waarbij zijn fans betrokken waren. Hij heeft de opmerkelijke gewoonte om ervoor te zorgen dat zijn handen uit de buurt zijn van vrouwelijke fans die vragen om foto's met hem te maken. Geen wonder dat hij geliefd is. In feite koesteren de fans van Reeves hem zo veel dat ze een cryptocurrency hebben gemaakt die hun 'liefde voor Keanu, zijn hond en zijn films' viert. Hier is alles wat je moet weten over deze fandom-investering.

De hond die de digitale valuta van Keanu Reeves inspireerde

Laten we eerst eens kijken naar het begin van deze genoemde cryptocurrency die Keanu Inu wordt genoemd, zoals in de Speed-ster zelf plus het Japanse hondenras dat tegenwoordig overal in memes is, vooral in de crypto-wereld. Op het financiële aspect duiken we later. Laten we het nu hebben over die scène in John Wick 3: Parabellum die deze Keanu-munt inspireerde. Ja, we hebben het over Keanu Reeves die de eenvoudige woorden "goede hond" uitsprak, waarvan veel fans wensten dat ze die pitbull waren op dat dramatische moment.

Leuk weetje: dit harige personage werd gespeeld door twee verschillende honden in hoofdstuk 2 en Parabellum. De tweede aflevering van John Wick had Burton die Keanu Bubba noemde, terwijl de derde franchise Cha Cha had. De uitdrukking "goede hond" is een van de slogans van de door Keanu geïnspireerde digitale munt. Ze gebruiken het om investeerders aan te moedigen de valuta aan hun cryptoportefeuilles toe te voegen. Je zult stills uit die scène zien die in veel van hun memes worden gebruikt. Ze hebben ook tal van crypto-gemodificeerde videoclips en gifs van The Matrix.

Waar het bij Keanu Inu ($KEANU) allemaal om gaat

De officiële website van de digitale valuta beschrijft Keanu Inu als "een volledig gedecentraliseerde, peer-to-peer digitale valuta, volledig eigendom van de gemeenschap met onmiddellijke beloningen voor houders." Het is ook gemaakt "met als doel een meme-munt te bieden" die gebruikmaakt van de hype voor het Shiba Inu-hondenras. Een meme-munt is een cryptocurrency die in korte tijd aan populariteit heeft gewonnen dankzij influencers of investeerders die ze online promoten.

Je hebt waarschijnlijk gehoord van een vergelijkbare beroemde cryptocurrency - Dogecoin - met een geschatte marktkapitalisatie van $ 85 miljard vanaf 2021. Dogecoin is de pionier van winstgevende, op meme geïnspireerde digitale valuta's. De makers, software-ingenieurs Billy Markus en Jackson Palmer, begonnen dit speciale betalingssysteem in 2013 als een grap. Maar de invloed van Elon Musk heeft deze satirische munt tot de "leuke en vriendelijke internetvaluta" gemaakt die veel crypto-investeerders tegenwoordig als een portfolio-must-have beschouwen.

Er zijn momenteel geen marktkapitalisatiegegevens voor de veel jongere Keanu Inu. Maar de investeerders zijn optimistisch. Velen van hen geloven in de 'Keanu suprematie'. Dit meme-token heeft een "herdistributiemechanisme dat 2% van elke afzonderlijke aankoop of verkoop rechtstreeks aan bestaande houders beloont." De makers streven er ook naar om de erfenis van de gezonde acteur voort te zetten om mensen in nood te helpen. Volgens hen wil Keanu Inu "iets groots leveren door in de voetsporen van Keanu te treden door regelmatig liefdadigheidsbijdragen te leveren." Dat zijn echte fans.

Keanu's werkelijke relatie met cryptocurrency

In 2017 circuleerden vermeende citaten van Keanu Reeves online. Een nu verwijderd viraal artikel deed het lijken alsof de acteur een voorstander van bitcoin was. In dat stuk werden geen legitieme bronnen aangehaald. Maar het waren provocerende uitspraken die ieders aandacht trokken. De meest memorabele regels waren dat cryptocurrencies "de wereldwijde elite zullen vernietigen" en "de macht teruggeven aan de mensen". Als je een citaat hebt gezien dat aan Reeves is gekoppeld in een crypto-advertentie, is het hoogstwaarschijnlijk oplichterij. Pas op.

De dichtstbijzijnde openbare associatie van Keanu Reeves met cryptocurrencies was zijn vertelstint voor de documentaire Deep Web uit 2015. De film concentreerde zich op de dringende problemen met betrekking tot het dark web, met name die online zwarte markt genaamd Silk Road die in 2013 door de FBI werd gesloten vanwege op cryptocurrency gebaseerde transacties met drugs, illegale gegevens en andere smokkelwaar.

De maker ervan Ross Ulbricht werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. De FBI nam ongeveer 144.000 bitcoins in beslag van de oprichter van de darknet-marktsite. Dat was ongeveer $ 8 miljard waard op 19 februari 2021, toen de marktkapitalisatie van bitcoin $ 1 biljoen bereikte.

Aanbevolen: