Jennifer Aniston-fans sturen liefde terwijl ze beweert 'aan een draadje te hangen

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston-fans sturen liefde terwijl ze beweert 'aan een draadje te hangen
Jennifer Aniston-fans sturen liefde terwijl ze beweert 'aan een draadje te hangen
Anonim

Voelt Jennifer Aniston zich goed?

In de aanloop naar die langverwachte 'Friends'-reünie heeft Rachel Green zelf een behoorlijk deel van deprimerende social media-inhoud gepost. Haar gewoonlijk vrolijke online aanwezigheid heeft een wending genomen voor de vermoeiden, en fans merken het.

Het begon allemaal met een klein bericht van een bepaalde komiek/ongepaste wortelverzamelaar.

Amy Schumer was Relatable

Op een zeldzaam serieus moment op haar socials plaatste Amy Schumer dit. Het is een screenshot van een notities-app met de tekst "We hangen allemaal aan een zijden draadje, toch?"

In minder dan 24 uur kwamen honderdduizenden fans van Amy samen in het commentaargedeelte om het met haar eens te zijn.

Jessica Seinfeld schreef "dat is een mooie manier om het te zeggen", en Elizabeth Berkeley was het daarmee eens en zei: "Ja. Bedankt voor het erkennen. Niemand brengt dit ter sprake."

Jennifer Aniston heeft echter een van de beste reacties op de post. Ze schreef een simpel "Ja…" met een dramatische snikkende gezichtsemoji.

Deze uber-uitgeputte houding volgt de recente post op Jen's eigen hoofdfeed, hieronder afgebeeld.

Jen kreeg grote steun

Hier is mevrouw Aniston die naar haar bureau kijkt na een lange dag filmen, met een bijschrift dat luidt: "And it's only Monday" (plus een emoji met tranen in de ogen).

Zowel die post als haar commentaar op Amy's post leverde Jen niets anders op dan de steun van haar vrienden en fans - en natuurlijk 'Friends'-fans. Er zijn honderden en honderden likes en antwoorden op Jen's Amy Schumer-commentaar, die allemaal de ster vertellen om vol te houden.

"Jen, ik ben er voor je en je bent niet alleen, ik hou zoveel van je", schreef een vriendelijke fan.

"Je bent een sterke krachtige vrouw en vergeet dat niet", schreef een ander. "Bovendien ben je een heel goed rolmodel. Ik hou van je."

Veel fans speculeerden dat het reünieschema van 'Friends' ervoor zorgde dat Jen overboekt was, en droegen bemoedigende woorden bij om haar te helpen 27 mei te halen.

"Mama, wees sterk, ik weet dat je dit kunt!" een fan gutste. "We houden zoveel van je en we willen dat het goed met je gaat, we zijn hier om je te helpen, altijd!"

Hoe kon Rachel met dit soort fanbase NIET terugkeren naar Central Perk?! We kunnen niet wachten!

Aanbevolen: