Cardi B legt eindelijk uit waarom ze uit elkaar ging

Cardi B legt eindelijk uit waarom ze uit elkaar ging
Cardi B legt eindelijk uit waarom ze uit elkaar ging
Anonim

De afgelopen week verraste Cardi B het internet door aan te kondigen dat ze gaat scheiden van rapper en echtgenoot van drie jaar, Offset. Ze ging vrijdag live op Instagram om het uiteenvallen aan te pakken.

"Ik heb alle liefde en gebeden gezien die jullie me hebben gestuurd, maar ik heb het niet echt nodig", zei ze. "Het gaat goed. Ik wilde jullie laten weten dat ik geen traan heb gelaten."

Cardi ging verder met het uitleggen van de reden achter de splitsing. Het bleek dat de breuk niet te wijten was aan het opnieuw valsspelen van Offset, ondanks het gerucht dat door fans online werd gefluisterd.

"Elke keer dat deze man zo gek is geweest, zo verkloot en het in de media komt, huil ik altijd, altijd verdrietig omdat ik dat soort shit niet leuk vind, " ze zei."Deze keer huilde ik niet. Wil je weten waarom? De reden voor mijn scheiding is niet vanwege al die shit die ooit eerder is gebeurd. Het is niet vanwege vreemdgaan. Ik zie mensen zijn als, 'O, hij heeft een baby op komst.' Dat is een hele verdomde complete leugen. Dat is de tweede keer dat mensen hier baby's proberen vast te pinnen. Nee, dat is onzin."

GERELATEERD: Cardi B en Offset: een tijdlijn van hun rotsachtige relatie

Ze vervolgde en zei: "Ik werd het zat om dingen niet oog in oog te zien. Als je het gevoel hebt dat het gewoon niet meer hetzelfde is, voordat je echt bedrogen wordt, ga ik liever gewoon weg. Niets geks van deze wereld is gebeurd, groeien mensen soms echt uit elkaar."

In december 2018 kondigde Cardi aan dat ze het uitmaakte met Offset in een Instagram-bericht. Na hun splitsing gaf Offset toe vals te spelen en smeekte haar om hem terug te nemen. In januari 2019 besloten ze weer bij elkaar te komen.

Ik ben al vier jaar met deze man samen. Ik heb een kind met deze man, ik heb een huishouden met deze man… soms ben je gewoon moe van de ruzies en de opbouw. Je wordt soms moe en voordat er iets gebeurt, ga je weg, 'zei ze.

GERELATEERD: Cardi B dreigt alles te tonen op 'OnlyFans' te midden van scheiding van Rapper Offset

Cardi B en Offset zijn 3 jaar getrouwd. Ze stapten in 2017 in het huwelijksbootje. Daarnaast hebben ze samen een 2-jarige dochter, genaamd Kulture.

Documenten verkregen door Billboard stellen dat Cardi de rechtbank vraagt om haar primair de voogdij over hun kind toe te kennen. De hoorzitting is gepland op 4 november.

Aanbevolen: