90 Day Fiance': hoe is de relatie tussen Chantel en Pedro als de camera's niet draaien

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance': hoe is de relatie tussen Chantel en Pedro als de camera's niet draaien
90 Day Fiance': hoe is de relatie tussen Chantel en Pedro als de camera's niet draaien
Anonim

90 Day Fiance 's Chantel en Pedro hebben fans van de show door een hele achtbaanrit van familiedrama, explosieve gevechten en geestverruimende rand van breekmomenten. Chantel is zelfs een van de meest populaire persoonlijkheden geworden die uit de show komt. Pedro heeft ook zijn eigen Instagram-faam verworven door zijn workout-selfies.

Nu ze hun eigen spin-off The Family Chantel hebben, vragen fans zich af hoe het paar echt buiten beeld is. Het is tegenwoordig moeilijk te zeggen of al dat drama echt is of alleen voor de show. Fans beginnen zich af te vragen, vechten Chantel en Pedro echt zo veel en zo slecht? Of zijn ze eigenlijk gewoon een gewoon stel buiten de camera?

Hier is de waarheid…

Ze irriteren elkaar echt enorm

De haat is misschien alleen voor de camera, maar Chantel en Pedro irriteren elkaar zeker veel. In de exclusieve clip 90 Day Fiance: Self Quarantaine van ET kon Chantel de ergernis in haar gezicht niet eens verbergen toen Pedro herhaaldelijk haar bijnaam "Pinky Winky" riep terwijl ze in bed lag.

Chantel wordt ook boos als Pedro haar die aandacht niet geeft. Ze zei zelfs in de clip dat ze zich soms afvroeg of haar man haar niet echt kon horen via de gaming-koptelefoon of dat hij haar opzettelijk negeerde.

Chantel en Pedro poseren voor de '90 Day Fiance'-heldenfoto
Chantel en Pedro poseren voor de '90 Day Fiance'-heldenfoto

Het is waarschijnlijk het laatste aangezien Pedro ook bekende dat hij geïrriteerd was geraakt door Chantels behoefte aan veel knuffels. Dat is vrij klein voor een van de meest intense 90 dagen verloofde koppels. Ze gaven zelfs toe dat ze ruimte van elkaar nodig hadden. Dus willen ze actief elk meer verhit drama in hun dagelijks leven vermijden. Dat is absoluut niet van hun reality-tv-personages.

Ze worstelen veel met de taalbarrière

Dat is vrij duidelijk op tv, maar de taalbarrière heeft niet alleen invloed op hun enorme argumenten. Het is eigenlijk de oorzaak van hun vele dagelijkse problemen. Pedro vertelde E! Nieuws dat het moeilijk te begrijpen is waarom iets verkeerds voor hem niet verkeerd is voor haar.

'90 Day Fiance'-koppel Chantel en Pedro in een interview met Access
'90 Day Fiance'-koppel Chantel en Pedro in een interview met Access

Gelukkig heeft de Latijnse muziek het voor Chantel een beetje makkelijker gemaakt om culturele verschillen met haar Dominicaanse man te overwinnen. Ze vertelde dat toen ze nog aan het daten waren, Pedro haar verschillende Latijnse muziek zou sturen, inclusief liefdesliedjes die haar aan het lachen zouden maken.

Het is goed om te weten dat een van de controversiële getrouwde stellen van 90 dagen verloofde daadwerkelijk een manier heeft gevonden om hun verschillen uit te werken.

Ze wonen counseling bij met hun ruziënde families

Je leest het goed. Pedro en Chantel lijken misschien de meest onmogelijke situatie met hun families te hebben, maar ze proberen het op te lossen. Chantel vertelde Access dat haar ultieme fantasie is dat al hun familieleden met elkaar kunnen opschieten. Volgens haar is het alleen maar uitdagender met een intercultureel gezin, maar ze hoopt dat ze gewoon kunnen leren van hun conflicten.

90 dagen verloofde stel Chantel en Pedro gaan zitten voor een interview na een ruzie
90 dagen verloofde stel Chantel en Pedro gaan zitten voor een interview na een ruzie

Ze werken aan hun vertrouwensproblemen

Pedro heeft wat dit betreft een slechte staat van dienst. Weet je nog die aflevering van 90 Day Fiance: Happily Ever After waarin hij een lapdance kreeg in de Dominicaanse Republiek en zijn familie juichte? Het echtpaar moest daar tijdens isolatie over praten.

Chantel vertelde ET gekscherend in hun quarantaine-interview dat Pedro nergens heen kan, dus hij kan niet ontsnappen. Pedro vertelde haar echter dat het allemaal verleden tijd is en dat ze het allemaal achterlaten. Chantel zei toen dat ze Pedro echt weer had leren vertrouwen na dat incident.

Het stel was het erover eens dat ze continu werken aan het oplossen van hun vertrouwensproblemen met elkaar. Toch dacht iedereen die die aflevering heeft gezien waarschijnlijk dat het alleen voor het paar was. Het is verfrissend om te weten dat Chantel en Pedro zich inspannen om hun huwelijk te redden door dingen uit te praten. Het lijkt gewoon geen optie voor de twee op tv.

Ze zijn goede zakenpartners (misschien)

De meeste verloofde stellen van 90 dagen die nog steeds samen zijn, beginnen niet eens samen een bedrijf, maar Chantel en Pedro deden dat wel. Dat lijkt geen product van een wankel huwelijk. Het echtpaar registreerde samen een bedrijf genaamd Pedro & Chantel, LLC.

Er zijn nog veel onbeantwoorde vragen over. Zou het eindigen als de niet-bestaande zaak van het rampzalige 90 dagen verloofde stel Nicole en Azan? De enige details die het publiek weet, zijn de naam van het bedrijf en dat het al een tijdje geleden gepland is.

Het paar heeft het doel van het bedrijf nog niet onthuld, wat de fans gek heeft gemaakt. Maar één ding is zeker, Pedro en Chantel kunnen het goed genoeg met elkaar vinden om samen een bedrijf te runnen als de camera er niet is.

Aanbevolen: