De waarheid over de 90-daagse verloofde Chantel Everett en Pedro Jimeno-relatie

Inhoudsopgave:

De waarheid over de 90-daagse verloofde Chantel Everett en Pedro Jimeno-relatie
De waarheid over de 90-daagse verloofde Chantel Everett en Pedro Jimeno-relatie
Anonim

Chantel Everett en Pedro Jimeno waren onmiskenbaar een van de meest populaire 90 dagen verloofde koppels. Toen fans het duo ontmoetten in seizoen vier van de populaire realityserie, was het duidelijk dat hun relatie verre van perfect was. Hoewel de twee sindsdien talloze obstakels hebben overwonnen, zijn de scheuren in hun relatie in de loop der jaren duidelijk groter geworden.

Het relatiedrama van Pedro en Chantel is de afgelopen maanden schijnbaar ondraaglijk geëscaleerd. De twee dienden naar verluidt in mei een scheiding in en voegden zich bij de lange lijst van 90 dagen verloofde koppels die ermee ophielden. Hier is alles wat we weten over de relatie van Pedro en Chantel en de rommelige scheiding.

8 Hoe hebben Pedro Jimeno en Chantel Everett elkaar ontmoet?

Zoals veel koppels van 90 dagen verloofde, hebben Pedro en Chantel elkaar online ontmoet via een wederzijdse kennis.

Tijdens hun debuut op 90 Day Fiancé, gutste Chantel over hun ontmoetings-schattige uitspraak: Ik was geïnteresseerd in het leren van Spaans en ik had een vriend die me voorstelde aan Pedro… Het idee was dat ik Spaans zou leren en voor Pedro om Engels te leren. Maar toen ik hem voor het eerst online zag, voelde ik me meteen tot hem aangetrokken. Dus besloot ik hem te bezoeken in de Dominicaanse Republiek.”

7 Pedro en Chantel zijn verloofd in de Dominicaanse Republiek

Pedro en Chantel's relatie vorderde in een alarmerend snel tempo. De twee raakten in het geheim verloofd tijdens Chantels derde bezoek aan de Dominicaanse Republiek.

Drie maanden na de sporadische verloving stapten Pedro en Chantel in het huwelijksbootje tijdens een kleine huwelijksceremonie in Georgië voordat ze naar de Dominicaanse Republiek vertrokken voor een grootser feest met Pedro's familie.

6 Hoe de familie van Chantel over haar relatie met Pedro dacht

Chantel en Pedro's relatie was een harde pil om te slikken voor de familie van Chantel. In een interview met US Weekly herinnerde Pedro zich hoe onwelkom Chantels familie was toen hij hen voor het eerst ontmoette.

“De eerste keer dat [we] met je familie aten, was een beetje in de war aan tafel, zei hij. "Iedereen [vroeg] of ik met je wilde trouwen voor een groene kaart, of ik probeerde een groene kaart voor je te krijgen."

5 Pedro en Chantel hebben hun eigen spin-off geland

Na hun debuut 90 Day Fiancé-optreden en daaropvolgende optredens in 90 Day Fiancé: Happily Ever After, werd het al snel duidelijk dat fans geen genoeg konden krijgen van het relatiedrama van Pedro en Chantel.

Dankzij hun toenemende populariteit, hebben Pedro en Chantel hun eigen spin-offshow geland, genaamd The Family Chantel. De show beschrijft het huwelijksleven van het fan-favoriete paar en hun nogal chaotische gezinsdynamiek.

4 Het huwelijk tussen Pedro en Chantel was verre van gemakkelijk

Het landen van een TLC-spin-off deed weinig om de gapende scheuren in de relatie van Pedro en Chantel te dichten. De twee stootten vaak tegen elkaar en worstelden om verenigd te blijven te midden van de groeiende vijandigheid tussen hun families.

In een interview met E! Nieuws, Pedro opende over hun echtelijke strijd en zei: "We hebben onze verschillen waar we nog steeds aan werken. We hebben onze uitdagingen, maar dat is iets dat zich zal afspelen op [The Family Chantel].”

3 Hebben Chantel en Pedro kinderen?

In tegenstelling tot veel verloofde stellen van 90 dagen, besloten Chantel en Pedro om hun gezin uit te breiden. In een recente aflevering van The Family Chantel onthulde Pedro zijn redenen om geen kinderen te willen met Chantel.

"Ik wil natuurlijk kinderen, ik wil kinderen, maar nu niet met Chantel. Echt, niet nu", zei hij. "Ik geloof dat ze er mentaal niet klaar voor is. We' ben er emotioneel niet klaar voor om, je weet wel, een baby naar deze wereld te brengen."

2 Zijn Pedro en Chantel nog steeds samen?

Pedro en Chantel's tumultueuze relatie bereikte uiteindelijk een breekpunt in mei, toen Pedro de scheiding aanvroeg.

In zijn petitie beweerde The Family Chantel-ster dat zijn huwelijk met Chantel "onherstelbaar was verbroken" en beschuldigde hij zijn tegenspeler van het opnemen van meer dan $ 257.000 van hun gezamenlijke zakelijke rekening "uit wrok en om de eiser te verbieden [Pedro] van het voldoen aan zijn maandelijkse kosten en behoeften van levensonderhoud."

1 Pedro en Chantel hebben wederzijdse straatverboden gekregen

Chantel reageerde op Pedro's echtscheidingsverzoek met een aparte petitie waarin ze hem beschuldigde van "fysiek huiselijk geweld, evenals mentale pijn" en de rechtbank vroeg hem te dwingen "haar mobiele telefoon onmiddellijk terug te geven en een back-up te maken van opslagapparaten voor haar computers en mobiele telefoon."

In afwachting van de afronding van de omstreden echtscheiding hebben Pedro en Chantel een wederzijds straatverbod opgelegd gekregen dat hen verbiedt te knoeien met hun activa of verzekeringspolissen zonder elkaar hiervan op de hoogte te stellen.

Aanbevolen: