Beroemde stellen met hetzelfde sterrenbeeld

Inhoudsopgave:

Beroemde stellen met hetzelfde sterrenbeeld
Beroemde stellen met hetzelfde sterrenbeeld
Anonim

We hebben allemaal horen zeggen dat "tegenpolen elkaar aantrekken", maar in sommige gevallen doen overeenkomsten dat ook! Volgens veel liefhebbers van dierenriem zouden paren die een teken delen, voorbestemd kunnen zijn voor het mislukken van hun relatie, omdat de paren vaak de minder aantrekkelijke eigenschappen delen die met hun tekens worden geassocieerd. Maar het blijkt dat niet alle paren met hetzelfde teken gelijk zijn gemaakt.

Een Stier en een Stier kunnen bijvoorbeeld een sterke, stabiele relatie verwachten, omdat ze vaak dezelfde doelen hebben en de dingen praktisch kunnen zien. Een paar Leeuwen kan daarentegen een tumultueuze aangelegenheid zijn vanwege hun neiging om te wedijveren en te strijden om de macht. Als er niets anders is, kan een paar dierenriemwedstrijden op zijn minst verwachten te besparen op de kosten van verjaardagsfeestjes, toch? Hier zijn 10 beroemde koppels die een sterrenbeeld delen (voor beter of slechter!).

10 Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick (Ram)

Alsof deze twee nog meer koppelgoals zouden kunnen zijn, delen Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick ook het geboorteteken van de Ram. De twee vierden hun verjaardag (de zijne op 21 maart, de hare op 25 maart) toen ze tegenover elkaar schitterden in How to Succeed in Business Without Really Trying in 1996 en het jaar daarop trouwden.

9 Taylor Swift en Jake Gyllenhaal (Boogschutter)

We suggereren niet dat twee Sagittari een giftige combinatie is, maar deze twee zijn niet meer samen, dus…? Sagittari staat erom bekend hun onafhankelijkheid te waarderen en ze zijn toegewijd aan het zijn, dus dit lijkt zeker te kloppen met de kortstondige romance van de twee december-baby's. We hebben er in ieder geval twee nummers uit gehaald - "All Too Well" van Red en "Coney Island" van evermore zouden over Jake Gyllenhaal gaan.

8 Neil Patrick Harris en David Burtka (Gemini)

Gemini's zijn doorgaans nieuwsgierig en intelligent, extravert en aanpasbaar, dus Neil Patrick Harris en David Burtka moeten zelfs na 14 jaar samen beroemd kunnen opschieten. Maar Gemini's hebben een donkere onderkant waarvan we hopen dat ze hebben leren navigeren: inconsistent en dubbelhartig (de tweeling, weet je nog?), veroordelend en angstig.

7 Kamala Harris en Doug Emhoff (Weegschaal)

Weegschalen staan bekend als gepassioneerd en romantisch, dus Kamala Harris en haar man Doug Emhoff zijn waarschijnlijk geweldig in het levend houden van de vonk. Afgelopen oktober ging Kamala naar Twitter om Doug een gelukkige verjaardag te wensen op de 13e, ook al had ze het zo druk op het campagnepad, wat bewijst dat ze prioriteit geeft aan woorden van genegenheid en romantiek. Nu ze een week later, op 20 oktober, jarig is, laten we hopen dat ze na de campagne wat meer quality time met elkaar kunnen doorbrengen.

6 Portia de Rossi en Ellen DeGeneres (Waterman)

Hoewel er 15 jaar tussen hen zit, vieren Portia de Rossi en Ellen DeGeneres hun verjaardagen slechts enkele dagen na elkaar, met Ellen op 26 januari en Portia op 31 januari. Toen Ellen in 2018 60 werd, kwam Portia langs bij Ellen om haar ongelooflijke geschenk aan te kondigen: de Ellen DeGeneres Campus van het Dian Fossey Gorilla Fund, een centrum voor onderzoek en onderwijs in Rwanda.

5 Lisa Vanderpump en Ken Todd (Maagd)

Maagden zijn zogenaamd erg georganiseerd, efficiënt en gedreven, wat het lange huwelijk en zakelijke partnerschap tussen Lisa Vanderpump en Ken Todd zoveel logischer maakt! Ze kunnen elkaar vertrouwen met hun meerdere bedrijven omdat ze elk die klassieke Maagd-kwaliteiten hebben. Ken viert zijn verjaardag op 24 augustus, terwijl die van Lisa op 15 september is. Er is echter een behoorlijk leeftijdsverschil - hij is 16 jaar ouder dan zij.

4 Jennifer Lopez en Alex Rodriguez (Leo)

Nu Bennifer weer in actie is, is de relatie tussen Jennifer Lopez en A-Rod lang in de achteruitkijkspiegel. Jennifer Lopez vierde net haar 52e verjaardag op 24 juli en die van Alex Rodriguez was slechts een paar dagen later, op 27 juli. Alex Rodriguez vond een verjaardagspost leuk die de zus van Jennifer Lopez op Instagram plaatste en waarin ze J-Lo prees. Was dit Alex' manier om gelukkige verjaardag te zeggen?

3 Kendall Jenner en Devin Booker (Schorpioen)

Jaloers, geheimzinnig, wraakzuchtig, haatdragend … klinken dit als eigenschappen die zorgen voor een goede relatie? Waarschijnlijk niet, maar Scorpios Kendall Jenner, geboren op 3 november, en Devin Booker, geboren op 30 oktober, moeten ook de goede eigenschappen hebben die over het algemeen worden geassocieerd met het oktober-november-teken om het in evenwicht te brengen, zoals eerlijkheid, moed, loyaliteit en ambitie.

2 Chelsea Peretti en Jordan Peele (Vissen)

Comedianten Chelsea Peretti en Jordan Peele moeten altijd de beste tijd samen hebben, maar voor een week in februari wedden we dat het van de ketting is. Chelsea's verjaardag is op 20 februari, terwijl die van Jordan de 21e is. In 2017 vierden ze hun verjaardagsmaand door aan te kondigen dat ze hun eerste kind verwachtten. Hun zoon arriveerde in juli.

1 Tom Sandoval en Ariana Madix (Kanker)

De volgende generatie Vanderpump-sterren kan een lesje krijgen van Lisa Vanderpump en Ken Todd, het paar Maagden aan het roer van de show. Ariana Madix werd geboren op 24 juni, wat, zoals je je misschien herinnert, ook de verjaardag van Stassi Schroeder is, en Tom Sandoval blaast een paar weken later op 7 juli zijn kaarsjes uit, waardoor ze allebei Kreeft worden.

Aanbevolen: