Hoe deze beroemde stellen werken op lange afstand

Inhoudsopgave:

Hoe deze beroemde stellen werken op lange afstand
Hoe deze beroemde stellen werken op lange afstand
Anonim

Relaties zijn moeilijk zoals het is, maar als je er afstand aan toevoegt, kan het het nog moeilijker maken. Het is niet gemakkelijk om weken, maanden of jaren te moeten gaan zonder de persoon van wie je houdt te zien. Het kan een grote druk op de relatie leggen en veel koppels halen het niet. Maar als je met de juiste persoon bent, leer je hoe je het kunt laten werken, ongeacht hoe ver je van elkaar verwijderd bent of hoe lang je moet wachten om elkaar te zien.

Zelfs een paar beroemdheden hebben een langeafstandsrelatie. Of ze nu een lange afstand hadden toen ze voor het eerst met elkaar gingen daten of ze zijn uit elkaar voor werk, zelfs nadat ze getrouwd zijn, ze hebben ontdekt hoe ze het kunnen laten werken, ongeacht waar hun carrière hen naartoe brengt. Hier zijn 10 beroemdheden die bewijzen dat langeafstandsrelaties kunnen werken.

10 Sarah Hyland en Wells Adams

Sarah Hyland en Wells Adams ontmoetten elkaar voor het eerst in 2017 toen Wells Sarah een bericht stuurde op sociale media. The Modern Family-actrice en The Bachelorette-aluin hadden een paar maanden een langeafstandsrelatie. Wells woonde in Nashville, dus hij zou naar L. A. vliegen om Sarah te zien. Sarah vertelde Us Weekly: "Ik denk dat het langste dat we elkaar niet hebben gezien twee tot drie weken is, want vijf dagen is al te veel voor ons. Dus we proberen er altijd voor te zorgen dat we elkaar zien. Hij is een friggin ' trooper en altijd hier elk weekend heen vliegen. [Of] elk ander weekend tenminste om me te zien als mijn schema te druk is geweest om hem te zien. " De lange afstand eindigde toen ze in de zomer van 2018 gingen samenwonen en ze zijn van plan om deze zomer te trouwen.

9 Troian Bellisario en Patrick Adams

Troian Bellisario en Patrick Adams ontmoetten elkaar meer dan tien jaar geleden voor het eerst toen ze in 2009 samen aan een toneelstuk werkten. Ze begonnen een jaar later met daten en hadden een langeafstandsrelatie tot ze in december 2016 trouwden. Terwijl ze uit elkaar waren, planden ze de hele tijd reizen om hun relatie gaande te houden. Troian vertelde Us Weekly: "Patrick en ik hebben altijd verschillende avonturen gepland. Veel luchtkilometers… Jij laat het werken!"

8 Nicole Kidman en Keith Urban

Nicole Kidman en Keith Urban werden verliefd direct nadat ze elkaar ontmoetten in 2005. Ze trouwden ongeveer een jaar later in juni 2006 in Nicole's thuisland, Australië. Ook al trouwden ze kort nadat ze elkaar ontmoetten, hun carrières brengen hen over de hele wereld en soms zijn ze voor langere tijd uit elkaar. Keith doet echter iets speciaals om de romantiek levend te houden. Nicole vertelde InStyle: "Voor elke nacht dat hij weg is, laat hij me een liefdesbrief achter. Elke nacht van onze relatie." Het stel is net met hun twee kinderen naar Australië verhuisd en is vandaag nog steeds getrouwd.

7 Blake Lively en Ryan Reynolds

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn een van Hollywood's meest schattige koppels sinds ze in 2011 voor het eerst gingen daten. Ze stapten een jaar later in 2012 in het huwelijksbootje. Ze hebben niet echt een langeafstandsrelatie gehad, maar ze hebben veel moeten reizen voor werk. Ze zorgen ervoor dat het zo goed werkt dat ze nooit langer dan een dag van elkaar weg hoeven te zijn. Blake vertelde People: "Mijn man en ik werken niet tegelijkertijd, dus we gaan allemaal samen als gezin. Als we als gezin weg zijn, is het nooit meer dan een dag. We blijven bij elkaar."

6 Emily Blunt en John Krasinski

Emily Blunt en John Krasinski zijn nog een van Hollywood's favoriete koppels. Ze werden meteen verliefd toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2008 en officieel maakten in 2010. De twee acteurs trouwden een jaar later en zijn sindsdien samen. Als ze voor hun werk moeten reizen, zorgen ze ervoor dat ze elkaar niet langer dan twee weken zien. Volgens Bright Side: Omdat ze allebei drukke acteurs zijn, hadden ze altijd een strak schema. Toch probeerden ze contact te houden en hun relatie te laten werken. Sterker nog, toen Emily bezig was met het filmen van Mary Poppins Returns, vloog John elk weekend naar haar set om haar te zien.

5 Meghan Markle en prins Harry

Meghan Markle en prins Harry's relatie is als rechtstreeks uit een film. Ze ontmoetten elkaar in 2016 via een wederzijdse vriend en wisten meteen dat ze voorbestemd waren om samen te zijn. De twee woonden in verschillende landen toen ze voor het eerst gingen daten, maar ze zorgden ervoor dat ze niet te lang zonder elkaar te zien. Volgens Insider: "Terwijl ze in dezelfde stad wonen, eh, kasteel, nu deden prins Harry en Meghan Markle het langeafstandsding in de begindagen van de relatie. Het koninklijk paar dateerde terwijl ze in Toronto woonde en hij in Londen, en Harry vertelde BBC News dat ze nooit langer dan twee weken zonder elkaar te zien.’" Ze stapten in het huwelijksbootje met een sprookjeshuwelijk in Londen in 2018. Het stel besloot vorig jaar naar Californië te verhuizen en verwacht nu hun tweede kind.

4 Claire Danes en Hugh Dancey

Claire Danes en Hugh Dancy zijn sinds 2009 getrouwd en zijn een ander beroemd stel met drukke werkschema's. De Homeland-actrice en de Hannibal-acteur vonden de beste manier om de afstand te laten werken, door elkaar over alles te sms'en, zodat het voelt alsof ze niet uit elkaar zijn. Claire vertelde Piers Morgan op CNN: "We praten veel, we sms'en veel, we sturen elkaar foto's van onze tenen-domme dingen. Ik denk dat het gevaarlijk is als je in de rapportagemodus gaat, als je gewoon dingen opsomt die je' Ik heb die dag gedaan. Soms moet je gewoon doen alsof je bij elkaar bent en niets erg belangrijks zeggen."

3 Jamie Chung en Bryan Greenberg

Jamie Chung en Bryan Greenberg begonnen hun relatie in 2012, maar daarvoor kenden ze elkaar al jaren. Ze trouwden drie jaar nadat ze een koppel werden. Hun carrières houden hen echter bezig en ze wonen niet zo vaak op dezelfde plek. Maar ze hebben geleerd hoe ze hun huwelijk sterk kunnen houden. Bryan vertelde Us Weekly: "Ik denk dat we in de normale zin geen normaal stel zijn, omdat we niet zo veel met elkaar zijn. Het is echt een langeafstandsrelatie als je erover nadenkt. Maar voor ons - ik kan het' Ik spreek niet voor andere mensen of andere relaties, maar voor ons is er gewoon veel vertrouwen en genieten van de tijd die we samen hebben en aanwezig zijn."

2 Ashley Graham en Justin Ervin

Ashley Graham en Justin Ervin hadden een leuke eerste ontmoeting in een lift in 2009 en stapten een jaar later in het huwelijksbootje. Omdat ze verschillende carrières hebben, moeten ze veel in twee verschillende delen van het land zijn. “Zelfs nadat ze getrouwd waren, was de liefde van het paar een lange afstand, aangezien Justin in LA werkte terwijl Ashley in New York was. Graham heeft onthuld dat regelmatig reizen om elkaar te ontmoeten niet bepaald gemakkelijk was, maar het was 'spannend' , aldus Bright Side. De afstand leek hun liefde niet in de weg te staan, aangezien ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn en vorige maand aankondigden dat ze hun tweede kind verwachten.

1 Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick zijn het langst getrouwd van alle stellen op onze lijst - ze vierden dit jaar hun 24e huwelijksverjaardag. Ze hebben zeker geleerd hoe ze de afstand kunnen laten werken als ze voor hun carrière uit elkaar moeten zijn. Sarah zei op Sophia Amoruso's Girlboss Radio-podcast: "Ik weet dat dit gek klinkt, maar we hebben levens die ons in staat stellen om weg te zijn en weer bij elkaar te komen. Zijn werkleven brengt hem hier, en het mijne brengt mij daar. In zekere zin denk ik dat dat dat enorm heilzaam is geweest, omdat we op een bepaalde manier zoveel te delen hebben… elke keer dat een relatie moeilijk is, is het het punt waarop je beslist, is dit de investering waard om er doorheen te komen, wat dat ding ook is?"

Aanbevolen: