Mark Ruffalo nam een kans op Star Wars, maar hij zou schuldig kunnen zijn aan hetzelfde met Marvel

Inhoudsopgave:

Mark Ruffalo nam een kans op Star Wars, maar hij zou schuldig kunnen zijn aan hetzelfde met Marvel
Mark Ruffalo nam een kans op Star Wars, maar hij zou schuldig kunnen zijn aan hetzelfde met Marvel
Anonim

Marvel is 's werelds grootste franchise, en het is midden in de introductie van een reeks gezichten en plaatsen die de franchise naar een bloeiende toekomst zullen brengen. Een ding dat de franchise altijd goed heeft gedaan, is het casten van de juiste mensen, waaronder Mark Ruffalo als Bruce Banner.

Ruffalo heeft geweldige dingen gedaan in de MCU en hij heeft geholpen om de franchise te krijgen waar het nu is. Hoewel hij meestal een aardige vent is, hebben zijn recente opmerkingen over Star Wars ervoor gezorgd dat sommige mensen hem een blik gunnen. Laten we eens luisteren naar wat hij te zeggen had!

Mark Ruffalo bloeit als acteur, maar dat was niet altijd het geval

Mark Ruffalo is een van Hollywoods meest sympathieke acteurs, en dat is al een tijdje zo. De man heeft de wereld aan zijn zijde en tijdens zijn tijd in de entertainmentwereld heeft hij fenomenaal werk geleverd door zijn capaciteiten te laten zien in succesvolle projecten.

De acteur heeft werk ingeleverd op zowel het grote als het kleine scherm, hoewel zijn tijd in de film is waar hij het meest bekend om staat.

Ondanks de hoogtepunten die hij heeft meegemaakt, gooide Ruffalo bijna de handdoek in de ring toen hij ooit acteerde.

“Ik had het gehad met L. A. En ik had het echt met de zakelijke kant van acteren, de machinerie van dit alles. Je bent een artiest, maar ineens ben je tegelijkertijd een product, en er is een bedrijf dat om je heen is ontstaan. Ik werd depressief. Ik verloor mijn liefde ervoor. Dus ik zei: 'Ik ben klaar.' Ik ontsloeg iedereen en verhuisde mijn familie naar Callicoon, NY. Ik moest een radicale zet doen. The Kids Are All Right was mijn zwanenzang. Ik wist niet wat ik daarna deed', onthulde hij ooit.

Gelukkig bleef hij in de buurt, en hij staat nog steeds bovenaan.

Ruffalo heeft enorm veel succes gehad in zijn carrière, vooral in de wereld van Marvel

Mark Ruffalo is een steunpilaar van Marvel

Sinds hij de taken van Hulk in de MCU heeft overgenomen, heeft Mark Ruffalo een geweldige rol gespeeld. Natuurlijk, Edward Norton heeft fantastisch werk geleverd als Bruce Banner in The Incredible Hulk, maar Ruffalo was ook geweldig als personage.

Hoewel de acteur nog een solo-avontuur moet beleven, heeft hij deelgenomen aan de grootste films van de franchise. Bovendien is hij een originele Avenger, wat betekent dat hij de weg heeft vrijgemaakt voor de projecten die we vandaag zien.

Een zo'n project is She-Hulk, waarin Ruffalo terugkeert naar actie als Bruce Banner.

Deze show zal grote implicaties hebben voor de toekomst van Marvel, zoals Ruffalo onthulde: "Oké, je kunt een jaar hebben. Nee, ze is nu binnen, er komt geen andere Avengers zonder haar."

Hij doet er in ieder geval goed aan.

Omdat Marvel een grote franchise is die voortdurend evolueert en nieuwsinhoud uitbrengt, wordt het natuurlijk vergeleken met anderen, met name Star Wars, dat ook eigendom is van Disney. Deze vergelijkingen zijn echter niet altijd geweldig, en Ruffalo gelooft dat er een groot verschil is tussen de twee.

Wat Ruffalo zei over Star Wars heeft betrekking op Marvel…

Tijdens een gesprek met Metro werd Ruffalo gevraagd naar Marvel en Star Wars, “Het is niet iets waar ik me zorgen over maak. Ik begrijp dat deze dingen op hun beloop gaan en dan komt er iets anders langs. Maar wat Marvel goed heeft gedaan, is dat ze binnen de MCU, net als bij stripboeken, een regisseur of acteur elk stuk laten recreëren naar hun eigen stijl, hun gelijkenis … Marvel laat ze dat over het algemeen naar de materiaal, zei hij.

De acteur volgde dit vervolgens op met een goed gericht schot op een sterrenstelsel ver, ver weg.

“Als je naar een Star Wars kijkt, krijg je vrijwel elke keer dezelfde versie van Star Wars. Het heeft misschien een beetje humor. Het heeft misschien een beetje andere animatie. Maar je bent altijd, echt, in diezelfde soort wereld. Maar met Marvel kun je zelfs binnen het Marvel-universum een heel ander gevoel hebben, vervolgde hij.

Dit is interessant om van de acteur te horen, aangezien Marvel is bekritiseerd omdat het een formule is. Recente Marvel-projecten hebben zich zeker van elkaar onderscheiden, zowel op goede als op slechte manieren, maar dat neemt niet weg dat Marvel een succesvol sjabloon heeft gebruikt voor veel van zijn hitfoto's.

Beide franchises hebben geprobeerd dingen uit te breiden naar verschillende werelden en zelfs universums, maar beide hebben te maken met valkuilen.

Mark Ruffalo heeft misschien een punt over Star Wars, maar laten we niet doen alsof Marvel zich daar niet schuldig aan heeft gemaakt. Ik hoop dat beide franchises manieren zullen blijven vinden om dingen door elkaar te halen in toekomstige projecten.

Aanbevolen: