Welke Hollywood-megaster zei dat Leonardo DiCaprio een reality check nodig heeft?

Inhoudsopgave:

Welke Hollywood-megaster zei dat Leonardo DiCaprio een reality check nodig heeft?
Welke Hollywood-megaster zei dat Leonardo DiCaprio een reality check nodig heeft?
Anonim

Zoals iedereen met zelfs maar een voorbijgaande interesse in Hollywood ongetwijfeld al zal weten, geven de filmstudio's meer om geld verdienen dan om iets anders. Als gevolg hiervan doen de machten in de filmindustrie er alles aan om grote filmsterren naar hun projecten te lokken.

De belangrijkste manier waarop de studio's ervoor zorgen dat grote sterren met hen samenwerken, is natuurlijk door ze een enorm bedrag te betalen. Een ander ding dat de krachten in Hollywood vaak doen, is echter de andere kant op kijken wanneer sterren zich misdragen. Als gevolg hiervan is er een hele reeks verschillende acteurs die serieus slechte dingen hebben gedaan om vervolgens te ontdekken dat hun carrière helemaal niet werd beïnvloed.

Aangezien filmsterren met zoveel weg kunnen komen, is het dan een verrassing dat sommigen van hen een vertekend beeld van de wereld hebben? Een van de grootste sterren in Hollywood zei bijvoorbeeld ooit dat Leonardo DiCaprio een "reality check" nodig had.

Stars Tell All

Tegenwoordig lijkt het alsof vrijwel iedereen geobsedeerd is door beroemdheden. De familie Kardashian/Jenner heeft tenslotte een enorme aanhang en bijna iedereen die die familie niet kan uitstaan, lijkt het leuk te vinden om het persoonlijke leven van andere sterren te volgen. Helaas voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van beroemdheden, zal de overgrote meerderheid van de mensen nooit echt weten hoe het is om een ster te zijn.

Aan de positieve kant kan de wereld er altijd op vertrouwen dat beroemdheden verhalen over elkaar vertellen, aangezien veel van hen behoorlijk goede vrienden zijn. Bijvoorbeeld, hoewel Dave Chappelle ooit wegliep van de roem, voorzag zijn legendarische sketchcomedyshow fans van geweldige verhalen over Rick James en Prince.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat veel sterren hun best doen om aardig te zijn en geen bruggen te verbranden, dus hun verhalen over andere sterren moeten met een korreltje zout worden genomen. Er is echter een grote ster die op een behoorlijk hilarische manier een geweldig verhaal vertelde over Leonardo DiCaprio, zijn entourage, en hoe ze een scheve kijk op de werkelijkheid hadden.

Leo's Reality Check

In de jaren sinds George Clooney beroemd werd, is het heel duidelijk geworden dat hij dol is op lachen. Op basis van alle verhalen over Clooney die zijn vrienden en co-sterren in de maling neemt, lijkt hij bijvoorbeeld erg leuk om mee om te gaan. Naast het voor de gek houden van de mensen om hem heen, is Clooney bereid om verhalen over zijn medesterren te vertellen die hen niet in het beste licht werpen. Zo vertelde hij ooit een minder dan vleiend verhaal over Leonardo DiCaprio.

In 2013 ging George Clooney zitten voor een interview met een Esquire-reporter in zijn eigen huis. Sinds het interview plaatsvond in Clooney's Cabo-huis, kwam het onderwerp van een andere ster die in het gebied woont ter sprake, Leonardo DiCaprio. Hilarisch genoeg vertelde Clooney vervolgens een verhaal over DiCaprio's opgeblazen kijk op zijn eigen atletische capaciteiten.

Volgens Clooney kwam hij ooit DiCaprio tegen in de buurt van Cabo en begonnen de twee sterren hun wederzijdse liefde voor basketbal te bespreken. Van daaruit sneed Clooney het onderwerp aan van Clooney en vrienden die een wedstrijd speelden tegen DiCaprio en zijn entourage. Volgens Clooney stemde DiCaprio snel in met het voorgestelde spel om George te waarschuwen dat hij en zijn team "behoorlijk serieus" zijn. In Hollywood zijn er veel filmsterren met een atletische achtergrond, dus het zou niet schokkend zijn geweest als DiCaprio zo goed was als hij zei.

Tijdens een gesprek met de eerder genoemde Esquire-interviewer, bleef George Clooney enigszins bescheiden terwijl hij opschepte over zijn basketbalvaardigheden. "Ik ben absoluut niet geweldig, maar ik speelde basketbal op de middelbare school en ik weet dat ik kan spelen." Als gevolg hiervan moet Clooney zich behoorlijk zelfverzekerd hebben gevoeld toen hij zijn vrienden meenam om DiCaprio en zijn team te spelen, maar Clooney voelde zich misschien een beetje anders nadat een van de spelers in DiCaprio's team begon op te scheppen over hoe geweldig ze waren, net zoals Leonardo Toen DiCaprio en zijn team eenmaal begonnen op te warmen, realiseerde Clooney zich echter al snel dat hun bravoure niet gerechtvaardigd was.

“Je praat niet tenzij je kunt spelen. En het ding over het spelen van Leo is dat al deze jongens poep praten.” "En dan kijken we hoe ze opwarmen, en ze doen dit weven rond het veld, en een van de jongens met wie ik speel, zegt: 'Je weet dat we deze jongens gaan vermoorden, toch?' Omdat ze helemaal niet kunnen spelen. We zijn allemaal zo'n vijftig jaar oud, en we hebben ze drie keer achter elkaar verslagen: 11-0, 11-0, 11-0. En de discrepantie tussen hun spel en hoe ze over hun spel spraken, deed me denken aan hoe belangrijk het is om iemand in je leven te hebben die je vertelt wat wat is. Ik weet niet zeker of Leo zo iemand heeft."

Aanbevolen: