Bella Hadid's haar wordt gehakt, gekleurd en volledig getransformeerd op TikTok

Inhoudsopgave:

Bella Hadid's haar wordt gehakt, gekleurd en volledig getransformeerd op TikTok
Bella Hadid's haar wordt gehakt, gekleurd en volledig getransformeerd op TikTok
Anonim

Bella Hadid verbaasde fans zojuist met een TikTok-video waarin ze opgewonden een nieuw kapsel laat zien, nadat ze haar donkere lokken had laten afknippen door een zeer enthousiaste styliste.

Is het haar echte haar dat werd geknipt, of was dit een pruikenspel?

Het is moeilijk met zekerheid te zeggen, maar fans worden gek van haar geanimeerde gezichtsuitdrukkingen terwijl ze het uitzingt terwijl haar haar wordt afgehakt.

Of het nu een echte snit of een pruiksnit is, het is fantastisch, en Bella rockt nog een ander kapsel waar de wereld niet overheen kan komen, en een die zeker zal worden gedupliceerd door duizenden fans over de hele wereld.

Bella Hadid's kapsel

Bella Hadid tilt trendsetting tegenwoordig naar een heel nieuw niveau.

Het supermodel ging naar TikTok om te demonstreren hoe leuk het echt kan zijn om lang haar af te knippen en een nieuw kapsel te hebben.

Fans speuren haar Instagram-pagina af om de nieuwe haarstijl te bekijken die ze net debuteerde en kunnen geen genoeg krijgen van de vermakelijke video die ze heeft gemaakt om deze afbeelding naar haar miljoenen fans te zenden.

Bella Hadid kan geen kwaad doen.

Of haar haar nu lang, kort, geknipt, natuurlijk of gekleurd is, ze wordt door haar fans bewonderd voor elke look die ze uitoefent, en deze video overtreft ze allemaal als de meest geanimeerde, komische haarsnitvideo's die ze heeft gemaakt. heeft tot nu toe gepost.

De grappige video

De fantastisch grappige video begint door in te zoomen op de overdreven dramatische gezichtsuitdrukkingen van Bella Hadid terwijl ze een filter gebruikt om haar stem te verbergen en kan worden gehoord; "het is echt niet zo erg, het heeft alleen een beetje… beetje… vorm nodig."

Haar kapper leunt naar de camera en grijpt opgewonden haar lange, donkere, gekrulde lokken die in een paardenstaart zijn opgetrokken, en dan, net als fans haar prachtige haar duidelijk kunnen zien, draait hij er een paar rond stukjes tussen zijn vingers - en knipt!

De video gaat verder in al zijn komische glorie.

De diffuser wordt gebruikt.

Een stijltang.

Toen hielden fans hun adem in terwijl de schaar weer verscheen en de camera zoomde in terwijl ze een paar ongelijke lagen in de mix knipten en haar haar een gekartelde vorm gaven.

Aan het einde van de video kreeg Bella een heel schattige bob die aan het einde een flip had, en natuurlijk hield ze de kleur niet in.

Er was een dikke oranje highlight vanaf de wortel van haar haar tot aan de punten in een dik segment.

Fans zijn all-in.

Bella's kapsels veroveren het internet op de best mogelijke manier.

Aanbevolen: