The Real Way Emmy Rossum getransformeerd voor 'Angelyne

Inhoudsopgave:

The Real Way Emmy Rossum getransformeerd voor 'Angelyne
The Real Way Emmy Rossum getransformeerd voor 'Angelyne
Anonim

Een aantal jaren was Emmy Rossum op Shameless een stralend licht in de show. Terwijl ze in de hitserie speelde, verhoogde Rossum haar salaris, domineerde de show, en sindsdien heeft ze een aantal geweldige en frisse dingen gedaan.

Onlangs nam de Shameless-ster de leiding over Angelyne, een project gericht op een berucht Hollywood-figuur. Rossum had een ongelooflijke transformatie ondergaan voor het project en mensen waren verbluft om het verschil van dag en nacht te zien.

Laten we eens kijken naar de tijd van Emmy Rossum in Angelyne en wat ze te zeggen had over haar dramatische transformatie voor de miniserie.

Emmy Rossum heeft een geweldige carrière gehad

Sinds haar intrede in de film- en televisie-industrie in de jaren negentig, is Emmy Rossum gestaag bezig om naam te maken in de industrie. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk werd ze een begrip dankzij haar vermogen om consequent voor de camera's te schitteren.

Op het grote scherm was de actrice te zien in films als Mystic River, The Day After Tomorrow en The Phantom of the Opera. Ze verscheen wel in de beruchte Dragonball Evolution, maar sindsdien hebben mensen haar vergeven voor de blunder.

Veel van het beste werk van de actrice is op het kleine scherm te zien geweest. Ze was in shows als As the World Turns en Law & Order, maar de overgrote meerderheid van de mensen zal haar kennen uit haar tijd als Fiona Gallagher op Shameless. De serie was het project dat haar carrière echt naar een ander niveau heeft getild, en ze werd overladen met lof voor haar optreden als Fiona in de show.

Onlangs schakelde Rossum van versnelling en sprong aan boord van een miniserie over een berucht figuur in Hollywood.

Rossum speelde onlangs in 'Angelyne'

Onlangs is Angelyne, een gelimiteerde serie, eindelijk uitgebracht op Peacock, en het heeft een aanzienlijke hoeveelheid buzz gegenereerd.

Gebaseerd op de beruchte Hollywood-figuur, biedt Angelyne getalenteerde artiesten zoals Martin Freeman en Hamish Linklater. Er was veel talent aan boord voor het project en tot nu toe hebben de meeste mensen genoten van de miniserie.

Het project heeft momenteel 82% op Rotten Tomatoes met critici, hoewel het slechts 70% is met een informeel publiek. Dat is nogal een kloof tussen de twee scores, maar het laat wel zien dat de miniserie een aantal goede dingen heeft.

Kayleigh Donaldson van Pajiba nam nota van het optreden van Rossum in haar recensie.

"Verankerd door een uitstekende toonaangevende prestatie en een behendig begrip van wat het onderwerp vertegenwoordigt, is Angelyne een must-watch voor zowel Angelenos als nieuwe beroemdheden", schreef Donaldson.

Mensen konden niet anders dan kennis nemen van Rossums transformatie voor de rol, en velen wilden haar mening horen over het transformatieproces.

Emmy Rossum heeft het make-upteam gecrediteerd voor haar dramatische transformatie

Dus, hoe was het voor Rossum om de drastische transformatie voor Angelyne te ondergaan? In een interview opende de actrice de ervaring, waarbij ze ervoor zorgde dat ze het team hun krediet gaf terwijl ze ook genoot van het feit dat ze zichzelf voor het eerst zag.

"We hadden een ongelooflijk team van haar- en make-up- en prothesekunstenaars en een kostuumontwerper, met Kate Biscoe, Danny Glicker en Vincent Van Dyke. Het was gewoon een ongelooflijk team om me heen en daar om te ondersteunen, dus echt het enige wat ik hoefde te doen was het acteren en het personage. En toen moest ik gewoon daar zitten en ze dit soort dingen met me laten doen. Ze zouden uren en dagen sleutelen aan het testen van verschillende formuleringen en verschillende stijlen, "vertelde Rossum aan Collider.

"De eerste keer dat ze voelden dat ze het goed hadden, draaiden ze me uiteindelijk naar de spiegel en ik had geen idee wie die persoon was. Ik herkende mezelf helemaal niet, wat in het begin angstaanjagend was, en dan zo bevrijdend. De eerste keer dat ik in het lichaam stond, heb ik natuurlijk dit lichaam gehad, mijn hele leven, maar om zo veel vrouw te zijn gaf mij kracht op een manier die ik nog nooit helemaal heb ervaren. Soms was ik verdrietig om het af te doen, aan het eind van de dag, omdat ik het erg leuk vond om me zo krachtig te voelen. Ik kan zien waarom het goed voelt, " vervolgde ze.

Rossum horen beschrijven dat de transformatie geweldig is, vooral het feit dat ze de ontwerpers hun recht heeft gegeven. Deze mensen zijn de onbezongen helden van grote producties, en het is geweldig om te zien dat ze erkend worden door de ster.

Emmy Rossum krijgt lovende kritieken voor dit optreden, dus zorg ervoor dat je het gaat bekijken!

Aanbevolen: