The Real Way Kumail Nanjiani getransformeerd voor Marvel's 'Eternals

Inhoudsopgave:

The Real Way Kumail Nanjiani getransformeerd voor Marvel's 'Eternals
The Real Way Kumail Nanjiani getransformeerd voor Marvel's 'Eternals
Anonim

De MCU brengt nieuwe en opwindende elementen naar de voorgrond van de vierde fase, en dingen veranderen snel in de franchise. De klassieke Marvel-touch is er zeker nog, maar het is vrij duidelijk dat de dingen nooit meer hetzelfde zullen zijn.

Vorig jaar was Eternals een groot filmevenement voor de franchise. Het kreeg niet de warmste ontvangst, maar het introduceerde zoveel in de franchise. Kumail Nanjiani was fantastisch als Kingo in de film, en zijn fysieke transformatie voor het personage was even indrukwekkend.

Laten we eens kijken hoe hij het deed!

Kumail Nanjiani was geweldig in 'Eternals'

Vorig jaar speelde Kumail Nanjiani in Eternals, een MCU-film met een enorme reikwijdte die het traject van veel personages veranderde.

Voordat de film uitkwam, konden mensen niet anders dan de fysieke transformatie opmerken die de acteur onderging voor de film.

"Toen ik een kind was, ging ik ervan uit dat ik op een bepaald moment in mijn leven in perfecte [vorm] zou zijn, ik zou de perfecte mannelijke vorm zijn, toch? Ik ging er gewoon van uit dat het zou gebeuren. Ik zou gek zijn abs. Het is gewoon nooit gebeurd, en ik ben nu 41. Ik had zoiets van: 'Als het dit jaar niet gebeurt, zal het gewoon nooit gebeuren.' Eind vorig jaar had ik zoiets van, 'Oh volgende jaar zal ik in de beste vorm van mijn leven zijn.' Het is heel, heel intens geweest', zei hij.

Nanjiani was briljant als Kingo in de film, en zoals je zou verwachten, wilden mensen weten hoe hij in vorm kwam voor de rol.

Zijn trainingsroutine heeft hem geript

Net als anderen voor hem werd Kumail Nanjiani geript om zijn Marvel-held te spelen, en hij had een waanzinnig trainingsschema om het voor elkaar te krijgen.

Zijn trainer vertelde waar de training op gericht was met betrekking tot Nanjiani's bouw.

"In plaats van ons zorgen te maken over hoe we hem de hele tijd slank kunnen houden, concentreerden we ons op het toevoegen van massa voordat we een goede snit deden", zei zijn trainer.

Hoewel de ster wel wat spieren had, ontbrak het hem op belangrijke punten.

Per zijn trainer: "Ik wil niet beledigend zijn, maar hij had waarschijnlijk de zachtste kern die ik ooit had gezien. Ik heb geen idee hoe hij zelfs maar rechtop kon staan!"

Gelukkig gebruikte de trainer zijn expertise en bedacht hij een brutaal trainingsregiment dat de acteur in Marvel-vorm bracht.

"Roberts combineerde nieuwe en ouderwetse technieken om Nanjiani op te bouwen, door elektronische spierstimulatie op te nemen in zijn vrije gewichten en zware basisoefeningen. De warming-up begon altijd met de Power Plate, een vibrerend platform dat natuurlijke reflexen stimuleert en schokt slapende spiervezels in de aandacht. De trainingen waren gericht op niet meer dan drie lichaamsdelen, dus elk gebied werd dynamisch aangevallen ", schrijft Men's He alth.

Oefeningen inbegrepen: neerwaartse kabelborstpersen, hellingkabelflye naar borstpers, enkelarmige crossbody-kabelflye, h alterpullovers, triceps gigantische triset en meer die te vinden zijn bij Men's He alth.

Het is duidelijk dat er veel is gebeurd in de transformatie van Nanjiani in de sportschool, maar de waarheid is dat zijn dieet ook op het juiste moment moest zijn.

Van bulken tot het verminderen van calorieën

Om de zaken precies goed te krijgen, bouwde de acteur spiermassa op en knipte hij vervolgens om zijn lichaamsbouw op punt te krijgen. Dit betekende dat hij zijn dieet moest veranderen, afhankelijk van in welke fase hij zich bevond.

Toen hij het had over het dieet dat hij gebruikte, zei de acteur: "Ik deed een bulk, dus ik at eigenlijk veel eiwitten, maar ook wat ik maar wilde. Dus ik at frietjes, ik at ijs voor zoals vier maanden."

Klinkt geweldig, toch? Nou, dat stortte allemaal in elkaar toen hij gedwongen werd om aan zijn enorme cut te beginnen.

"En nu ben ik aan het cutten, dus nu ben ik op het gekke dieet. En nu is het alsof geen suiker. Luister, ik ben dol op desserts. Maar ik at al vier maanden wat ik wilde, dit voelt eigenlijk niet zo moeilijk. Het voelt als, 'Oh, godzijdank'. Ik was een ma altijd aan het eten vlak voordat ik naar bed ging. [Mijn trainer] wilde dat ik een ma altijd at, een volledige ma altijd, dus om 11 uur, 23:30, ik zou een volledige ma altijd eten en naar bed gaan ", vervolgde de acteur.

Voor veel mensen zou deze overgang buitengewoon moeilijk zijn geweest, maar als een echte professional ruilde Kumail Nanjiani zijn dieet om en raakte in topvorm.

Op een gegeven moment zal de acteur zijn weg terug vinden naar de MCU. Als hij dat eenmaal doet, zal hij opnieuw aan de slag moeten met zijn fitness- en dieetplan.

Aanbevolen: