Dit is waarom fans denken dat Sam Heughan van Outlander getrouwd is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Sam Heughan van Outlander getrouwd is
Dit is waarom fans denken dat Sam Heughan van Outlander getrouwd is
Anonim

In deze tijd van paparazzi en sociale media wordt het voor beroemdheden steeds moeilijker om details van hun persoonlijke leven te verbergen, vooral als het gaat om romantische relaties. Dat is niet het geval met Outlander-ster, Sam Heughan, die erin is geslaagd om een relatief laag profiel op dat front te behouden.

Het is echter niet verrassend dat dat fans er niet van weerhield om speculaties over zijn liefdesleven aan te wakkeren. Velen geloven inderdaad dat hij een gelukkig getrouwde man is, ondanks het feit dat hij eigenlijk nog steeds vrijgezel is.

Dit is de reden waarom geruchten over de burgerlijke staat van Heughan niet lijken te stoppen met verspreiden als een lopend vuurtje.

Jamie Fraser To The Heart

Sam Heughan is een Schotse acteur en auteur die in april 1980 werd geboren in het schilderachtige dorpje Balmaclellan, Schotland. Samen met zijn broer Cirdan hebben de ouders van Sam ze vernoemd naar personages uit de Lord of The Rings. Sam is vernoemd naar Samwise Gamgee, sidekick van hoofdpersoon Frodo Baggins. Cirdan is vernoemd naar Cirdan de Scheepsbouwer, een van de elfen uit de LOTR-sage.

Tegen de tijd dat hij 30 was, was Heughan al een gevestigde acteur aan de overkant van de vijver op de Britse televisie. Hij brak wereldwijd door toen hij werd gecast als Jamie Fraser in Outlander, een tv-show gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Diana Gabaldon, die vanaf 2014 op Starz zou worden uitgezonden.

Gabaldon was in de wolken over de casting van Heughan. 'O, mijn god. Die man is een Schot tot op het bot en Jamie Fraser tot in het hart,' zei ze. "Nu ik Sam Heughan niet alleen heb zien acteren, maar Jamie zijn, ben ik het productieteam enorm dankbaar voor hun nauwgezette aandacht voor de ziel van het verhaal en de personages."

Sam Heughan als Jamie Fraser
Sam Heughan als Jamie Fraser

Outlander vertelt het verhaal van Claire Randall, een militair verpleegster die onbewust door de tijd reist terug naar de 18e eeuw. Daar ontmoet ze Jamie Fraser, een krijger uit de hooglanden op wie ze verliefd wordt. Het karakter van Claire wordt gespeeld door de Ierse actrice Caitríona Mary Balfe.

Chemie zo goed

Het duurt niet lang voordat de relatie van Jamie en Claire naar het volgende niveau escaleert, aangezien ze trouwen in de zevende aflevering van het eerste seizoen. Hoezeer het destijds ook een verstandshuwelijk was, hun gevoelens voor elkaar groeien. Tegen het einde van het vijfde (laatste) seizoen is het paar nog steeds getrouwd en nu erg verliefd.

De chemie tussen Heughan en Balfe als partners op het scherm is zo goed en zo geloofwaardig dat sommige fans niet in staat zijn een wereld te verwerken waarin de twee in het echte leven niet getrouwd zijn. Het boeiende paar heeft echter snel alle geruchten dat ze een stel zouden kunnen zijn, de kop ingedrukt.

Balfe behandelde het probleem in een interview in 2018 met Parade magazine. Ze prees de verhalen in de show en prees het voor de roep van fans om hun relatie op het scherm te vertalen naar het echte leven.

"Er is een kleine vocale groep die het echt wilde", zei ze. "Dat is gewoon een bewijs van de personages die we portretteren, dat het liefdesverhaal zo inspirerend en zo ambitieus is dat mensen er gewoon echt in wilden geloven. En dat is een aardig ding. Maar ik denk dat de dingen vrij duidelijk zijn nu ik' Ik ben verloofd met iemand anders. Iedereen snapt het nu."

Deel een zeer hoge mening over elkaar

Balfe is natuurlijk sindsdien afgestudeerd van verloofde tot echtgenote; ze is getrouwd met bandmanager en muziekproducent Tony McGill. Het stel stapte in augustus 2019 in het huwelijksbootje na een aantal jaren samen te zijn geweest. Gezien hoe druk hun respectievelijke schema's zijn, moesten ze een kort venster vinden om hun bruiloft te houden.

Balfe met haar man, Tony McGill
Balfe met haar man, Tony McGill

"Ik heb het tijdens de productie in een weekend weten te persen, maar het was prachtig en ik had daar al mijn goede vrienden en familie", vertelde Balfe aan The Irish Mirror over het huwelijk van haar en McGill. "Als je eenmaal in een kamer bent vol mensen van wie je houdt en die van je houden, is het gewoon zo speciaal en leuk. Ik wil gewoon gelukkig zijn en proberen gezond te blijven."

Van Heughan is op dit moment niet bekend dat hij een relatie heeft. Ondanks het feit dat ze niet samen zijn, delen Balfe en Heughan een zeer hoge dunk van elkaar. In een oud interview met Elle sprak de actrice vurig over haar relatie met haar co-acteur.

"Sam is gewoon zo aardig," gutste ze. "Hij is echt een goede vriend. Hij checkt altijd in. Ik weet het niet, hij heeft een van de grootste harten en kleinste ego's die ik ken. Ik voel me heel gelukkig. Sam en ik hebben een geweldige band, we zijn echt geweldig vrienden."

Aanbevolen: