Dit is wat Sam Heughan heeft gezegd over het mogelijke einde van Outlander

Inhoudsopgave:

Dit is wat Sam Heughan heeft gezegd over het mogelijke einde van Outlander
Dit is wat Sam Heughan heeft gezegd over het mogelijke einde van Outlander
Anonim

De Outlander-cast is gewend om geheimen te verbergen. Het Starz-tijdreisdrama, dat net zijn zesde seizoen heeft afgerond, zit vol met dramatische wendingen en verrassingen waar zelfs volgers van Diana Gabaldon's boekenreeks van worden verrast. Uiteraard behoort het tot de taken van de cast en crew om spoilers geheim te houden.

Een van de meest bekende Schotse acteurs in de industrie, Outlander-ster Sam Heughan heeft onlangs onthuld dat hij een heel specifiek geheim moet bewaren voor alle anderen op de set, inclusief zijn co-ster Caitriona Balfe. Toen hem werd gevraagd naar enkele geheimen van de serie, onthulde de acteur dat hij weet hoe het tijdreisdrama zal eindigen.

Sam Heughan deelt enkele waarheden over het einde van Outlander

Sam Heughan is inmiddels een begrip met zijn eigen stichting voor goede doelen en televisie-spin-off. De Outlander-acteur overweegt echter de dag dat hij niet langer deel uitmaakt van de serie die hem tot een internationale beroemdheid heeft verheven.

Hoewel de Outlander-boekenreeks nog twee romans te gaan heeft, kan de Starz-aanpassing op weg zijn naar zijn einde. De historische tv-serie, die werd gefilmd in Schotland en is gebaseerd op de romans van Diana Gabaldon, heeft een groot publiek, maar Sam is zich ervan bewust dat zijn vertolking van Jamie Fraser niet voor onbepaalde tijd zal duren.

Toen hem werd gevraagd of hij weet hoe de serie zal eindigen, zei Sam: Diana Gabaldon heeft me echt onthuld hoe het hele ding gaat eindigen. Ze e-mailde me al heel vroeg de laatste paar pagina's van wat het laatste boek zal zijn, ik denk in de eerste paar weken van de opnames en niemand anders heeft dat volgens mij gezien, behalve een andere uitvoerende producent. Zelfs Caitriona heeft het niet gezien en ik ben tot geheimhouding verplicht.'

De boekauteur Diana heeft eerder onthuld dat er in totaal tien boeken in de serie zullen komen, en vanaf dit jaar is ze begonnen met het schrijven van de laatste. Ze heeft ook onthuld dat de serie rond het jaar 1800 in Schotland zal eindigen en dat het zowel opbeurend als verwoestend zal zijn.

Ze schreef: "Het laatste boek zal een gelukkig einde hebben, hoewel ik er zeker van ben dat het de lezers hoe dan ook in tranen zal achterlaten." Wat er ook gebeurt, het is ongelooflijk indrukwekkend dat de tv-aanpassing zeven seizoenen heeft geduurd. Starz moet de achtste aflevering van de serie nog groen licht geven.

Sam Heughan is klaar voor nieuwe dingen na Outlander

Het is nogal optimistisch om te hopen dat de tv-serie tien seizoenen zal duren om overeen te komen met de boeken over Jamie en Claire die Diana heeft gepland, en de opmerkingen van Sam lijken dat zeker te benadrukken. Toen Tom Ellis, een acteur en een vriend van Sam, hem vroeg of hij enig idee heeft wanneer Outlander zal eindigen, antwoordde Sam: Ik denk van wel. Ik kan zien in welke richting het gaat.'

De Schotse acteur gaf ook een soortgelijke verklaring in juli 2020 toen hij zei: Naarmate we verder komen in het soort van de levensduur van deze show, gaan we nu naar seizoen 6, denk ik, ja, Ik kan zien waar het einde zou kunnen zijn.” In beide interviews sprak Sam over hoe dankbaar hij is voor de rol van Jamie Fraser en de carrièregroei die het hem heeft geboden.

Er zat echter een "maar" in zijn antwoord. “Ik wil het niet voortijdig beëindigen. Ik hou van het karakter. Ik hou van het deel. Ik hou van mijn werk. Het heeft mijn leven veranderd. Maar ik ben klaar voor andere dingen', vertelde hij. Hoewel hij geen specifieke informatie heeft onthuld over het einde van Outlander, is het veilig om aan te nemen dat de show in de nabije toekomst een eindspel zal hebben.

Sam Heughan deelt details over Outlander seizoen 7

Terwijl de droogtelander de kijkers blijft plagen, heeft Sam Heughan hen nieuws gegeven dat misschien een beetje teleurstellend is. De acteur, die terug is in Schotland om het zevende seizoen te filmen met zijn collega-cast en crew, gaf toe dat het even kan duren voordat fans de serie eindelijk op schermen te zien krijgen.

Hij zei: "Dit seizoen gaat een tijdje duren, het is een mega-seizoen van 18 afleveringen, dus we zullen waarschijnlijk pas in maart of februari van volgend jaar klaar zijn." Helaas kan het enige tijd duren voordat Claire herenigd wordt met haar Highlander-echtgenoot Jamie zodra seizoen zeven eindelijk begint.

Voorlopig houden kijkers over de hele wereld hun vingers gekruist dat het volgende seizoen met dezelfde positiviteit zal oppakken, en het zal niet lang meer duren nadat 'Droughtlander' is afgelopen voordat Claire en Jamie terug zijn waar ze thuishoren.

Aanbevolen: