Outlander' Seizoen 7: Dit is wat je moet weten over de dramaserie van Sam Heughan en Caitriona Balfe

Inhoudsopgave:

Outlander' Seizoen 7: Dit is wat je moet weten over de dramaserie van Sam Heughan en Caitriona Balfe
Outlander' Seizoen 7: Dit is wat je moet weten over de dramaserie van Sam Heughan en Caitriona Balfe
Anonim

Droughtlander loopt officieel ten einde, aangezien de zesde aflevering stevig in zicht is nadat de productie is vertraagd vanwege de pandemie. Maar veel fans staan te popelen om Outlander seizoen 7 te zien aankomen. Dit is wat je moet weten over de dramaseries van Sam Heughan en Caitriona Balfe.

'Outlander' Seizoen 7 Synopsis

De tv-serie, die gebaseerd zal zijn op Dianna Gabaldons zevende roman An Echo in the Bone, zal uit 12 afleveringen bestaan. Showrunner Matt Roberts onthulde via een verklaring: "We zijn zo opgewonden dat Starz ons de kans heeft gegeven om de epische Outlander-reis voort te zetten", eraan toevoegend dat ze niet konden wachten om de "schrijverskamer binnen te gaan en Echo in the Bone te gaan breken" om geef fans nog een opwindend verhaal.

Op haar site vat de bekroonde auteur de hoofdlijnen van het boek als volgt samen:

"Jamie en Claire Fraser bevinden zich nu midden in de Amerikaanse Revolutie. Hun dochter Brianna, haar man Roger MacKenzie, en hun twee kinderen, vestigden zich in de jaren 70 in Lallybroch (die hun weg vonden na hun terugkeer uit het verleden, maar zijn zich er niet van bewust dat dat verleden op het punt staat weer naar buiten te springen. Lord John Gray en zijn stiefzoon William (Jamie's niet-erkende onwettige zoon), zijn verwikkeld in de revolutie aan Britse zijde met William in het leger en Lord John aan de clandestiene kant van intelligentie; en Jamie's neef Young Ian: zijn onrustige liefdesleven staat op het punt opnieuw een scherpe bocht naar links te nemen."

'Outlander' Seizoen 7 Cast

Er zijn nog geen bevestigingen over wie zal terugkeren voor het zevende seizoen. Maar de ooit gepest acteur Sam Heughan (Jamie Fraser), Caitriona Balfe (Claire Randall Fraser), Richard Rankin (Roger Wakefield) en Sophie Skelton (Brianna Randall) zullen zeker hun rollen opnieuw opnemen.

'Outlander' Seizoen 7 Releasedatum

Starz heeft aangekondigd dat het historische drama voor het zevende seizoen weer op het scherm zal verschijnen. In een interview met de Hollywood Reporter vertelde de maker van de show, Ronald Moore, dat "gesprekken gaande zijn over zowel seizoen zeven als over een spin-off."

Moore voegde toe: "Ik denk dat we binnenkort op beide fronten goed nieuws zullen hebben, dus ik ben er erg optimistisch over. Ik ben het ermee eens dat ik het graag eerder had zien gebeuren, maar alles gebeurt op zijn tijd. Ik denk dat beide dingen waarschijnlijk gaan gebeuren en hopelijk kunnen we er binnenkort iets over zeggen."

'Outlander' spin-off

Hoewel er nog geen premièredatum is bevestigd, kunnen fans hun toevlucht nemen tot het bekijken van de Outlander-documentaire met de acteurs van de serie en de prachtige landschappen van de Schotse Hooglanden. Men in Kilts volgt de roadtrip van Sam Heughan en zijn voormalige co-ster Graham McTavish door Schotland om de verborgen juweeltjes en cultuur van het land te laten zien. Bekijk de officiële trailer hieronder:

De spin-off van de Outlander-reisdocumentaire, geproduceerd door Sony Pictures Television, is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Heughan, McTavish en Alex Norouzi. Christina Davis, president van de originele programmering van Starz, zei: De oprechte nieuwsgierigheid en passie die Sam en Graham hebben voor de landschappen die ze bezoeken en de verhalen die ze ontdekken tijdens een reis door het hart van Schotland, maakt 'Men in Kilts: A Roadtrip with Sam en Graham' een echt plezierige ontdekkingsreis voor het publiek.”

Het epische avontuur, dat in februari 2021 op Starz in première ging, is zeker een must om te zien tijdens het wachten op de nieuwe afleveringen van de tijdreizende, eeuwenoude tv-serie, de Outlander. Momenteel filmen Heughan en de rest van de castleden het zesde seizoen van de dramaserie in Schotland.

Aanbevolen: