Het liefdesleven van dit castlid van 'Wiggles' is veel te schandalig voor kinderen

Inhoudsopgave:

Het liefdesleven van dit castlid van 'Wiggles' is veel te schandalig voor kinderen
Het liefdesleven van dit castlid van 'Wiggles' is veel te schandalig voor kinderen
Anonim

Als ouders hun kinderen naar kinderanimatie laten kijken, zijn er maar een paar dingen die ze normaal gesproken verwachten. Ze willen dat hun kinderen vermaakt en onderwezen worden en niet verwachten dat er iets schandaligs gebeurt. Desondanks is er een lange geschiedenis van kinderprogramma's die controverse oproepen. Hoewel de show misschien wel de bekendste kindershow aller tijden is, heeft Sesamstraat soms voor controverse gezorgd.

Intellectueel gezien weet iedereen dat kinderartiesten meer zijn dan alleen hun karakters. De man die Barney de paarse dinosaurus speelt, heeft bijvoorbeeld een leven buiten het spelen van de fictieve Tyrannosaurus rex. Desondanks is het moeilijk voor te stellen dat de entertainers van de kinderen bijvoorbeeld een liefdesleven hebben als kinderen en ouders kijken naar inhoud die voor jonge kinderen is gemaakt. Verbazingwekkend genoeg blijkt dat naast sommige kinderprogramma's die soms controversieel zijn, een voormalig lid van The Wiggles een aantoonbaar schandalig liefdesleven heeft.

De huidige Wiggles-cast heeft een onomstreden liefdesleven

Sinds de groep werd opgericht in 1991, vermaken The Wiggles kinderen over de hele wereld. Uiterst succesvol, The Wiggles 'zijn zo populair bij zowel kinderen als ouders omdat ze onschuld uitstralen wanneer ze op het scherm verschijnen. Om die reden kan het soms bijna ondoorgrondelijk lijken dat leden van The Wiggles gewone volwassenen zijn zonder de camera. Toen fans echter voor het eerst naar de Mr. Rogers-documentaire keken, kwamen ze erachter dat Fred een gelukkig getrouwde man was. Met dat in gedachten zou het niet al te schokkend moeten zijn dat leden van The Wiggles significante anderen hebben.

Op het moment van schrijven is elk huidig lid van The Wiggles op één na getrouwd. Als nieuwste lid van The Wiggles is Tsehay Hawkins pas een paar maanden wereldberoemd. Hawkins werd tenslotte voor het eerst geassocieerd met The Wiggles toen ze in augustus 2021 in de YouTube-video's van de groep begon te verschijnen. Nu een volwaardig lid, werd Hawkins de Yellow Wiggle in 2022. Slechts 16 jaar oud vanaf de tijd van dit schrijven, zijn er geen geruchten dat Hawkins met iemand uitgaat.

Van de nieuwste Wiggle tot de oudste, Anthony Field is het enige lid dat vanaf het begin bij de groep is geweest. Ooit uitgeroepen tot Bachelor van het Jaar door het tijdschrift Cleo, is Field al jaren van de markt omdat hij sinds 2003 getrouwd is met voormalig danseres Michaela Patisteas. Als vader van drie kinderen heeft Field ook een passie voor honden zoals hij is een geregistreerde fokker van Miniatuur Fox Terriers.

Sinds 2012 is Simon Pryce de Red Wiggle. Toen een ex-gymnast en fitnessprofessional genaamd Lauren Hannaford toerde met The Wiggles, ontwikkelde Pryce een band met haar. Nadat het klikte, verloofden Pryce en Hannaford zich in 2015, trouwden in 2017 en verwelkomden hun zoon in 2021.

Een ander lid van The Wiggles die liefde heeft gevonden omdat hij deel uitmaakte van de band, Lachlan Gillespie viel voor een balletdanser die hij ontmoette op de set van de show van de groep. Nadat ze verliefd op hem was geworden, stelde Dana Stephensen Gillespie in 2018 ten huwelijk. Twee jaar nadat ze verloofd waren, kregen Stephensen en Gillespie samen een tweelingdochter, maar op het moment van schrijven moet het paar naar verluidt nog niet door het gangpad lopen.

Emma Watkins liefdesleven heeft een aantal interessante wendingen genomen

In 2010 begon Emma Watkins op te treden met The Wiggles als de personages Fairy Larissa, Wags the Dog, Dorothy the Dinosaur en als Wiggly Dancer. Toen, na een paar jaar touren met The Wiggles, werd Watkins het eerste vrouwelijke lid van de groep toen ze de Yellow Wiggle werd.

Zoals het geval is met elke band, bracht Emma Watkins veel tijd door met de andere leden van The Wiggles. Hierdoor leerde ze Purple Wiggle Lachlan Gillespie heel goed kennen en werden ze uiteindelijk een koppel. Na een tijdje daten, verloofden Watkins en Gillespie zich in 2015 voordat ze in 2016 door het gangpad liepen. Helaas konden Gillespie en Watkins uiteindelijk de dingen niet laten werken, dus gingen ze in 2018 scheiden, waardoor hij zijn bovengenoemde huidige vrouw kon vinden.

Aangezien de meeste volwassenen meer tijd met hun collega's doorbrengen dan bijna wie dan ook, is het logisch dat veel mensen hechter worden met de mensen met wie ze werken. Iedereen moet echter weten dat wanneer romantiek onder collega's bloeit, dat een groot probleem kan zijn. Immers, als collega's uit elkaar gaan, kan dat buitengewoon ongemakkelijk zijn. Het lijkt bijvoorbeeld waarschijnlijk dat het lastig was om samen te blijven optreden voor Lachlan Gillespie en Emma Watkins na hun scheiding.

Verbazingwekkend genoeg, toen Emma Watkins te maken had met de implicaties van het werken met haar ex-man, vond ze opnieuw liefde op de werkplek. Per slot van rekening begon Watkins te daten met een muzikant die met The Wiggles werkte, genaamd Oliver Bran in 2019. In feite kondigden Watkins en Bran aan dat ze zich in april 2021 hadden verloofd. Hoewel het volkomen toeval lijkt dat Watkins The Wiggles verliet zes maanden nadat ze verloofd was, zou die beslissing een einde hebben gemaakt aan alle onhandigheid die bestond.

Aanbevolen: