Getrouwd op het eerste gezicht': zijn Bao en Zack echt aan het daten?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht': zijn Bao en Zack echt aan het daten?
Getrouwd op het eerste gezicht': zijn Bao en Zack echt aan het daten?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 20 oktober 2021 worden hieronder besproken. De dag van de beslissing nadert voor de Married At First Sight-paren, en het lijkt erop dat er niet te veel van hen op de lange termijn zullen blijven. Myrla en Gil blijven de kansen trotseren terwijl ze zich openstellen voor elkaar, kwetsbaarheid tonen en uiteindelijk dingen naar een fysiek niveau tillen.

Nou, ondanks dat fans dachten dat Johnny en Bao het zouden halen, lijkt het erop dat dat niet het geval is! Niet alleen keren fans zich tegen Johnny, maar ze lijken hetzelfde te doen tegen Michaela. Kijkers riepen Michaela na haar en Zack's allereerste explosieve gevecht, bewerend dat ze de ondergang van hun huwelijk zal zijn, en misschien zijn fans iets op het spoor.

Tijdens de aflevering van vanavond gaan Michaela en Zack er opnieuw op uit tijdens de retraite van het paar, en geloof het of niet, Bao stapte in. Dit leidde ertoe dat fans een mogelijk konijnenhol met Zack en Bao daten, en het lijkt erop dat alsof ze iets gevonden hebben. Dus, zijn Zack en Bao van Married At First Sight aan het daten? Laten we het uitzoeken!

Michaela en Zack zijn van elkaar vervreemd

Het huwelijk van Michael en Zack is zeker door de wringer gegaan sinds hun huwelijksreis, waardoor fans zich afvragen of ze de beslissingsdag wel zouden halen. Nou, kijkers kregen een kijkje in hun tweede poging tot een Michaela en Zack-argument, waardoor Zack geen andere keuze had dan de retraite van het paar te verlaten. Hoera!

Terwijl het stel ruzie maakte in hun hotel, kon Bao het niet laten om naar buiten te gluren voor een plaats op de eerste rij. Ze kreeg niet alleen de inside scoop, maar Bao kwam er ook echt tussen en troostte Michaela met betrekking tot het gevecht tussen haar en Zack, maar het lijkt erop dat fans op dat moment doorhebben dat dit veel meer betekent dan producenten laten blijken.

Michaela is officieel naar Instagram gegaan om haar mening te uiten over haar Married At First Sight-ervaring, en het blijkt dat zij en Zack van elkaar vervreemd zijn! In een post op haar Instagram Stories schreef Michaela: "Kijk eens! Ik ben wettelijk getrouwd (alleen omdat ik contractueel verplicht ben dat te zijn) maar erg vervreemd."

Michaela onthulde verder dat zij en Zack elkaar niet eens hebben gesproken sinds de show is afgelopen! "Ik heb die man al maanden niet meer rechtstreeks gesproken", schreef ze, zonder Zack bij naam te noemen. Dikke kus!

Fans denken dat Zack en Bao aan het daten zijn

Het blijkt dat Michaela en Zack niet alleen van elkaar vervreemd zijn, maar dat het lijkt alsof Zack met Bao uitgaat! Dit is een belangrijke wending in de gebeurtenissen, en met Bao die tussenbeide is gekomen tijdens hun gevecht, gezien de geruchten die de ronde doen over hun status, voegt het zeker wat extra brandstof toe aan het vuur.

"Bao tussen Zach en Michaela komen is een beetje gek gezien de geruchten/bevestiging", twitterde een fan tijdens de aflevering, en "gek" heeft gelijk!

Fans zijn er ook zeker van dat producenten wisten dat Zack en Bao een item waren toen ze monteerden met Bao's betrokkenheid. Een fan stemde in op Twitter en zei: "Ze wisten zeker dat Zach en Bao aan het daten waren zoals ze deze scènes tussen de 3 monteerden."

Nou, Michaela spreekt zich nu uit over de geruchten en zegt dat wat Zack ook aan de hand is, niets met haar te maken heeft. In dezelfde Instagram Stories-post schreef Michaela: "Wat hij [Zack] en haar [Bao] ook hebben gedaan, heeft absoluut niets met mij te maken! Ik wens ze het beste", zei ze. Grotere jakkes! Zullen fans een mogelijke romance tussen Zack en Bao op het scherm zien ontvouwen? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: