Hoe Pamela Anderson ging van het verdienen van $ 6,6 miljoen per jaar naar plat te zijn brak

Inhoudsopgave:

Hoe Pamela Anderson ging van het verdienen van $ 6,6 miljoen per jaar naar plat te zijn brak
Hoe Pamela Anderson ging van het verdienen van $ 6,6 miljoen per jaar naar plat te zijn brak
Anonim

Vanwege de Pam & Tommy miniserie is er hernieuwde belangstelling voor Pamela Anderson The Baywatchster is veel: actrice, dierenrechtenactiviste en, ooit, blut. Er was eens een pin-up uit de jaren 90 die een enorm salaris binnenhaalde voor haar rol als badmeester C. J. Parker. Het beeld van Parker die sierlijk over het gouden strand van Californië rent, is ongetwijfeld een iconisch embleem geworden van nostalgie uit de jaren 90. Het is daarom moeilijk te geloven dat Anderson niet zoveel baat had bij de vereeuwiging van haar imago.

De waarheid is dat Anderson al geruime tijd grote financiële problemen heeft, ondanks het feit dat ze miljoenen had vergaard op het hoogtepunt van haar roem. Laten we eens kijken hoe Pamela Anderson ging van het verdienen van $ 6,6 miljoen per jaar naar volledig blut.

Bijgewerkt op 7 april 2022: Pamela Anderson lijkt er financieel veel beter voor te staan dan ze ooit was. In de zomer van 2021 verkocht ze haar huis in Californië voor maar liefst $ 11,8 miljoen en verhuisde ze permanent naar haar huis in Canada. Volgens Celebrity Net Worth is ze momenteel een gezonde $ 20 miljoen waard, wat niet zo hoog is als de $ 35 miljoen die ze waard was op het hoogtepunt van haar carrière, maar het is nog steeds veel meer dan ze waard was toen ze het financieel moeilijk had.

Anderson heeft ook verschillende projecten in de maak die geld zullen blijven opleveren. Er komt een documentaire naar Netflix die haar kant van het verhaal vertelt dat Pam & Tommy inspireerde, ze zal een memoires uitbrengen en ze staat op het punt haar Broadway-debuut te maken in de langlopende musical Chicago.

10 Pamela Anderson werd een popcultuuricoon

Baywatch was een van de grootste shows van de jaren '90, met hoofdrolspeelster Pamela Anderson die het schoonheidsideaal van het decennium belichaamde. Met haar strandblonde lokken en beroemde gebruinde rondingen in een rood zwempak, was Anderson een immens populaire toevoeging aan de show, waar ze in 1992 aan meedeed.

Door haar populariteit verdiende ze veel geld met de show. Volgens Celebrity Net Worth verdiende ze $ 300.000 per aflevering, wat neerkomt op ongeveer $ 6,6 miljoen per seizoen.

9 Maar al snel begonnen de geldproblemen van Pamela Anderson

Het duurde niet lang voordat de financiële problemen voor Pamela Anderson begonnen. In 2000 kocht ze een huis in Malibu voor 1,8 miljoen dollar. Ontevreden met het pand, besloot ze nog eens $ 8 miljoen uit te geven om het af te breken en volledig te renoveren. Maar de onderneming zag haar enorme sommen geld verliezen en schulden opbouwen, terwijl ze worstelde om de bouwers te betalen.

8 Overmatige uitgaven waren de ondergang van Pamela Anderson

Zoals veel beroemdheden die failliet gingen, heeft Pamela Anderson een voorliefde voor weelderige uitgaven. Zoals vermeld in een Mirror-profiel van 2010, "heeft haar smaak voor alles wat duur is - eersteklas reizen, uitgestrekte eigendommen met goud, weelderige auto's - het banksaldo leeggemaakt terwijl de stroom van megageldrollen tot een stra altje vertraagde."

7 Onbetaalde belastingen zagen het vermogen van Pamela Anderson aanzienlijk dalen

Het waren niet alleen uitstapjes naar het winkelcentrum waardoor Anderson haar fortuin verloor. Hoe rijk en succesvol een celeb ook is, de fiscus komt altijd aankloppen. In Californië bestempeld als een "fiscaal delinquent" werd onthuld dat Anderson maar liefst $ 493.000 aan onbetaalde belastingen verschuldigd was.

6 Pamela Anderson moest essentiële spullen verkopen om haar schulden te betalen

Helaas zorgden de toenemende financiële problemen ervoor dat Anderson items moest verkopen waar ze van hield. Zoals benadrukt door The Mirror: "Pamela moest meubels en andere inhoud gaan verkopen om de bouwers te betalen."

Helaas is dit een veelvoorkomend verhaal voor celebs die financiële problemen hebben. Nicolas Cage, die veel geld uitgeeft, moest bijvoorbeeld veel van zijn kostbare bezittingen verkopen vanwege extravagante uitgaven waardoor hij failliet ging.

5 Maar haar schuld liep op tot schokkende niveaus

In 2010 werd door The Mirror onthuld dat Anderson maar liefst $ 1 miljoen verschuldigd was aan aannemers en de belastingdienst. Pam had echter goede hoop dat haar financiële problemen konden worden opgelost.

"Gebeurtenissen buiten mijn controle die deze tijdelijke maar gênante situatie hebben veroorzaakt. Al mijn belastingverplichtingen zullen in de zeer nabije toekomst worden opgelost ", tweette ze in 2010.

4 Pamela Anderson moest verhuizen naar een trailerpark

Helaas moest Anderson haar uitgebreide landhuis opgeven en verhuizen naar een woonwagen. Ongeveer tien jaar geleden begon Anderson in een woonwagenpark in Malibu te wonen. In 2018 zette ze haar aanhanger op de markt voor 1,75 miljoen dollar, wat ongetwijfeld een flink prijskaartje is voor een stacaravan. Het is echter onduidelijk voor hoeveel de trailer uiteindelijk is verkocht.

Ze is niet de eerste beroemdheid die naar een woonwagen moet verhuizen. Zo woonde collega-tv-actrice Erin Moran, die Joanie speelde op Happy Days, in een woonwagenpark nadat ze te maken had gehad met afscherming van haar huis.

3 Tegen 2010 verdiende Pamela Anderson het minimumloon

Pamela Anderson speelde in 2010 in de Britse theatrale traditie van pantomime en speelde de geest van de lamp in een schunnige productie van Aladdin. In tegenstelling tot het enorme salaris dat ze beval op Baywatch, ontving Anderson het minimum vakbondsloon, het standaardsalaris van pantomime-artiesten.

2 Haar ex Jon Peters beweerde dat hij een deel van haar schulden had afbetaald

In 2020 was Anderson kort getrouwd met filmproducent Jon Peters. En als we kort zeggen, bedoelen we ook kort. Het paar was bijna 12 dagen getrouwd, hoewel Anderson beweert dat de vakbond technisch gezien niet legaal was.

Peters heeft beweerd dat hij een deel van Anderson's schulden heeft afbetaald, en beschrijft zijn ex-partner als "kapot".

"Ik heb alles laten vallen voor Pam. Ze had bijna $ 200.000 aan rekeningen en kon het niet betalen, dus ik heb het betaald en dit is de dank die ik krijg. Er is geen dwaas als een oude dwaas ", schreef Peters in een e-mail verkregen door Page Six.

1 Wat is het netto vermogen van Pamela Anderson nu?

Na jaren van financiële instabiliteit, herwon Pamela Anderson een nettowaarde van $ 12 miljoen, die vervolgens bleef groeien tot het bedrag van $ 20 miljoen waar het nu op staat. Hoewel dat cijfer minder is dan wat de actrice zou hebben verdiend met slechts 2 seizoenen van Baywatch - en slechts een fractie van het vermogen van $ 35 miljoen waar ze ooit van genoot - bevindt Anderson zich eindelijk in een stabiele financiële situatie. Laten we hopen dat het zo blijft.

Aanbevolen: