Hier is waarom fans denken dat Billy Ray Cyrus naar verluidt Nicki Minaj zwart heeft gemaakt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat Billy Ray Cyrus naar verluidt Nicki Minaj zwart heeft gemaakt
Hier is waarom fans denken dat Billy Ray Cyrus naar verluidt Nicki Minaj zwart heeft gemaakt
Anonim

Het is krankzinnig om te denken dat Nicki Minaj en Miley Cyrus – die ooit op goede voet met elkaar stonden – elkaar zes jaar niet hebben gezien. De twee hadden een enorme ruzie in de aanloop naar de Video Music Awards 2015, nadat Cyrus in een interview opmerkingen had gemaakt en erop stond dat de "Super Bass"-rapper geen aardig persoon was terwijl hij de toenmalige vete van laatstgenoemde aansprak met Taylor Swift.

Hoewel Cyrus altijd liefde had getoond voor Minaj en haar muziek (en vice versa), werden de opmerkingen over de Trinidadiaan duidelijk niet gewaardeerd, wat duidelijk werd toen beide dames de VMA's bijwoonden waar hun rundvlees nieuwe hoogten bereikte.

Na het winnen van de beste hiphopvideo tijdens de prijsuitreiking, nam Minaj even de tijd om haar probleem met Cyrus aan te pakken voordat ze de voormalige Hannah Montana-ster vroeg "wat is goed?" Terwijl kijkers thuis geloofden dat het hele ding in scène was gezet om enige controverse te creëren, was het blijkbaar niet zo dat Cyrus' vader Billy Ray naar verluidt woedend was door het incident.

Dit is wat volgens bronnen gebeurde nadat Minaj een klein schot op Cyrus op het podium had genomen.

Heeft Nicki Minaj een blackball gekregen?

Hoewel het onduidelijk is of dit het exacte moment was waarop de muziekindustrie Minaj inschakelde, spreekt het voor zich dat de vete met Cyrus zeker heeft bijgedragen aan het debacle.

Volgens het YouTube-roddelkanaal Empressive, dat 1,2 miljoen abonnees heeft, was het fiasco tussen Cyrus en Minaj verre van gepland of geënsceneerd - in feite werd Minaj's carrière zwaar beïnvloed door wat ze zei tegen de Disney-aluin omdat Billy Ray eiste naar verluidt een verontschuldiging van Minaj en ze weigerde.

De aantijging werd geuit door producer en hiphopregisseur Choke No Joke, die in detail ging over de vete tussen twee vrouwen in Hollywood waarvan we allemaal aannamen dat deze deel uitmaakte van de act, aangezien de VMA's bekend staan om hun schokkende momenten.

Maar deze keer was het precies het tegenovergestelde.

"De reden dat Nicki Minaj nu wordt geblackballd, is vanwege Miley Cyrus", zei Choke No Joke via Empressive. 'Herinner je je nog dat ze de MTV-awards won en Miley bedreigde? Nou, Miley's vader is een zeer machtige man in de industrie, en als je haar familie opzoekt en je kent haar achtergrond, dan weten jullie allemaal dat ze verbonden is met een aantal machtige mensen.'

Hij beweerde verder dat de hitmaker "Achy Breaky Heart" vervolgens contact opnam met Minaj's platenlabelbaas en oude vriend Birdman (ook bekend als Baby), en eiste dat zijn artiest zijn excuses aanbiedt aan zijn dochter, maar blijkbaar, ze weigerde.

“Toen Nicki Minaj dat bij Miley deed tijdens de prijsuitreiking, belde haar vader Baby [Birdman]; ze belden hem op en zeiden tegen hem: 'Luister, je kunt maar beter dat n-woord, b-woord vertellen dat ze zich beter publiekelijk verontschuldigt bij mijn dochter - en ik weet zeker dat Birdman Nicki die boodschap heeft gegeven van wat mij is verteld.”

“Nicki weigerde zich te verontschuldigen”, voegde hij eraan toe. “Ze zei: ‘Ik ga me niet verontschuldigen.’ En die man [Billy Ray] is groter dan Birdman; hij heeft meer geld dan Birdman - hij is veel krachtiger."

Voor het geval je bent vergeten wat Minaj ertoe had aangezet om tijdens de show op Cyrus te mikken, om te beginnen had de voormalige tienerster gewogen op haar opmerkingen over Minaj die niet blij was met de nominaties die ze kreeg bij de VMA's, inclusief Beste video, en ze insinueerde dat artiesten van kleur over het hoofd werden gezien, terwijl Swift in bijna elke categorie werd genomineerd.

Swift reageerde later met een snauwende opmerking op Twitter, duidelijk niet tevreden met de mening van Minaj, maar de twee losten hun meningsverschillen op toen ze een mash-up van hun hits samen uitvoerden tijdens de show.

Met Cyrus had ze echter haar opmerkingen over Swift en Minaj's vete gedeeld (voordat de twee optraden op de VMA's en hun meningsverschillen verpletterden) en vertelde ze The New York Times: Wat ik las klonk erg Nicki Minaj, wat, als je weet dat Nicki Minaj niet al te aardig is.”

Minaj was duidelijk niet onder de indruk van de opmerking. Zelfs haar fans waren verbijsterd door de opmerking, aangezien de zelfbenoemde Queen of Rap een paar maanden eerder in een goed humeur leek te zijn met Cyrus toen ze Madonna's optreden bij de Grammy's introduceerden.

Twee jaar nadat haar vete met Cyrus uitbrak, bevond Minaj zich in wat ze een 'haattrein' noemde, waar een reeks kunstenaars zich zou hebben verzameld in een poging 'haar neer te halen'.

Dit zou later leiden tot een vete met Remy Ma en Cardi B, die berucht haar naaldhak gooide naar de inwoner van New York op de Harper's Bazaar Icons Party in september 2018, bewerend dat Minaj slecht had gesproken over haar pasgeboren dochter - een bewering die ze met klem heeft ontkend.

Aanbevolen: