Waarom fans denken dat Hollywood Tobey Maguire zwart heeft gemaakt na 'Spider-Man

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Hollywood Tobey Maguire zwart heeft gemaakt na 'Spider-Man
Waarom fans denken dat Hollywood Tobey Maguire zwart heeft gemaakt na 'Spider-Man
Anonim

Een superheld worden op het grote scherm is een enorme onderneming voor elke artiest, want het laatste wat iemand wil, is de bal op een geliefd personage laten vallen. We hebben gezien dat de MCU en de DCEU geweldig werk doen met hun helden, maar we hebben ook gezien dat personages als Daredevil behoorlijk slechte films op groot scherm krijgen.

Tijdens de jaren 2000 was Tobey Maguire een briljante Spider-Man die een enorme reden was waarom superheldenfilms een nieuw niveau van populariteit bereikten. Ondanks zijn succes met het spelen van Spider-Man, vertraagden de zaken voor Maguire, waardoor sommigen zich afvroegen of hij op de zwarte lijst van Hollywood stond.

Dus, stond Tobey Maguire op de zwarte lijst van Hollywood? Laten we eens luisteren wat filmfans hierover te zeggen hebben.

Tobey Maguire was een briljante Spider-Man

Tijdens de jaren 2000 kwam er een rage op het gebied van superheldenfilms, en de Spider-Man-franchise was in die tijd een hoeksteen van het genre. Tobey Maguire was de gelukkige winnaar van de webslinger-sweepstakes, en hij was een sublieme versie van Spider-Man op groot scherm die het personage hielp nieuwe hoogten te bereiken.

De eerste twee Spider-Man-films waren uitstekend geschreven, ongelooflijke schurken en een fantastische versie van Peter Parker, met dank aan Tobey Maguire. Hij was misschien geen grote ster voordat hij de rol van zijn leven kreeg, maar de Spider-Man-franchise heeft ertoe bijgedragen dat Tobey Maguire een begrip werd.

In die jaren was Maguire voornamelijk gefocust op het spelen van de webslinger, maar hij schitterde wel in Seabiscuit uit 2003, dat een andere kant van de acteur liet zien. Hij was een hot item, maar zijn Spider-Man-trilogie eindigde met een jammerklacht, aangezien Spider-Man 3 kritisch tegenviel. Desalniettemin had Maguire's trilogie zijn erfenis in Hollywood geëtst, en Tobey werd jarenlang beschouwd als de definitieve versie van Spidey.

Ondanks de waanzinnige hoeveelheid succes die Maguire in die tijd kon vinden, begonnen de dingen voor hem te vertragen op manieren die niemand had verwacht.

Toby Maguire's carrière vertraagde na het spelen van Spidey

Over het algemeen heeft Tobey Maguire een succesvolle carrière gehad in Hollywood, aangezien iedereen met een enorme superheldentrilogie nauwelijks als iets minder kan worden beschouwd. Maguire's post-Spidey run is misschien niet waar mensen op hadden gehoopt.

Buiten The Great Gatsby uit 2013, ontbreken de credits op het grote scherm van Maguire gewoon. Hij had wel een cameo in Tropic Thunder, wat best grappig was, maar dat maakt het gebrek aan grote films niet helemaal goed. Ondanks een stemrol in The Boss Baby heeft Maguire de afgelopen jaren niet veel meegemaakt.

Omdat zijn credits niet stabiel zijn geweest sinds zijn Spider-Man-franchise, beginnen fans zich af te vragen waarom dat het geval zou zijn. Sommige acteurs kiezen er gewoon voor om het rustiger aan te doen, maar voor anderen is er iets anders aan de hand.

Maguire's merkbare dip was iets dat mensen vreemd vonden, en sommigen vroegen zich af of Tobey al dan niet op de zwarte lijst was gezet door Hollywood. Het is iets dat zeldzaam is, maar het is niet alsof het niet eerder is gebeurd.

Fans denken dat een gokschandaal Tobey Maguire Blackball uit Hollywood heeft gehaald

Dus, stond Tobey Maguire op de zwarte lijst van Hollywood na het succes van zijn Spider-Man-films? Nou, fans hebben vaak over dit onderwerp gedebatteerd en de consensus is verdeeld. Sommige fans hebben echter een aantal uitstekende opmerkingen gemaakt over dingen die mogelijk hebben bijgedragen aan het vertragen van zijn productie in grote foto's.

Zoals een gebruiker op Quora schreef: "Tobey Maguire staat niet op de zwarte lijst in Hollywood, maar zijn populariteit is aanzienlijk afgenomen sinds zijn gouden jaren in Spider-Man I & II. De belangrijkste redenen zijn het gebrek aan verandering in zijn uiterlijk, ramp in Spider-Man III, de reeks flops van de afgelopen jaren en zijn pokerspelschandaal."

Met betrekking tot de pokersandaal schreef diezelfde gebruiker: "Zijn naam was gekoppeld aan een illegale pokerclub die betrokken was bij Matt Damon, Ben Affleck en Leonardo DiCaprio. De autobiografie van Molly Bloom en de daaropvolgende verfilming van Molly's Game gaven Tobey Maguire zeer slechte pers."

Andere gebruikers gaven dezelfde mening over waarom de zaken voor Maguire langzamer gingen, waarbij het gokschandaal meerdere keren opdook. Het is duidelijk dat er verschillende factoren in het spel waren, en Maguire's carrière kon niet dezelfde hoogten bereiken als tijdens zijn Spider-Man-dagen.

Tobey Maguire's carrière kwam zeker op een laag pitje, maar zijn recente verschijning in Spider-Man: No Way Home zou precies datgene kunnen zijn wat hij nodig heeft om de interesse van de studio te wekken om hem weer een belangrijke speler op het grote scherm te laten worden. Mensen in de branche zullen vanaf nu nauwlettend in de gaten houden hoe de zaken vorderen.

Aanbevolen: