Rappers Nicki Minaj naar verluidt afgewezen (voor een functie, of anderszins)

Inhoudsopgave:

Rappers Nicki Minaj naar verluidt afgewezen (voor een functie, of anderszins)
Rappers Nicki Minaj naar verluidt afgewezen (voor een functie, of anderszins)
Anonim

Nicki Minaj is een superster die haar plaats in de rap-roy alty heeft gecementeerd als de Queen of Rap. Minaj, een van de best verkopende vrouwelijke rappers in de geschiedenis, staat bekend om haar bombastische teksten en slimme stromingen. De rapper staat hoog aangeschreven bij zowel haar collega's als muziekrecensenten, en is ongelooflijk populair in de reguliere muziek.

Rappers staan erom bekend samen te werken, en Minaj heeft gewerkt met enkele van de meest iconische muzikanten van onze tijd, zoals Drake, Lil' Wayne, Beyonce en Rihanna Gezien haar status als rapper, is de hiphopmusicus vrij selectief geworden met wie ze werkt en omgaat. Dit zijn de rappers die ze heeft afgewezen, en niet alleen voor een functie.

6 Kanye West

Kanye West is een van de best verkochte, meest gedecoreerde en meest provacatieve rappers aller tijden. Sommigen zouden zeggen, waaronder hij, hij is de beste rapper aller tijden. West en Minaj hebben in het verleden samengewerkt, en velen waarderen West dat ze Minaj haar carrière heeft gegeven nadat ze haar had opgenomen in "Monster", een nummer van zijn album My Beautiful Dark Twisted Fantasy, een album dat Rolling Stone beschouwt als het 17e beste album aller tijden, haar vers wordt door velen als het beste vers op het album beschouwd. Gezien hun relatie en de bekwaamheid van West, is het moeilijk te geloven dat Minaj hem heeft afgewezen voor een speelfilm, een van haar nummer "Right Thru Me", om precies te zijn. Ze twitterde over het verhaal en zei dat ze "hem moest smeken om van gedachten te veranderen", en hij was uiteindelijk niet te zien op de track.

5 T-Pijn

T-Pain is een rapper en zanger die vooral bekend staat om zijn gebruik van autotune op zijn tracks. Terwijl sommigen zijn gebruik van de sonische functie bekritiseerden, heeft T-Pain bewezen dat hij een getalenteerde zanger en rapper is, met of zonder het gebruik van autotune. T-Pain staat ook bekend om zijn samenwerking met bijna elke grote artiest in de jaren 2000, Mariah Carey, Chris Brown en Akon om er maar een paar te noemen. De rapper onthulde onlangs aan The Shade Room dat hij Minaj had gevraagd om met hem samen te werken, en zij wees zijn verzoek af. Minaj reageerde op Twitter en zei dat ze zich de interactie niet herinnert, maar het is nu "allemaal liefde" tussen de twee rappers.

4 Stadsmeisjes

The City Girls is een hiphopduo uit Miami, bestaande uit rappers Yung Miami en JT. Het duo is relatief nieuw in de muziekindustrie, maar ze hebben hun talent al bewezen door samen te werken met grote rappers zoals Drake en Cardi B. City Girls ging naar GQ om te onthullen dat ze graag met Minaj zouden willen werken, maar de hitparade rapper heeft het duo niet zo'n warm welkom gegeven, met Yung Miami die op Twitter deelt dat ze is geblokkeerd door Minaj op Instagram. Yung Miami ging verder met het uiten van haar verwarring over de minachting van Minaj en suggereerde dat ze niets heeft gedaan om de blokkade te verdienen. Minaj heeft haar exacte standpunt over een samenwerking met City Girls niet gegeven, maar het lijkt erop dat fans niet snel een gezamenlijke plaat van de vrouwelijke rappers zullen krijgen.

3 Shaquille O'Neal

Beter bekend om zijn basketbalcarrière als Los Angeles Laker dan als rapper, heeft Shaquille O'Neal als rapper vier studioalbums uitgebracht. In een aflevering van Inside the NBA toonden O'Neal en Minaj hun rapvaardigheden, waarbij de basketballer een deel van zijn set gebruikte om voor de grap een aanzoek te doen aan de Queen of Rap. Minaj wees hem snel af en reageerde op het grappige voorstel met een hard 'nee'.

2 Gucci Mane

Gucci Mane is een in Alabama geboren rapper die vooral bekend is van nummers als "Wake Up in the Sky" en "I Get the Bag" met hiphoptrio Migos. Minaj en Gucci Mane hebben meerdere keren samengewerkt, maar een vete voorafgaand aan de creatie van sommige van hun nummers zorgde ervoor dat er bijna geen muziek meer werd gemaakt tussen de twee rappers. Gucci Mane ging jaren geleden naar Twitter om te tieren over verschillende rappers, waaronder Minaj. Nadat hij had gezegd dat de twee samen sliepen, ontkende Minaj snel de bewering van Gucci Mane en suggereerde hij dat zijn ophef over de rapper te wijten was aan haar en collega-muzikant Tyga die hem afwees voor een speelfilm. De twee hebben uiteindelijk hun problemen opgelost en, zoals eerder vermeld, samen muziek gemaakt.

1 Tyler, The Creator

Tyler, The Creator is een Grammy-winnende rapper die samenwerkingen niet vreemd is en heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziek, zoals Pharell Williams, Lil' Wayne en Kanye West, en vele anderen. De populaire rapper heeft een verhaal gedeeld over het feit dat hij werd afgewezen door Minaj voor een functie op zijn single "I Ain't Got Time", waarin hij zei dat hij haar een couplet wilde laten bijdragen, maar dat ze niets kon bedenken dat overeenkwam met de afstemmen. Misschien kunnen de twee in de toekomst samenwerken aan een track.

Aanbevolen: