Brie Larson gelooft dat ze 'voorbestemd' was om Captain Marvel te spelen

Inhoudsopgave:

Brie Larson gelooft dat ze 'voorbestemd' was om Captain Marvel te spelen
Brie Larson gelooft dat ze 'voorbestemd' was om Captain Marvel te spelen
Anonim

De Captain Marvel-acteur heeft zich 9 maanden lang op haar rol voorbereid!

Brie Larson is een acteur met veel talenten. Van haar Academy Award-winnende optreden in Room tot haar rol als MCU-superheld oftewel Captain Marvel, ze heeft haar personages met overtuiging geportretteerd en haar inspanningen zijn altijd doorgekomen.

De acteur vierde vandaag de tweede verjaardag van de release van Captain Marvel met een YouTube Q&A-video, waarin ze opende over haar associatie met de superheld, haar filmervaringen en meer!

Brie Larson viert Captain Marvel-verjaardag

De Short Term-acteur heeft een YouTube-kanaal met meer dan 500.000 abonnees!

Tijdens de lockdown-fase van de pandemie deelde Brie Larson video's van haar quarantainetrends, haar ochtendroutines, video's waarin ze gitaar speelde voor haar abonnees, en ook deelde ze verhalen over haar audities.

In een nieuwe video ter herdenking van de release van Captain Marvel, deelde de acteur haar reactie toen ze ontdekte dat ze was gecast als de superheld op het scherm.

"Ik herinner me dat ik alles met hen [Marvel Studios] heb besproken en ik kon gewoon geen reden vinden om het niet te doen," zei Larson.

Ze voegde eraan toe: "Het leek alsof ik voorbestemd was om het te doen."

De acteur vertelde verder dat hoewel het een grote rol was voor haar carrière, "het geen groot feest was", omdat ze haar moeder of haar vrienden niet kon bellen om het nieuws te vertellen.

Marvel Studios zijn behoorlijk geheimzinnig over hun films, en alle acteurs ondertekenen NDA-formulieren zodra ze in het project worden gecast.

Brie Larson sprak ook over de meest "fysieke en emotionele" scènes die ze moest filmen. De acteur zei dat "de vechtscène in de trein" de meest fysieke scène was, vooral omdat het werd opgenomen in de eerste drie dagen van haar filmschema.

Ze zei: "De eerste drie dagen dat ik als Captain Marvel begon, deed ik judoworpen… in een rijdende trein."

De moeilijkste emotionele scène voor Larson, was toen haar personage, Carol "beseft dat ze is misleid om te geloven dat de schedels slecht zijn… terwijl ze echt hun toevlucht zoeken", voegde ze eraan toe.

Hoewel de acteur geen grote onthullingen deed over Captain Marvel 2, deelde ze haar opwinding om te beginnen met filmen, "en opnieuw Carol te belichamen."

"Ze is inspirerend", zei de acteur, verwijzend naar haar karakter.

Aanbevolen: