De echte reden waarom Sylvester Stallone woedend is over het Drago spin-off-project

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sylvester Stallone woedend is over het Drago spin-off-project
De echte reden waarom Sylvester Stallone woedend is over het Drago spin-off-project
Anonim

Sylvester Stallone is al eeuwenlang een Hollywood-ster. Hij heeft hitfilms gemaakt, miljoenen dollars binnengehaald en is verantwoordelijk voor het maken van een van de beste franchises in de geschiedenis. Natuurlijk, hij heeft zijn fouten en gemiste kansen gehad, maar de man is een legitieme legende.

Stallone's Rocky-franchise is legendarisch en de moderne Creed-films hebben het overeind gehouden. Onlangs werd bekend dat er een Drago-film in de maak is. Het grote probleem? Stallone had geen idee dat het gebeurde!

Laten we eens kijken naar deze grote franchise-aankondiging en zien waarom Stallone er zo boos over was.

De 'Rocky'-franchise veranderde de carrière van Stallone

Als we kijken naar de meest iconische franchises in de filmgeschiedenis, is het duidelijk dat de Rocky-franchise altijd een speciale plaats op die lijst zal innemen.

De franchise is decennia geleden bedacht door een zeer jonge en zeer brak Sylvester Stallone. De acteur schreef een briljant script en hij kreeg een enorm stuk verandering aangeboden voor zijn inspanningen.

Volgens CheatSheet: "De producenten boden Stallone $ 360.000 voor het script, maar hij moest de rol volgens de overeenkomst afstaan. Hoewel Stallone arm was - met iets meer dan $ 100 op de bank - hij weigerde. Hij wist dat hij er spijt van zou krijgen als de film weg zou lopen als de film een grote hit zou worden. Uiteindelijk stemden de producenten ermee in hem $ 1 miljoen te geven om de film met in de hoofdrol te maken."

Die eerste film veranderde alles, en het maakte Stallone tot een rijke superster.

Sindsdien zijn er 5 extra Rocky-films verschenen. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, maakte de franchise plaats voor de spin-off Creed-films, die op zichzelf al succesvol waren bij een modern publiek.

Het nieuwe leven van de franchise was verfrissend voor fans, en onlangs werd er een aankondiging gedaan die niemand verwachtte.

Drago krijgt een spin-off

Volgens Variety zet "MGM veel in op het huis van Drago. De studio ontwikkelt "Drago", een spin-off van "Creed", die zelf een spin-off is van "Rocky" - de succesvolle boksfranchise met in de hoofdrol Sylvester Stallone als de ultieme underdog Rocky Balboa.

Hoewel fans misschien enthousiast zijn over deze aankondiging, zijn ze zeker verrast. Drago is een cool personage en zo, maar het was iets dat mensen niet verwachtten toen de studio hem een volledige solofilm gaf.

"Robert Lawton is ingehuurd om het scenario te schrijven. Hij kreeg de baan nadat hij indruk had gemaakt op MGM-managers met zijn specscript "Becoming Rocky", over het maken van de eerste "Rocky" -film, volgens The Wrap, die rapporteerde voor het eerst het nieuws van Lawtons aanwerving. Hoewel de studio niet verder ging met zijn filmidee, benoemde het Lawton om een achtergrondverhaal op te bouwen over de Russische bokser Ivan Drago, die Rocky in 1985's "Rocky IV" aannam, "vervolgde de site.

Lawton sprak zijn enthousiasme uit voor het project, en terecht. Helaas is niet iedereen even dol op deze aankondiging.

Stallone ging tekeer over het spin-off-nieuws

Sylvester Stallone, de verantwoordelijke voor het tot leven brengen van de franchise, is woedend over wat er gaande is. De acteur ging naar sociale media om zijn mening te uiten en een schot te maken op de producent van de film.

"Nog een hartenbreker… Ik kwam er net achter… OPNIEUW, deze PATHETISCHE 94-jarige PRODUCENT en ZIJN MORONISCHE NUTTELOZE GIERKINDEREN, Charles en David, plukken opnieuw DE BOTTEN van een ander prachtig personage dat ik heb gemaakt zonder het zelfs maar te vertellen mij, " schreef Stallone.

Stallone schreef ook dat hij respect heeft voor Dolph Lundgren, die oorspronkelijk Ivan Drago speelde en gehecht is aan het project, maar dat hij wenste dat "HIJ me had verteld wat er achter mijn rug om gebeurde", aldus Sly's bericht.

Stallone heeft zich de laatste tijd uitgesproken over het feit dat hij het volledige eigendom van de Rocky-franchise wil, dus deze aankondiging kwam als een verwoestende klap voor de ster.

Lundgren gaf onlangs zijn kant van de zaak en merkte op dat hij de indruk had dat Stallone op de hoogte was.

"Alleen om het record recht te zetten met betrekking tot een mogelijke Drago-spin-off. Er is geen goedgekeurd script, geen deals, geen regisseur en ik had persoonlijk de indruk dat mijn vriend Sly Stallone erbij betrokken was als producer of zelfs als een acteur, "schreef Lundgren.

Het solo-avontuur van Drago heeft nog een lange weg te gaan voordat het daadwerkelijk wordt gemaakt en wordt uitgebracht. Het is mogelijk dat Stallone aan boord kan komen, of dat het allemaal uit elkaar kan vallen. Hoe dan ook, dit is een situatie die monitoring rechtvaardigt.

Aanbevolen: