Fans reageren op Queen's Brian May en bevestigen dat 'Bohemian Rhapsody'-vervolg in de maak is

Fans reageren op Queen's Brian May en bevestigen dat 'Bohemian Rhapsody'-vervolg in de maak is
Fans reageren op Queen's Brian May en bevestigen dat 'Bohemian Rhapsody'-vervolg in de maak is
Anonim

De biopic over Queen's formatie en Freddie Mercury, Bohemian Rhapsody, wordt beschouwd als een van de beste ooit om een cultureel icoon te vertegenwoordigen. Het optreden van Rami Malek is alom geprezen door fans en critici, en hij zou de beste acteur winnen bij de 91e Academy Awards. Het succes van de film belandde met bijna een miljard dollar verdiend aan de kassa, en hoewel er enkele historische onnauwkeurigheden zijn, is het een visuele traktatie om Queen en Mercury van het begin tot het einde te zien.

Dus toen Brian May, oud lid van de band, bevestigde dat Bohemian Rhapsody 2 werkelijkheid wordt, zijn er veel vragen over hoe een vervolg kan plaatsvinden. Fans hebben hun opwinding geuit en vragen zich af wat er zal gebeuren in het vervolg.

May heeft bevestigd dat het script voor de film die momenteel in de maak is geweldig is. Hij ging op Instagram Live om dit te bevestigen en er is nog veel dat we niet weten. Ondanks dat Queen meer erkenning kreeg die het verdient, heeft de biopic de resterende bandleden onder druk gezet. May uitte zijn gedachten over het vervolg op Instagram Live en zei: "Het zal moeilijk worden om die te volgen, omdat niemand van ons had kunnen voorspellen hoe groot dat zou zijn."

May heeft wat informatie onthuld over wat er tot nu toe is gepland, aangezien hij Page Six vertelde dat het vervolg zal plaatsvinden met Live Aid, waar de film van 2018 eindigde, maar er zijn enkele discussies.

Sommige fans hebben hun reacties op verschillende manieren uitgedrukt en in het geval van een paar Twitter-gebruikers kwamen ze met hun eigen titels voor het vervolg. De ene hield in dat Mercurius terug was, terwijl de andere het tegenovergestelde is van zeggen dat hij dood is.

Hoewel het idee van een vervolg leuk klinkt, zijn er enkele fans die hun bezorgdheid en verwarring uitten. Internationale fans hebben opgemerkt dat hoewel er gesprekken over zijn gevoerd, het idee misschien niet wordt gerealiseerd. Een fan voegde er ook aan toe dat het er slecht uit zou zien om het overlijden van Mercurius in de film te laten zien, zelfs als Queen na zijn dood meer te bieden heeft.

Fans die voorzichtig maar positief waren, hopen dat het vervolg meer zal laten zien van de relatie tussen Mercury en zijn laatste partner Jim Hutton, aangezien hun tijd op het scherm pas in het laatste derde deel van de film te zien was. Dit zou een interessant idee zijn, aangezien we meer van Malek's fantastische prestaties zouden kunnen gebruiken, maar als het vervolg meer details heeft, zullen we moeten afwachten wat er vouwt.

Aanbevolen: