Euphoria's Dominic Fike en Hunter Schafer bevestigen publiekelijk dat ze aan het daten zijn

Inhoudsopgave:

Euphoria's Dominic Fike en Hunter Schafer bevestigen publiekelijk dat ze aan het daten zijn
Euphoria's Dominic Fike en Hunter Schafer bevestigen publiekelijk dat ze aan het daten zijn
Anonim

Na maanden van speculatie hebben 'Euphoria' co-sterren Hunter Schafer en Dominic Fike schijnbaar bevestigd dat ze aan het daten zijn met een foto die op sociale media is geplaatst.

Schafer en Fike, bekend van het spelen van respectievelijk Jules Vaughn en Elliot in het HBO-drama, hebben de afgelopen maanden geleid tot datinggeruchten. In een recente foto die Fike op zijn Instagram-verhaal heeft geplaatst, zijn de twee acteurs afgebeeld terwijl ze samen dineren en een zoete kus delen.

'Euphoria'-sterren Hunter Schafer en Dominic Fike hebben bevestigd dat ze aan het daten zijn, een soort van

Schafer en Fike veroorzaakten voor het eerst relatiegeruchten toen ze in januari van dit jaar hand in hand op de foto stonden.

In een recent Instagram-verhaal deelde Fike een paar foto's nadat hij samen met Schafer het verjaardagsdiner van een vriend had bijgewoond. Op een van de foto's zien ze hoe ze gezellig worden en een kus delen, met het bijschrift "gelukkige verjaardag, gelukkige verjaardag".

Schafer is niet getagd in de snap, maar fans herkenden snel haar blonde haar en zwarte choker. Is dit een officiële bevestiging dat de twee een item zijn? Alleen de tijd zal het leren.

'Euphoria' Star Zendaya deelde een trigger-waarschuwing met kijkers

Nu, in de tweede serie, vertelt de veelgeprezen 'Euphoria' de verhalen van een groep middelbare scholieren die door liefdes- en familieproblemen worstelt terwijl ze worstelt met verslaving en geld.

De serie wordt geleid door Emmy-winnende actrice Zendaya, die hoofdrolspeler Rue Bennett speelt, en de cast wordt aangevuld door Maude Apatow, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Storm Reid en Angus Cloud. In de serie speelt ook 'Grey's Anatomy'-ster Eric Dane de rol van Cal Jacobs, de vader van Elordi's Nathan.

'Euphoria' ging in première in 2019 en is al verlengd voor een derde seizoen. Eerder dit jaar had Zendaya een boodschap voor de kijkers van de show, die het publiek eraan herinnerde dat 'Euphoria' gevoelige onderwerpen behandelt en dat ze moeten afstemmen als ze zich comfortabel genoeg voelen met een mogelijk triggerend horloge.

"Ik weet dat ik dit al eerder heb gezegd, maar ik wil iedereen herhalen dat Euphoria voor een volwassen publiek is. Dit seizoen, misschien zelfs meer dan het vorige, is diep emotioneel en gaat over onderwerpen die kan triggerend en moeilijk zijn om naar te kijken", deelde de 'Spider-Man'-ster op 9 januari op Instagram.

"Kijk er alleen naar als je je op je gemak voelt, " vervolgde ze.

Ze concludeerde: "Zorg goed voor jezelf en weet dat je hoe dan ook nog steeds geliefd bent en dat ik je steun nog steeds kan voelen. Al mijn liefde, Daya."

'Euphoria' wordt elke zondag uitgezonden op HBO en HBO Max.

Aanbevolen: