Wie is de zoon van Bill Gates, Rory John?

Inhoudsopgave:

Wie is de zoon van Bill Gates, Rory John?
Wie is de zoon van Bill Gates, Rory John?
Anonim

Zoals iedereen weet, is Bill Gates een titan van technologie die al heel lang een van de rijkste mensen ter wereld is. Aan de andere kant weten veel mensen misschien niet dat Bill ook een vader is van twee dochters en een zoon.

Als de meeste mensen nadenken over hoe het zou zijn om de zoon te zijn van iemand als Bill Gates, stellen ze zich waarschijnlijk een leven van extreme decadentie voor. Hoewel het lijkt alsof Rory, de zoon van Bill Gates, van het goede leven heeft genoten, is het heel duidelijk dat zijn ouders hem ook hebben geprobeerd te leren om andere dingen dan geld te waarderen. Bill Gates heeft tenslotte publiekelijk gezegd dat wanneer hij sterft, zijn kinderen slechts $ 10 miljoen per stuk zullen erven. Hoewel dat voor de meeste mensen een enorm bedrag is, is het maar een fractie van het geld dat Bill Gates in zijn leven heeft verdiend

De familie Gates
De familie Gates

Als je eenmaal ontdekt dat Bill Gates zijn kinderen niet zo veel geld nalaat als je misschien had aangenomen, is het logisch om je vooroordelen over wat voor soort persoon zijn zoon is, weg te gooien. Gelukkig is dit artikel de perfecte plek om meer te weten te komen over wie Rory Gates eigenlijk is als persoon.

Een verrassende opvoeding

Natuurlijk werd Bill Gates ongelooflijk beroemd en ongelooflijk rijk dankzij zijn rol als mede-oprichter van Microsoft Corporation, die ook de president, CEO en voorzitter van het bedrijf was. Desondanks hebben Bill en Melinda Gates hun best gedaan om de effecten die het gebruik van technologie op het leven van hun kinderen heeft, te beperken.

Bill Gates Microsoft
Bill Gates Microsoft

In 2007 heeft Bill Gates naar verluidt een regel uitgevaardigd die de hoeveelheid tijd die zijn kinderen voor schermen mochten doorbrengen, beperkte. Tien jaar later onthulde Melinda Gates dat haar kinderen geen mobiele telefoons mochten hebben tot ze 14 jaar oud waren en dat er een verbod was op apparaten aan tafel. Natuurlijk zijn er veel negatieve aspecten van technologie en de manier waarop sommige mensen het gebruiken kan razend zijn, maar het is nog steeds verrassend om te horen dat de Gates het gebruik ervan door hun kinderen beperken.

Sterk gekoesterde overtuigingen

In 2017 schreef Melinda Gates een stuk voor Time met de titel "Melinda Gates: How I Raised a Feminist Son". In het artikel onthulde Melinda dat haar familie regelmatig gendergelijkheid bespreekt rond de eettafel en ze moedigt andere families aan hetzelfde te doen. Bovendien schreef Melinda over het feit dat zij en Bill hun kinderen aanmoedigen om zich uit te spreken als ze getuige zijn van oneerlijke behandeling van mensen.

Later in hetzelfde artikel onthulde Melinda Gates dat zij en haar zoon in 2015 op moeder- en zoonreis naar Malawi gingen. hun vrouwen vroeger verzorgden. Verrassend genoeg hadden Melinda en Rory Gates een heel verschillende kijk op dat nieuws.

Volgens Melinda dacht ze dat de mannen die nieuwe taken op zich namen, "in veel opzichten" iets "buitengewoons" deden. Aan de andere kant had Rory de tegenovergestelde mening. “Rory was het daar respectvol mee oneens. Hij vertelde me dat hij denkt dat opkomen tegen oneerlijke normen niets meer is dan precies wat mannen overal zouden moeten doen. Ja, hij erkent dat hoe meer de normen verankerd zijn, hoe meer moed het kost om ze te confronteren. Maar hij gelooft ook dat het een universele verantwoordelijkheid is en een die hij al nastreeft in zijn eigen leven.”

Rory's schoolcarrière

Hoewel veel sterren dagelijks op sociale media over hun kinderen lijken te posten, zijn sommige beroemdheden de andere kant opgegaan door hun kinderen meestal buiten de schijnwerpers te houden. In het geval van Rory Gates hebben zijn ouders vooral geprobeerd zijn privacy te behouden, afgezien van het af en toe onthullen van dingen over hem tijdens interviews of in artikelen.

Rory Gates Universiteit van Chicago
Rory Gates Universiteit van Chicago

Sinds Rory Gates de schijnwerpers vermijdt, is er heel weinig bevestigd over zijn plannen voor de toekomst. In 2018 werd echter gemeld dat de familie Gates via een trust een herenhuis in de wijk Hyde Park in Chicago had gekocht. Kort daarna werd Rory Gates opgenomen in een foto die de University of Chicago op Facebook plaatste. Op de afbeelding zijn Rory en enkele andere jonge volwassenen te zien met plaquettes of hamers buiten de Power Rogers & Smith Ceremonial Courtroom. Als gevolg hiervan wordt algemeen aangenomen dat Rory in opleiding is om advocaat te worden, wat interessant is omdat zijn vader berucht voortijdig van school is gegaan.

Aanbevolen: