Lourdes Leon schakelt reacties op 'Vogue'-foto's uit na beschuldigingen van nepotisme

Inhoudsopgave:

Lourdes Leon schakelt reacties op 'Vogue'-foto's uit na beschuldigingen van nepotisme
Lourdes Leon schakelt reacties op 'Vogue'-foto's uit na beschuldigingen van nepotisme
Anonim

Lourdes Leon heeft even.

Ze treedt in de voetsporen van mama Madonna door moedig op te komen voor het recht van een vrouw om te dragen wat ze wil, inclusief okselhaar. Ze bouwt een datinggeschiedenis op van beroemde mannen, waaronder Timothée Chalamet. Nu staat ze op de cover van Vogue, maar sommige mensen zijn daar niet blij mee.

Dit is wat mensen hebben bekritiseerd over de modellencarrière van Lourdes, samen met wat ze er zelf over te zeggen heeft.

Lourdes kreeg haar eerste 'Vogue'-cover

Dit weekend werd de omslag van het septembernummer van Vogue uitgebracht. In die maand staat altijd het grootste en slimste nummer van Vogue, dus modeliefhebbers en tijdschriftliefhebbers (denk aan Carrie Bradshaw) kijken elk jaar uit naar het nummer van september.

Dit jaar bevat de speciale septembercover van Vogue 'The Models Who Make the Moment': een handvol profs, waaronder Kaia Gerber, Bella Hadid en Lourdes. De receptie op Twitter is een mix van meningen over de covershoot die eruitziet als '13 Going on 30' en de sterren (met name Lourdes) die ongemakkelijk beroemde moeders hebben.

"Ik vind het een puinhoop en riekt naar vriendjespolitiek", luidt een Tweet. "Terugkijkend op mijn problemen van 2006-2012 komt dit niet eens in de buurt van wat Vogue was. Respectvol."

Andere tweets zoals "nepotisme is het" en "mijn vriend noemde dit 'inclusief nepotisme'" tonen fans van het tijdschrift die kritiek hebben op hoe de modellen de cover in de eerste plaats belandden. Dit klinkt iemand anders bekend in de oren, of..?

Ze praat over vriendjespolitiek in het interview

Het eigenlijke Vogue-interview bevat een discussie van Lourdes zelf over deze nepotismekwestie.

"Mensen denken dat ik deze talentloze rijke jongen ben die alles aan haar heeft gegeven, maar dat is niet zo", legt ze uit. Ze gaat verder met te zeggen dat ze haar eigen collegegeld betaalde en ervoor koos om niet in Madonna's herenhuis in LA te wonen, maar in haar eigen ruimte in de kille (maar enorm dure) New Yorkse wijk Bushwick.

Lourdes studeerde dans aan de Universiteit van Michigan en laat haar training vaak zien op haar IG:

Nu zijn haar opmerkingen uitgeschakeld

Sinds dit weekend heeft Lourdes reacties uitgeschakeld op alle berichten die ze heeft geplaatst over haar Vogue-ervaring op haar socials. Ondanks dat ze zich niet bezighoudt met vragen van fans over haar modellencarrière (Lourdes heeft ook reacties op berichten over haar campagnes met Burberry zoals die hierboven uitgeschakeld), lijkt de danseres/model/beroemde 24-jarige niet al te veel woorden te hebben voor de haters.

Haar IG-verhalen van dit weekend bevatten wel een herposting van deze TikTok over ongevraagd online oordeel:

"Sommigen van jullie hebben het stomme vooroordeel… het is je recht om respectloos te zijn en het te vermommen als je mening", stelt de maker van de video. "Narcisme."

Is dat een subtiele opgraving bij Lourdes' eigen haters? We raden ja.

Haar volgende IG-verhaal was een brutale foto van haar en een vriend die in hun bikini's van de zon geniet met het bijschrift 'Rockaway gorls', dus ze verlaat het drama tenminste online en leeft haar leven.

Aanbevolen: