American Psycho': Armie Hammer werd naar verluidt uit de reboot gehaald vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik

Inhoudsopgave:

American Psycho': Armie Hammer werd naar verluidt uit de reboot gehaald vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik
American Psycho': Armie Hammer werd naar verluidt uit de reboot gehaald vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik
Anonim

Armie Hammer zou in gesprek zijn om de rol van moorddadige yuppie Patrick Bateman te spelen in een reboot van American Psycho.

De film, geregisseerd door Mary Harron, ging in première in 2000 en is een bewerking van de gelijknamige roman van Bret Easton Ellis.

De vermeende reboot werd gesuggereerd in een nieuwe post gepubliceerd door celebrity roddels Instagram-account @deuxmoi. De anonieme bron beweerde dat Hammer was gedropt nadat hij eerder dit jaar werd beschuldigd van seksueel wangedrag.

Armie Hammer werd naar verluidt gedropt van ‘American Psycho’-reboot nadat hij werd beschuldigd van verkrachting

De anonieme bron beweerde dat de Call Me By Your Name-ster “in gesprek was om Patrick Bateman te spelen in een American Psycho-reboot”.

Ze hebben niet bekendgemaakt wie hun bron is, maar het lijkt iemand te zijn die werkt voor een productiebedrijf wiens naam is geblokkeerd voor de post.

“Passend”, merkten ze ook op, verwijzend naar de beschuldigingen van aanranding en de DM’s waarin de Rebecca-acteur zinspeelt op kannibalisme.

"Het nieuws viel weg terwijl hij het script aan het lezen was, dus natuurlijk ging het allemaal in rook op", vervolgde de bron.

Ze beweerden ook dat een team van een productiebedrijf gelooft dat Hammer "nog een kans op zijn carrière" verdient.

In maart van dit jaar beschuldigde een 24-jarige vrouw met de naam Effie Hammer van gewelddadige verkrachting en fysieke mishandeling gedurende hun vierjarige relatie. De advocaat van Hammer, Andrew Brettler, ontkende destijds de beweringen van Effie en benadrukte dat alle seksuele relaties die hij heeft gehad met wederzijdse instemming en van tevoren waren overeengekomen.

In de nasleep van de aantijgingen werd Hammer ook geschrapt uit de romantische komedie Shotgun Wedding, met Jennifer Lopez in de hoofdrol. De acteur werd vervangen door Josh Duhamel.

Kevin Spacey is voor het eerst in een filmrol gecast sinds beschuldigingen van seksueel geweld

Eerder deze week werd aangekondigd dat een andere acteur die betrokken is bij een seksueel wangedragschandaal terugkeert op het grote scherm.

Kevin Spacey speelt een politiedetective in L'uomo che disegnò Dio (Italiaans voor The Man Who Drew God), een film geregisseerd door acteur en filmmaker Franco Nero. Nero's vrouw, actrice Vanessa Redgrave, zal ook in een kleine rol in de film verschijnen.

Dit is de eerste rol van Spacey sinds hij in 2018 werd beschuldigd van aanranding van de eerbaarheid waarbij een tiener betrokken was. Het incident zou in 2016 hebben plaatsgevonden. Spacey pleitte onschuldig en de aanklachten tegen hem werden later ingetrokken. Hij is door meerdere mannen beschuldigd van seksueel wangedrag, waaronder acteur Anthony Rapp, die beweert dat een 26-jarige Spacey in 1986, toen Rapp 14 was, seksuele toenadering tot hem deed. Spacey ontkent alle beweringen.

Aanbevolen: