Britney Spears schakelt Instagram-account uit nadat ze "vreesde" dat ze niet "geliefd" was

Inhoudsopgave:

Britney Spears schakelt Instagram-account uit nadat ze "vreesde" dat ze niet "geliefd" was
Britney Spears schakelt Instagram-account uit nadat ze "vreesde" dat ze niet "geliefd" was
Anonim

Britney Spears' Instagram-account lijkt te zijn gedeactiveerd.

Op een dag nadat ze een bericht had gedeeld over haar hervonden vrijheid, waarin ze zei dat ze "gevreesd" en niet "medelijdend" wilde zijn, schakelde de popster haar Instagram-account uit, waardoor fans verward en bezorgd achterbleven.

Spears deactiveert haar Instagram-account

Spears is een fervent gebruiker van Instagram en post er bijna elke dag op. Ze heeft het gebruikt om haar conservatorium openhartig toe te spreken en om ordinaire bikinifoto's en leuke video's van haar dans te posten.

Via haar Instagram leerden fans over de drie jaar van misbruik die ze onderging door toedoen van haar vader, en zagen ze haar terugslaan in het nieuwe boek van haar zus.

Fans merkten woensdagmiddag op dat Britney plotseling haar Instagram-account heeft gedeactiveerd. Veel fans waren bezorgd dat Spears het account moest opgeven vanwege haar eerlijke bekentenissen en schandalige foto's.

TMZ meldde dat Instagram de pagina niet heeft verwijderd, wat betekent dat Spears haar account zelf heeft gedeactiveerd. De pagina wordt nog steeds weergegeven, maar wanneer u erop klikt, verschijnt het bericht 'Sorry, deze pagina is niet beschikbaar'.

Entertainment Tonight onthulde dat Spears gewoon "een pauze nam van Instagram". Een bron vertelde de outlet toen: "Ze zei eerder dat ze een welverdiende pauze zou nemen zoals veel beroemdheden, dat is het echt."

Spear Laatste Instagram-onderschrift was van belang

Haar laatste Instagram-onderschrift heeft sommige fans bezorgd gemaakt. Spears had onlangs Las Vegas bezocht, maar gaf toe dat het heel anders voelde dan toen ze daar werkte tijdens haar residentie. Ze zei dat de reis haar “een heel nieuw perspectief gaf op wat het betekent om te leven.”

"Heb nooit medelijden met me … ik wil niet geliefd worden … ik wil gevreesd worden !!!" ze schreef: "Geliefd zijn en aardig zijn zorgde ervoor dat ik misbruik maakte van … dus heb medelijden en ga voor de lol!"

De verloofde van Spears, Sam Asghari, is sinds de verwijdering actief op Instagram. Hij heeft geen commentaar gegeven op de deactivering van haar Instagram, waardoor fans er zeker van zijn dat er geen reden is om zich zorgen te maken over de 'Piece of Me'-zangeres.

Spears' Twitter is nog steeds actief, hoewel ze het veel minder gebruikt. De 'Toxic'-zangeres legde haar Instagram-pauze van afgelopen september uit op dat sociale-mediaplatform en tweette op 14 september: Maak je geen zorgen mensen … neem gewoon een kleine pauze van sociale media om mijn verloving te vieren ?? !!!! Ik kom snel terug ??✨”

Aanbevolen: